Salvati-l pe Mihaita ! (4)
Raspunsuri - Pagina 11
motanik spune:
Stati!
Lumeee!
Nu va suparati!
Ancuta, tu care stii multe despre cazul Liviu, stii ce am patit ca am anuntat dinainte de Surprize.
Pur si simplu nu se putea sa riscam inca o data. Din acest motiv, singurul lucru care a contat a fost ca Mihaita sa primeasca banii sa poata merge la operatie si nu puteam scrie pe forum nimic. Va cer eu iertare. Nici eu nu am vazut si nu vad emisiunea dar stiam de surpriza insa mi-a fost teama sa spun ceva cuiva (desi recunosc ca pe pm cateva persoane au aflat de la mine cu rugaminti mari sa nu treaca mai departe)
Va rog nu luati nimic personal. Gabriela se gandste, dupa cum e firesc, mai presus de orice la Mihaita si la binele lui. Aparitia in emisie era conditionata de pastrarea secretului. Nu stiu de ce pt ca nu era chiar o surpriza (decat suma probabil) din moment ce ei stiau ca merg acolo, dar asta fiind conditia, ati putea careva sa va suparati acum ca pana la urma a iesit asa frumos?
Nu am vb prea multe cu Gabriela, sunt convinsa insa ca aparitia la emisie vine ca rezultat al mailurilor trimise atunci de atata lume de pe forum si trebuie sa multumesc Alinei 023 ca ea a venit cu ideea sa facem si pt Mihaita treaba asta cu trimisul mailurilor la toata lumea..
Cum am spus pe pm, Gabriela, cand ai timp sa iti revii din bucuria asta mare si frumoasa, sa ne spui daca vrei sa gasim oameni inimosi care sa va cazeze prin rotatie in Bruxelles fara bani sau pe sume mici, prin rotatie ca ma gandesc ca e mult sa ramaneti la o singura familie atat timp...Daca tu zici da, eu ma apuc de rugat lumea...de acum ma cam stie forumul ca ma tzin ca scaiul...
Ma bucur enorm de mult! Felicitari tuturor care ati muncity impreuna pt acest caz, meritati toate florile din lume si toate gandurile mele de bine!
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Salvati viata lui Mihaita Hogas!
adlemi spune:
Intr-adevar, o seara minunata!!! Banii pentru operatie au fost stransi si programarea poate fi facuta!!!Am stat cu sufletul la gura urmarind emisiunea si nu asteptam decat sa aud "Mihaita poate pleca la operatie!".
Mi-ati demonstrat, voi, toti cei care s-au implicat in salvarea lui Mihaita, ca mai exista ingeri cu chip de om! Va multumesc eu, unul din oamenii de pe forum, pentru tot ceea ce ati facut! Sa dea bunul Dumnezeu ca toate bunatatea voastra, toate gandurile curate si tot sufletul ce l-ati implicat in aceasta actiune sa se intoarca inzecit asupra voastra!Va multumesc!!!
Le multumesc Gabrielei si lui Dan pentru toata dragostea si puterea lor, oameni cu puteri supranaturale, cu o dragoste imensa si cu sperante, ganduri bune si mult zambet!
Si nu in ultimul rand, ii multumesc lui Mihaita pentru ca exista, pentru ca l-am cunoscut, pentru ca m-a acceptat, pentru forta de care da dovada acest pui de om si pentru puterea lui imensa de a lupta pentru o viata minunata!
Dumnezeu sa va ajute pe voi toti! Amin.
Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
steliandrei spune:
Sa de bunul Dumnezeu sa-l vedem pe Mihaita sanatos!
I-mi permit sa fac si eu o sugestie: Mihaita a adunat la un loc niste persoane inimoase, Dumnezeu sa le ajute si sa le dea dupa inima si sufletul fiecaruia. Am si eu o intrebare: n-ati vrea sa ramineti cumva impreuna? Ma gindesc la o organizatie facuta, ceva, un website, orice - unde sa avem ceva contact informations despre fiecare si unde in caz de nevoie sa stim la cine sa apelam. Uneori este important sa cunosti o anumita persoana care la rindul ei cunoaste pe alta si treaba e rezolvata. Mergeti la prima pagina a acestui forum si vedeti cit timp a luat pina sa ajuns aici si mai mult ... cit chin si cita durere!!!!
Stiu ca pentru multi dintre voi, a fost ca o chestie pe care nu v-o puteati scoate din cap. V-o doreati rezolvata si gata! Si pentru mine a fost la fel! Erau zile cind i-mi spuneam ca nu mai intru iar pe forum caci iar "i-mi stric ziua" si totusi, nu puteam. Ma gindesc ca din nefericire, mai sunt inca foarte multi care au nevoie de ajutorul vostru (mai sunt multi de "Mihaita" in Romania). Poate ca asta-i menirea multora dintre voi: sa aveti o inima mare si sa ajutati!
Nu am face-o pentru noi, am face-o pentru cei pe care Dumnezeu i-a ales in locul nostru, sa sufere pentru noi si sa ne ispaseasca pacatele.
Cu infinit respect,
Steli Andrei
soarenistor spune:
buna,tuturor.
Desi urmaresc acest subiect inca de la inceput ,acum e prima data cind scriu .Ma bucur ff mult ca in sfirsit s-a strins banii necesar operatiei.
Nu aruncati cu noroi in ancuta 06 ,va rog ,ea este o fata deosebita si merita tot respectul
Motanik ,alina023 si toti ceilalti care v-ati implicat in acest caz ,Dumnezeu sa va rasplateasca si sa va pazeasca de tot cei rau.
Sa auzim de bine .
Asteptam vesti Gabi.
nistor gabi
adusca spune:
care a vazut azi emisiunea de pe OTv? Am incercat disperata sa ajung la timp acasa dar nu am prins decat finalul. Filmul realizat la Iasi a fost foarte emotionant, eu de obicei sunt tare, dar am plans efectiv.
Fetele de pe DC babusca adusca
Tu borg or not tu borg...asta-i intrebarea parca..
rodicaosoian spune:
Doamne ce ba bucur ca sau strans banii
Buna tuturor,sper ca astazi merge forumul ca aseara am incercat sa raspuns si nu a mers
nici nu am putut sa dorm azi-noapte de bucuriemi-au dat lacrimile cand am vazut ce ati scris cei din RO
ati vazut emisiunea Surprize Surprize?cum a fost Mihaita?cumsa comportat cand a vazut atat lume? ce mult mi-as dorit sa-l vad si eu
mai tineti-ne la curent cu ce se intampla
va pup pr toti
mmag spune:
Dumnezeu sa fie laudat!
Sa ne rugam in continuare ca El sa conduca pe Mihaita impreuna cu parintii lui in locul cel mai potrivit pentru realizarea operatiei. Sa gaseasca medici binecuvantati, prin care sa primeasca o noua viata.
Gabriela, cu adevarat dragostea si daruirea ta au fost rasplatite!
Multa putere si curaj pe mai departe.
ancuta06 spune:
Imi cer scuze pentru ce am scris.
Intr-adevar, Motanik, stiu cum au decurs lucrurile cu Liviu.
Sincer, nu ma asteptam sa se stranga suma, pt ca era mult prea mare. Insa voi, cei care v-ati implicat, nu ati renuntat nici o secunda la lupta. Sunteti niste oameni demni de tot respectul.
Gabriela, mai aveti de luptat de acum inainte, si sper sa ramaneti la fel de puternici ca pana acum. Mihaita este un copil tare norocos, cu atatia oameni care se gandesc la el si se roaga pentru el.
Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn