Bebelusi de iulie-august 2004 (67)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pako spune:

cand aveam si noi probleme cu nasucul i puneam ser si pe urma o lasam pe burta ca sa-i vina mucisorii pe caile nazale apoi cu o bucatica de servetel rulat agatam acei indivizi.Dar cred ca acum e ceva mai greu sa-i lasam pe burta, cel putin a mea nu mai vrea decat in fund si in picioare.

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Buna!

De fiecare data cand a fost racit David a ramas cu secretie din aia ...parca o avea in gat..de imi venea mie tot timpul sa inghit cand vedeam cum il deranja flegma aia.Nu erau mucozitati ca eu incercam sa i le scot din nas cu pompita,ii puneam ser fiziologic,dar nu scoteam decat ceva mucusori si secretia aia tot in gat era.Eu i-am dat Ambroxol pic.chiar daca nu tusea ca este fluidificator al secretiei si sa-l ajute sa expectoreze.

Da ,mai fetelor,va ziceam ca am luat ham dar vorba Liei,parca sta spanzurat,asa ca tot de o mana il tin .Cand trebuie sa ajunga la un obiect pe care-l iubeste(ex.telecomanda)aproape ca fuge ;cum ma asez o sec.jos cum vine la mine si ma ia de mana sa o luam la cutreierat.

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Daria, cat ser fiziologic ii pui si cu ce?

Simona, si eu i-am pus de toate dar nimic, trag cu popita, asta daca reusesc sa-l imobilizez, si nu iese nimic si in secunda urmatoare se aud cum haraie in gat. Ser fiziologi i-am pus numai cateva picaturi cu pipeta, poate e mai bine sa incerc cu seringa ca sa aiba presiune, dar mi-e teama sa nu se inece. Iar vibrocilul nu face mare lucru, ca intai ar trebui demucizat, si abia apoi pus.

Ana, sa-ti traiasca fetita frumoasa si nazdravana. Cred ca si preotul ala nu s-a mai distrat de mult asa de bine la o molifta.

Eli, sanatate multa, sa va treaca raceala cat mai repede. Eu carnita ii dau cam o lingura mare la o masa. Ou de doua ori pe saptamana.

Felicia, si acum i-au disparut petele?

Mergi la inceput

Simona, si era eficient Ambroxolul, adica scapa de muci cu el? Asta nu e antibiotic, nu? Sau ii trecea de la sine pana la urma?

Si mai e si Mucosolvan, la asta ii spune si numele ca dizolva mucii , stiti ceva despre el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna ziua!

Ana, bine ai revenit, si eu m-am distrat la cafeaua de dimineata . Iar Raluca este o scumpica, dar asteptam pozele noi, de la botez.
Pentru bebelusi cu nasucul infundat. Cred ca trebuie sa puneti ser fiziologic in cantitati industriale ca sa se dilueze secretiile. Cand Stefi a avut nasucul infundat am pus ulei de eucalipt in apa de pe calorifer (pe atunci mergeau caloriferele), puteti incerca si voi, pe noi ne-a ajutat.
Am si eu o intrebare. De cand cu laptele praf, ii dau un biberon de lapte pe la 7, iar ea readoarme. Nu-l bea tot, dar cind se treseste 8:30-maxim 9) termina laptele din biberon. Credeti ca este o problema Ar trebui sa-i iau biberonul si sa-i dau lapte proaspat? Mi-e imi convine asa, pentru ca nu am grija ei, nu trebuie sa o urmaresc, mai sta in patut singurica si se joaca. Daca ma duc la ea, cum ma vede, gata incepe scandalul, pentru ca vrea in brate si vrea joaca cu mine.
Tocmai am sunat acasa si mi-a spus mama (soacra) ca Stefi iar s-a ridicat singurica in patut. Este a 2 oara, din fericire prima oara s-a ridicat sambata si am fost si eu acasa. urasc serviciul, pentru ca din cauza lui pierd astfel de momente
La noi ploua, dar noi va uram o zi buna si insorita.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzura - eu ii bag in fiecare seara cate 1 ml ser fiziologic, apoi tranta pe burta si astept stranutarile de rigoare, apoi curat cu betisoarele de urechi (alea simple pe care doar la asta le folosim), in zilele chiar alergice folosim pompita si tot arsenalul, iar cand e criza, mai bag ser fiziologic. Nu avem de ales, iar ea s-a obisnit, cum vede seringa, ia aer in piept si asteapta ca o eroina, e asa de draga cum executa, cred ca si-a dat seama ca e spre binele ei. Cand ratam serul, sigur se trezeste noaptea ca nu poate sa respire, mai ales acum cu arborii infloriti. Pupacim pe Tudor pe nasuc !

Eli - piept de pui in fiecare zi cam 2 lingurite cu supa, ou de 3 x pe saptamana, ficatei - foarte rar si am inceput ton ! Pupicei lui Stefan si sanatate muuulta !

Ana - cred ca ma cocolosam si eu de ras, mai ales ca nu era voie ! Pupacim pe Raluca cea cu ochii mari si expresivi !

Lia - noi cu statul in picioare ... stam si a inceput sa ne placa, mimam si pasii ... mai bine zis alergam. Pupacim pe Danut umblaretul !
Tati vrea neaparat sa luam ham, e indicat ziceti ???

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
http://community.webshots.com/album/344241600OyMeCn

Mergi la inceput

Mitzura ii aparuse niste bubite marunte...mai intai pe spate, dupa 2-3 zile s-au intins pe brate si apoi putin pe obrajiori....au trecut de la sine cam intr-o saptamana.initial am presupus ca au iesit de la transpiratie ea stand in cosuletul de masina atata drum(bine ca mai faceam opriri dar totusi....)dar dupa ce am ajuns in tara si i-am facut si baitza ele s-au intins...nu f. mult dar nu mai iera vorba de transpiratie.In tot timpul ala alte simptome negative nu au fost.Cine stie ce nu i-a priit ei din borcanasele alea.Bine ca nu a fost mai rau.
Eli, sanatate multa lui Stefan.Eu outz ii dau o data pe saptamana, cateodata de 2 ori....carnita cam 60-70 grame.Ficat i-am dat o data in ro dar mi-e cam teama sa-i cumpar de aici....numai asa daca gasesc bio.

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Din cauza problemei cu mucii am uitat sa va zic si eu ce era mai important, respectiv faptul ca Tudor merge tinut de o manuta, de care se tine chiar numai simbolic, si sta in picioare nesprijinit mult timp, vreo 10-15 secunde, asta mai ales daca in mana o jucarie (se tine de ea).

Mergi la inceput

Andrea, tu te ingrijorezi ca-i dai lapte statut de o ora juma...pai eu asa fac de cate ori nu-l papa pe tot.Adica i-l dau la masa urmatoare.Cand manca si noaptea, ca de vre-o 2 saptamani nu mai se trezeste noaptea pt. lapte(singura s-a dezvatat) ...asa,hai ca m-am incurcat...deci, cand manca noaptea ii preparam laptele inainte sa ma duc la culcare si biberonul statea bine merci in bucatarie vre-o 4-5 ore pana ii venea vremea.Andreea nu a avut probleme din cauza ca nu a baut tot timpul lapte proaspat facut.E zic ca e ok daca Stefi il papa bine si asa.

pupici

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna ziua!

Io's olecuta cam ametita. Azi noapte am dormit cu Vic. Bietul cupil s-a speriat aseara de furtuna si n-a mai vrut la el in pat. Poate se obisnuieste asa. Sa vezi circ dup-aia...
Acu' raspunsuri:
Eli - Sanatate lui Stef! Despre mancare: carne: iau un piept de pui mai marisor pe care il portionez cam in 6-8 portii. La o masa ii dau o astfel de portie, mixata in legume, pentru ca Vic nu mesteca, inca... ou: un galbenus la masa, la fel, mixat in legume. La noi e regula cam asa: o zi piept de pui, o zi ou, o zi ficatel sau carne de vita. Pestele nu l-a incantat f mult, asa ca n-am mai incercat. Legume: mixuri congelate (ca n-am timp sa trec prin piata si is tare comode alea) cu de toate: morcov, mazare, fasole verde pastai, fasole verde boabe, praz, usturoi, ardei gras, rapita, ciuperci si orice mai pun aia acolo.
Daria - si Vic avea in camera o gramada de pitici lipiti pe pereti. O parte au cazut victime a ridicarii in patut. Avea si un strut de masurat inaltimea. Au mai ramas pe pereti bulinele cu care l-am lipit :)) Vic a fost fascinat de ochii strutului, ca se miscau.
Ana - super povesteee. Pupe la Ralucutza!

Vicu merge! Sambata il plimbam prin casa (norok ca nu-s inalta, ca altfel faceam si io cocoasa) si si-a dat drumul la mana si a facut 2 - 3 pasi singurel si s-a oprit si a aasteptat sa il iau de mana iar. SI ieri ii dadeam drumul si ma dadeam 2 pasi in spate si venea spre mine razand. E adevarat, cam alerga si aproape sa pice, dar e un inceput.

O zi buna!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput