Salvati-l pe Mihaita ! (4)

Salvati-l pe Mihaita ! (4) | Autor: Oana_B

Link direct la acest mesaj

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38225" target="_blank">Prima parte
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46476" target="_blank">Partea a doua
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47974" target="_blank">Partea a treia

quote:
Pentru a trai, baietelul nostru -
Mihai Alexandru - in varsta de 10
luni (nascut la 24.01.2004), are nevoie urgenta de un transplant
de ficat in strainatate
. El este
diagnosticat cu atrezie de cai biliare si
ciroza biliara secundara, care ii pune
viata in pericol cu fiecare zi care
trece fara un nou ficat sanatos.

In Romania aceasta interventie
este foarte dificila la o varsta atat de mica. Medicii spun
ca Mihaita are mari sanse de a trai, cu conditia ca
acest transplant hepatic sa se faca cat mai repede
posibil. Fiecare zi de intarziere reprezinta o grea suferinta
pentru noi si consecinte greu de recuperat pentru copilul
nostru.

La clinica Saint Luc din Bruxelles, unde se poate
face aceasta operatie cu succes, este nevoie de o
suma foarte mare de bani: aprox. 85.000 Euro.

Va rugam din suflet, ajutati-ne sa strangem acesti
bani pentru a ne bucura de copilul nostru.

Va multumim anticipat cu speranta unei contributii cat
mai generoase si va stam la dispozitie pentru orice informatii
la tel. 0232-437334, 0744-678964, 0740-203579 sau la adresa gabriela_hogas@yahoo.com.

Conturile bancare sunt deschise la BCR Iasi pe
numele Hogas Gabriela, astfel:
pt. LEI: RO28RNCB3200000549530001
pt. EURO: RO98RNCB3200000549530002
pt. USD: RO71RNCB3200000549530003

http://pws.cablespeed.com/~minut/mh/index.html
http://site.neogen.ro/mihaita.hogas/index.html
http://www.mihaita.go.ro/
http://www.hogas.go.ro/
http://ajutati-lpemihaita.pnet.ro/
http://mihaita.pnet.ro/

Va uram un Craciun Fericit si un An Nou cu multa sanatate si spor in toate!

Oana_B

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

Abia am vb cu cu Elena, deci la azi la ora 13 pe OTV in emisiunea OAMENI CARE AJUTA OAMENI o sa apara si dansa special sa-i dedice ceva lui Mihaita. Asteapta cat mai repede sa ajunga dosarul medical sa poata sa bage data viitoare cazul in emisiune, iar pt asta vor trimite o echipa la Iasi. Si ea si producatorul emisiunii sunt impresionati de caz si vor din tot sufletul sa ajute. Multumesc Elena, si sa ai parte de multi ani frumosi si fericiti.

Fetele de pe DC babusca adusca

Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

http://atelier.liternet.ro/articol.php?art=2407

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Primele o mie si una de nopti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

le-am scris lui Silviu Prigoana si lui Robert Turcescu. Vedem ce iese...

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Primele o mie si una de nopti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

La multi ani tuturor Elenelor si Constantinilor !!!!!!! Sa fiti sanatosi si fericiti si sa aveti parte numai de bucurii.

Zicea cineva ca in viata ca sa fii om trebuie sa sadesti un pom, sa construiesti o casa si sa cresti un copil. Eu as mai adauga si ca sa ajuti pe cineva la nevoie este tot o dovada a omeniei noastre.

Felicitari DC-ului pentru ceea ce face pentru atatia oameni aflati in suferinta, mai ales copii. Sa cresteti mari si noi, pe langa voi !

O zi minunata la toata lumea !
Gabriela

PS. Astazi este si ziua mamei mele si a socrului meu. Pe langa ei este si ziua multor prieteni vechi si noi care ne sunt alaturi. La multi ani si va multumim !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Acum m-am intors de la biserica unde am participat la intalnirea consiliului parohial. Au aprobat proiectul "Mihai Hogas" si banii vor fi transferati zilele astea. Gabriela, ti-am trimis un email cu mai multe detalii.

Ladybug, am primit si al treilea check de la tine de $120.

Vreo veste in legatura cu filtrele hepatice??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladybug spune:

Corina, great. Mai e unul de $50 on the way.

Gabriela, nu ne mai dai si noua un update cu banii din banca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

Dragi prieteni,

Cazul lui Mihaita a mai aparut in ziarul Flacara Iasului.
http://www.flacaraiasi.ro/ev2.php

Silviu, revin azi sau maine cu actualizarea banilor. Pur si simplu nu reusesc sa mai ajung la banca. Din pacate nu am primit vreun telefon care sa imi anunte vreo suma de bani importanta. De obicei lumea suna inainte de a vira cateva milioane. Asa ca tot oamenii simpli ne ajuta si pun mana de la mana cateva sute de mii de lei. Le multumim la toti. Sper sa vad o suma frumoasa in cont.

Trebuie sa va spun ca ziua de ieri a fost o zi speciala pentru ca Mihaita a pupacit pe toata lumea. Pana acum ma pupacea doar pe mine. Insa smecherul numai pe femei le-a pupat pe obrajori, pe baieti i-a pupat pe gat, ca erau putin aspri de la nebarbierit. Sic ! A gasit pana la urma un loc unde sa ii stampileze ! Scumpu de el. Pe zi ce trece il iubesc si mai mult si sufar si mai mult ca nu suntem deja in Belgia.

Corina, pregatesc imediat hartia pe care mi-ai cerut-o. Intrebare: este buna si o declaratie pe propria raspundere in fata unui avocat, ca mi-ar fi mai simplu si mai ieftin. Multumim bisericii ca s-a ocupat de cazul lui Mihaita atat de bine !

Mi-a raspuns prof. din Belgia. Mi-a spus ca inca mai asteapta un raspuns de la director dar ca nu crede ca va fi pozitiv. Trebuie sa avem toti banii, din pacate. Dar eu cred ca putem reusi. Ne trebuie MEDIATIZARE. Televiziunile ce fac ???? Justin, te rog vorbeste cu unchiul tau la National. Oana, cum ramane cu TeleM din Iasi? Trebuie sa existe cateva secunde libere si pentru noi pe un post.

Mii de multumiri lui Witchie, Adusca si dnei Elena ca fac posibila aparitia la OTV si la Radio Romania International. Va tinem la curent cu orele de emisie. In principiu:

La OTV emisiunea "Oameni care ajuta oameni": sambata 28.05.2005 intre orele 13.00 - 14.30
La RRI: marti 31.05.2005 intre orele 20.00 - 21.00

Doamne ajuta sa ne auda lumea intreaga. Poate preia vreun canal stirea despre Mihaita !!!

Multa sanatate si mii de multumiri. Tinem legatura.

Doamne ajuta !
Gabriela

Mergi la inceput

Vai ce dulce e. Ce pacat ca suntem asa departe ca tare mult am vrea si noi nici pupici din-aia... :)

Gabriela, ti-am raspuns mai detaliat si la email. Aceasta hartie este doar o formalitate. Biserica vrea sa fie sigura ca banii sunt folositi pt. Mihaita. Cum am mai spus, si eu o sa sa semnez asa ceva in fata notarului, ca garant. Nu prea stiu care e diferenta intre "in fata avocatului" si "in fata notarului". Ei au spus de notar. Eu stiu ca notarul doar iti verifica semnatura, adica verifica ca esti tu cel care semnezi (trebuie sa ii arati ID). Pe notar nu il intereseaza ce scrie in document, doar semnatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

quote:
Originally posted by gabriela hogas

Mii de multumiri lui Witchie, Adusca si dnei Elena ca fac posibila aparitia la OTV si la Radio Romania International. Va tinem la curent cu orele de emisie. In principiu:

[b]La OTV emisiunea "Oameni care ajuta oameni": sambata 28.05.2005 intre orele 13.00 - 14.30
La RRI: marti 31.05.2005 intre orele 20.00 - 21.00

Doamne ajuta sa ne auda lumea intreaga. Poate preia vreun canal stirea despre Mihaita !!!

Ca o coincidenta frumoasa, doamna Elena care a facut posibil preluarea cazului lui Mihaita la emisiunea "Oameni care ajuta oameni" a descoperit placut suprinsa ca si fica sa va lucra tot la acest caz la radio. pe 31 mai ii ia intreviu Gabrielei, Andreea Demirgian Vutzescu este fiica Elenei.
Maine, adica marti, 24 mai echipa va fi in Iasi pt filmare. Tin pumnii sa iasa bine totul. Dar doamna Elena m-a rugat ceva, si apelez la voi sa-mi intindeti o mana de ajutor. Emisiunea este relativ noua, are cateva editii, ar avea nevoie de cat mai multe adrese de la firme cu care ar putea incheia contracte de colaborare, si anume sponzorizarea cazurilor umanitare contra publicitate, sau ceva de genul asta. Va rog, care puteti ajuta cu asemenea adrese de firme trimiteti la cristalcub@yahoo.com adresa de mail a doamnei Elena.
Va multumesc din suflet.
Gabriela, am inceput sa-l visez tot mai des pe Mihaita, e mereu zambitor si cu chef de joaca nebun:))

Fetele de pe DC babusca adusca

Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Mergi la inceput

Nu am inca cifra exacta, fiindca au mai venit ceva donatii de la biserica, dar pot sa va spun ca transferul care il vom face sapt. asta va fi de peste $13.000!!!!!!!!

Situatia din Seattle: peste 11000
De la Lidia: 1400
De la Ladybug: 595 (4 checkuri: 350, 75, 120, 50)
---------------------
Peste $13000

Mergi la inceput