Col de 26mm la 16 saptamini de sarcina .

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Draga Mirela,
la 4 luni au descoperit ca am colul scurt si deschis, ca nu pot intervenii cu cerclaj , de frica sa nu imi declanseze nasterea. Citeodata aveam impresia ca Eva este ca maimutica aceea prinsa de parbrizul masinii. 5 luni am stat in pat, doar cu TVR1 si TVR2, asa era atunci... Zilele trec mai greu mai usor, dar important este ca trec, si mai ales ca ai prichindelul linga tine.
Eva nu a patit nimic, a fost sanatosa chiar dac citeodata ma abateam de la programul pat si calcam si spalam pina si lucrurile curate de plictiseala.
este ok daca si tu esi ok
Ia nospa si stai linistita, toate trec

Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pineapple spune:

Ti-am scris si la mamici.... Intr-adevar, cerclajul e ca mai buna solutie, si fizic si pentru psihicul tau, ai o siguranta in plus si nu atatea restrictii. Sper sa il poti face. Daca nu, trebuie sa stai linistita, gandeste-te la tot ce ai putea face stand in pat, fa-ti o lista, eu mi-am facut una zilele astea pe patul de spital si daca va fi cazul o pun in aplicare. E bine macar ca poti ssta acasa, aici la mine nu exista asa ceva, te spitalizeaza imediat, medicatia pentru contractii e perfuzabila si se face sub supraveghere, nu e cazul de "luati un NonSpa cand aveti contractii si stati linistita", cateodata urasc ce se intampla aici, desi sunt constienta ca e spre binele mamei. Mi-e si teama daca voi avea o mica sangerare sau contractie, sa spun sau sa nu spun, daca ma baga in spital imediat?? In fine... Poate nu o sa fie cazul. Sa ne mai spui cum iti merge, eu iti tin pumnii, cu sau fara cerclaj, o sa fie bine!!

Mergi la inceput