Bebelusi de iulie-august 2004 (67)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Buna !

Fetelor,eu am zis cum am procedat eu cand a avut David expectoratie din aia de care nu putea sa scape singur(cu Ambroxol)Ambroxolul este de fapt un antitusiv pt.tuse productiva si favorizeaza eliminarea expectoratiei si chiar daca nu tusea eu i-am dat;eu am avut incredere in sfatul meu,dar de preferat este sa consultati medicul,intr-adevar.

Hi,hi Roller...se cheama "sunetul alb"-zgomotele astea si cica amintesc bebelusului de viata intrauterina...am facut si eu cand era David mai mic cu uscatorul de par...si functiona...doar ca el se trezea oricum peste putun timp!Asta stiu ca am citit atunci pe net ca nu mai stiam cum sa-l adorm!!!!

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Pana la urma si mucii nostri s-au dovedit foarte de treaba (cum frumos zicea Carmen) si au binevoit sa iasa, asa ca Tudor respira mult mai bine. Tot serul fiziologic si pompa sa traiasca! I-am bagat cam 2 ml in fiecare nara cu seringa, si apoi am tras cu pompa. Si si-a dat si el seama ca nu il doare cand ii fac cu pompa, ca a stat cuminte si nu s-a mai zbatut. daca nu, n-as fi reusit.

Roxi, da esti hipotensiva? Ca eu sunt si tot asa, daca nu bag o cafea dimineata, spre amiaza zici ca m-a plesnit cineva in cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Am aparut si eu...fantoma mergatoare....Doamne ce we cumplit! Uka a fost un terorist ..si poate ca inca mai este...Nu mai vroia sa doarma seara, nici in timpul zilei.iar nopaptea pe la 1 maxim 2 se trezea si se punea pe un plins de 2-3 ore...nimic nu-l calma ...nimic nu vroia...si plingea de se facea grena....saracutul... ASa ca aseara i-am dat un sedativ...ca intrase si el intr-o stare de hiperexcitatie pe fond de epuizare....pt ca nici ziua nu recupera...A fost perfect. S-a culcat la 8 si s-a trezit la 8 azi dimineata...fara nici macar un scincet peste noapte. Problema cred eu ca este legata de dintisori. Ii apar doi de-o data ..cei de sus....gingia este inflamata si mai mult intreaba buza este umflata de zici ca s-a lovit...
A mai patit cineva asa? Deci este posibi ca durerile sa fie mari...desi povestea cu durerile este tot una controversata..ca daca te iei supa pediatrul lui Luca ..aparitia dintilor este nedureroasa...
A ajuns sa-mi fie groaza sa vina noaptea...
Simbata am fost la biserica romaneasca....se sfintea biserica...nu am vazut atitia romani la un loc de cind am venit aici:)...Si am avut si o surpriza....cind sa intru in biserica ..din biserica iesea o fosta colega de facul;tate...ce mica-i lumea asta! Asa ca i-a gasit prietena de joaca lui Luca..fetita ei are 5 luni si 'juma...
Nu v-am citit decit putin simbata...si am vazut Mitzura ca tot despre medicamentul ala vorbeai..Asa cum ti-am spus (dar probabil ca nu ai citit) se prescrie la bb peste 6 luni......
Revin.

Mergi la inceput

Duminica Luca s-a ridicat singurel in picioare tinindu-se de patut...vai de capul meu ce ma asteapta! Si ca si pina acum facem kk si pipi la olita...
Lia uite dieta http://www.weight.addr.com/DD.html . Lasa baiatul in pace ...normal ca face pasii inegali...nu stie inca sa paseasca..de ce-l fortezi..
Felicia bine ati venit din vacanta..v-am simit lipsa... Imi pare rau de chestia cu bucataria..eu credeam ca numai eu sint cascata....Imi pare rau ca bb inca nu doarme noapte...noi te intelegem...
Eli ce mai face Stefan? Eu carnita ii dau ochiometric...iar galbenus de 3 ori pe saptamina...
Daria eu nu stiu ce sa t-i spun de lapte...ptenru ca normal laptele de vaca se introduce dupa virsta de 1 an datorita calitatilor slabe...comparativ cu formula..Eu cred ca face kk de 5 ori pentru ca maninca foarte mult....parere personala...

Mergi la inceput

Am uitatsa-i urezd-nului Pufulescu...sa cresti mare si norocos...pt mami...
La multi ani si pentru tine Adela!Noi pt secretii folosim ser fiziologic si o pompita din Germania...este super ..ca o pompa cu vid..v-am mai povestiti eu despre ea....dar nu ati spus nimic si am lasat-o si eu balta..
La multi ani si pt ceilalti bb ca m-a lasat neironul...si nu mai situ care sint..scuze...
Ana ..bine ati revenit din concediu...situ cum te simti...in Ro numai concediu nu-i! Am ris si eu evident la faza cu Ralucuta...nu am vazut inca pozicile./...
Felicia tu nu ai poze facute in Ro?
Dana asa fac si eu ....in apropirea orei de culcare ..il pun in jumper..si-l las acolo..in citeva minute deja -i cade capul si sadoarme acolo...doar il transfer si gata! Asta cind nu vrea sa adoarma la el in patut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Fetelor, voi le-ati luat pana acuma scaun de baie? Din ala care se prinde cu ventuze de cada. Pe mine m-au zapacit niste poze pe internet si i-am luat, foarte frumusel, insa n-a vrut deloc sa stea in el. Ne-am gandit noi ca ar fi vremea sa treaca in cada mare, ca prea stropeste si parca nici nu mai are loc in cadita, dar uite ca s-a speriat, probabil de zgomotul apei si n-a vrut deloc sa stea. Se uita disperata la mine si intindea mainile s-o iau. Voi ati patit asa ceva?

Carmen si Mara (12.08.04)
poze cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Da, carmen, noi am patit, dar nu din cauza scaunelului de baie, ci asa din senin. Vezi ca am deschis un subiect la Parintii intreaba...si am primit o gramada de raspunsuri.

Mergi la inceput

Am reusit sa vad si pozele cu Mara si cu Raluca...doua papusici amindoua....
Si cu asta cred ca am recuperat totul din urma....dar ce folos ca vad ca nu va place la schimbul 3...asta este cind apar eu ...lipsiti voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

intrasem si io sa va mai pove una alta da momentan mi-am taiat aratatoru de la stinga si perdui ideile (mi-am prins deshtu in mixer...in ala verticalu si cu dreapta am push zä buton:P). nu facets ca mine sau barem scoatets mixeru din priza. oricum a iesit f buna salata de vinete...
io m o unghie mai putin da "ata ete" n-am vocatie de bucatareasa.
pup u*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Salutare !!!!
veste mare lume , lume ..Mister Pufulescu are dintisor ...adica un coltisor ..dar , gata , a spart gingia ... e
de asta era el asa mar , mar ...
bine , mai sunt si mucisorii ..dar cine-i mai ia in seama !!ii dam in continuare cu ser si Vibrocil ... o sa incerc si Ambro nu stiu cum ..mi-am facut farmacie in casa ... am carduri de fidelitate de la toate farmaciile din zona ..ma stiu toti !!!
pup dulce
ma duc sa citesc ce-ati mai scris

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput