Miresele anului 2005 (15)
Raspunsuri - Pagina 4
dilaural spune:
quote:
Originally posted by roxygeo
Am dat avansul si la agentia de turism - vom merge la Kusadasi
Mai sunt doua saptamini si nu-mi vine sa cred ca se apropie..marele moment..
http://community.webshots.com/user/roxygeo
Bravo Roxygeo... felicitari pentru pregatiri... stai super bine!
Am si eu o intrebare. Cu ce agentie mergi in Turcia?
Te pupic,
Dilaural
roxygeo spune:
Merci dilaural
Eu traiesc insa cu sentimentul ca nu voi fi niciodata gata
ca lista e lunga - tort, flori, coafor, bauturi, fructe, bomboane...etc
Am cautat, de mi-a venit rau cit m-am plimbat pe la agentiile de turism, pentru ca am vrut sa fie cit mai aproape de nunta - 05.06.
Paralela 45 e agentia care are oferta pe 10.06 -7nopti cu avionul, 5 stele - Ephesus Princess - all inclusive - 450 E + 800.000 lei/pers.
miezure spune:
Felicitari proaspetelor sotioare!
Eu am emotii din ce in ce mai mari. Nu mai sunt nici doua saptamani.
Aseara, desi eram fffff obosita nu am putut sa ma odihnesc deloc.
Saptamana viitoare intru in concediu. Abia astept. Sa-mi pot vedea linistita de ultimele lucruri de pus la punct pentru marele eveniment.
Am aproape tot ce-mi trebuie. Mai trebuie sa-mi iau un lantisor cu cercelusi, cosulet pentru flori, vin, fructe, sucuri.
Abia astept sa fiu printesa.
Succes tuturor la pregatiri.
Doamne ajuta sa fie bine!
miez
vmariejeane spune:
Fetele, m-ati inteles gresit cu palaria. Nu e vorba de varsta de 30 de ani. Pur si simplu zice ca nu imi sta bine si ca palaria pe care o vroiam eu era mai potrivita pt o femeie mai matura. Sincera sa fiu parca nici eu nu mai vreau acum palarie. Voi vedea ce voi face. Tb sa vb si cu coafeza, sa vedem ce poate sa imi faca la par daca imi fac palarie.
Ileana Cosanzeana spune:
Alinus25 - am o alta intrebare la tine: de unde ai comandat tortul de martipan? Noua ni s-a spus ca nu e recomandabil tortul de martipan, ca se intinde, ca nu stiu ce gust nisipos are martipanul, etc... Eu cred ca era mai degraba o tentativa a celor de la restaurant sa ne convinga sa facem tortul la ei... De aia vreau sa stiu cum e? L-ai gustat? Sunt foarte curioasa, pentru ca dupa parerea mea tortul invelit in martipan alb e super-potrivit pentru o nunta! Din ce ai descris tu, arata super!
Cu pregatirile nu stau in nici un fel, pentru ca vin in tara abia pe 20 iunie, si de atunci timp de 3 saptamani pana la nunta le voi face pe toate care au mai ramas de facut...sau cel putin voi incerca...
Te-ai machiat la tipa aia de care mi-ai scris mie? Cum a iesit?
Te
http://community.webshots.com/user/elenas21
Alinus25 spune:
Ileana, tortul l-am comandat la Cofetaria "Scala". Am fost si la Cofetaria "Pigalle" unde mi-au spus ca ei nu lucreaza cu martipan, ca este foarte sensibil. La "Scala" fac torturi din martipan, dar si ei mi-au spus ca este sensibil, nu trebuie sa fie nici foarte cald nici foarte frig acolo unde va fi tinut tortul. Oricum eu asa am vrut, m-am saturat sa mai vad tot torturi din frisca!. Tortul are umplutura de tiramisu, dar sa stii ca nici eu nu am gustat martipanul. Oricum nu ma stresez, mie nu-mi plac torturile si prajiturile, dar sunt ferm convinsa ca vor fi multumiti si nemultumiti, asa se intampla de obicei. Oricat de mult as incerca sa iasa totul perfect, tot vor fi unii care vor comenta.
Da, am fost super incantata de machiaj, tipa este o profesionista. Eu zic sa mergi si tu acolo, ca nu o sa-ti para rau. Poti merge eventual la o proba. Machiajul mi-a tinut pana dimineata si nu s-a intins deloc!. In aceasta privinta nu-mi fac deloc probleme si nici pentru coafura!
Pupici
MariaM spune:
Casa de Piatra...proaspetelor miresici...si bineinteles ..la fel la toata lumea...
Fetelor..sunt asa fericita...
Mi-au sosit invitatiile si sunt superbe.
In week-end, ma duc dupa rochie...si cam am scapat....de 50% din ce-mi trebuie...
Va pup....
Maria&Vladut
olguttza spune:
quote:
Originally posted by roxygeo
Fetele am si eu o intrebare - e obligatoriu sa chem neamurile apropiate, a doua zi la masa la noi???? si daca da ce implica chestia asta...ca eu n-am auzit decit ca trebuie facut un anumit tip de ciorba...sorry eu sunt mai pe dinafara
Pupici
http://community.webshots.com/user/roxygeo
Fata mea, nu e obligatorie faza cu neamurile decat in masura in care acestea sunt din provincie si nu-ti pleaca imediat dupa nunta (la mine, de exemplu, sunt unii care vor fi cazati la noi acasa). Pe de alta parte, daca ai rude foarte apropiate (nu ca grad de rudenie, ci sufleteste), cu care te vezi frecvent (nu e si cazu' meu), iarasi sunt de parere ca trebuie chemate. Party-ul de a doua zi este asa-zisa "ciorba de potroace", pe care unii o fac chiar dimineata, cand se-ntorc de la local, altii (ca mine) o fac dupa-masa, de la ora 16 incolo. Nu stiu cat conteaza ciorba in toata chestia asta...io cred ca este doar un chef la care scapi de rigorile si sobrietatea tinutei obligatorii de la local. Sper ca m-am facut inteleasa...
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
ioana07 spune:
Mmc nd bine ai venit pe Da-i bataie cu pregatirile ca mai e putin timp... In legatura cu rochitza...e normal sa probezi cat mai multe inainte sa cumperi...in felul acesta iti vei da si tu seama cam ce model te prinde cel mai bine. Eu una asa am facut. Ma bateam cu pumnu' in piept ca eu vreau rochitza gen sirena...si dupa ce am probat mi-am dat seama ca nu-mi sta bine...
Spor la pregatiri!
Roxygeo ciorba e de potroace dar cu invitatii...nu stiu ce sa zic...nu stiu pe cine trebuie sa inviti si pe cine nu... Si eu sunt putin pe dinafara
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
alexia28 spune:
Buna,
Da, si la noi s-a pus problema ciorbei de potroace. Mie nu-mi plac chestiile astea, si in afara de asta din partea mea nici nu prea are cine sa ajute la pregatirile de-a doua zi. Dar si nasii si socrii mei vor asta si n-am ce sa fac. Se mai punea problema sa se organizeze totul dupa intoarcerea de la local. Sa fim seriosi, in nici un caz, daca vor a doua zi dupa pranz bine, daca nu si mai bine.
PUPICI.