Miresele anului 2005 (15)
Raspunsuri - Pagina 3
Alinus25 spune:
In primul rand doresc sa felicit miresicile care au nunta azi TUCIKE si ZAM: CASA DE PIATRA!
Iar in al doilea rand urez LA MULTI ANI! tuturor care sarbatoresc azi Sf. Constantin si Elena
Draga, Ileana Cosanzeana, imi pare rau ca nu am putut sa-ti raspund mai repede, dar am fost ocupata cu pregatirile. Mi-am comandat tortul care este superb. Este prezentat si in Revista Mireasa, e din martipan si are o cascada de trandafiri albi, crem si rosii, dar al meu nu are trandafiri rosii ci roz, exact cum o sa fie buchetul. Nu ma reusit sa-mi fac poze la nunta, ca aparatul nostru l-am dat la un prieten, dar am reusit sa-mi fac cu tel, numai ca nu sunt foarte clare. In rest la nunta a fost OK, nu pot sa spun ca m-a impresionat ceva deosebit. Am sa incerc sa-ti pun cateva poze saptamana viitoare.
Tu cum stai cu pregatirile? Ai emotii? Eu mai am ma putin de o luna.
Sunt foarte incantata, am fost ieri si am vorbit cu cel care ne va canta la nunta, este un cantaret cunoscut, pentru unii care asculta muzica de gen. Noi vom avea muzica lautareasca. In rest toate sunt OK.
Te pup
nushulica spune:
TUCIKE si ZAM va urez si eu CASA DE PIATRA si SA FITI FERICITEcredeti-ma ca mi s-a facut pielea gaina cand m-am gandit ce emotionate ati fost si de abia astept sa vad poze si sa ne povestiti si noua
Iael spune:
Multumesc Aka pt raspuns , asa stiam si eu ca voalul ramane miresei , insa o cunostinta mi-a spus ca se lasa fetei careia i-a fost pus .
Pyssy sa sti ca nu esti singura care ti-ai luat bijuterii si nu-ti plac.Si mie mi s-a intamplat la fel .Mi-am luat un set cercei si colier de la Sax ,desi nu eram incantata de el m-am lasat influentata de vanzatoare (vreo 4 ) .
Acum vreau altceva si nu-mi gasesc.
katie spune:
Iael, am citit mai sus ca ai exact aceeasi problema cu verighetele ca si mine. Eu sunt foarte dezamagita, ca imi propusesem luna asta sa le cumpar, si am cautat in tot orasul si nu am gasit deloc aurul alb pe care-l vreau eu. Am fost si la Kirio si n-am gasit decat verighete alb-galbui, si cam piperate la pret. Stiu de chestia cu aliajele si cu rodinatul, dar nici rodinate nu le gasesc albe cum sunt alte bijuterii din aur alb. La verighete parca-i un facut, toate sunt gri sau galbui! Daca mai afli ceva, anunta-ma te rog si pe mine.
Cu nasii ai rezolvat, cu invitatiile?
Pupici la toate si multa bafta!
Cristina1 spune:
Fetelor , voi unde v-ati comandat invitatiile ? La ce mag. din Bucuresti ?
Thanks !
Cristina
Degetzel spune:
Fetelor, eu mai am 5 zile pana la nunta si am niste emotiii .... Ieri toata ziua i-am aranjat pe invitati la mese si e tareeee multa bataie de cap. Fiind mese de cate 10 persoane, nu stiu cum se nimereau ba 7 la masa, ba 13-14 .... Si trebuia sa mutam familiile de la mas o alta .... ce sa mai zic ... a fost un cosmar care a durat vreo 4 ore bune (pentru 100 de invitati, adica 10 mese). Eu as inventa un program care sa faca chestia asta in locul nostru...
Una peste alta... weekendul asta a fost o vreme oribila, iar eu am cununia religioasa afara... deci am inima cat un purece... E adevarat ca avem si solutie de back-up in caz ca ploua, dar eu vroiam afaraaaa !!!!
In mare si eu am cam terminat cu toate cheltuielile. Mai avem sa cumparam palaria pentru "desgatitul miresei" (in loc de basma), fructele si snackurile...
Offfff... ce emotii am !!!!!
http://community.webshots.com/user/roxanadobrin
ioana07 spune:
Buna dimineata fetele!
Felicitari miresicilor de sambata Tucike si Zam Casa de Piatra!!! Si...VA ASTEPTAM CU POZEEE
Sambata trebuia sa mergem sa vedem invitatia de proba...dar cand am ajuns acolo nu era gata... si aveau si foarte multa treaba cei de-acolo asa ca...nu am mai stat. Mergem azi si poate le luam pe toate.
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
mmc_nd spune:
Buna fetelor,
Va citesc de vroe doua saptamani, acum va intreb daca mai primiti si pe mine in club . Am nunta pe 27 august, desi abia acum 2 saptamani ne-am "hotarat" .
Noi deocamdata nu am luat nimic, cum va inchipuiti. Insa as vrea sa-mi dau rochia la facut in vreo 2 saptamani, ca sa ma linistesc .
Poate imi spuneti si mie unde ati probat voi rochii? Se pot proba in orice magazin, chiar daca nu ai de gand sa cumperi de acolo? Ca parca mi-e nu stiu cum... insa mai multe persoane mi-au zis sa probez cam toate modelele, ca sa-mi dau seama ce-mi sta bine.
Pentru fetele care intrebau de aur alb cu paladiu in aliaj, eu am gasit asa ceva la magazinul Victoria. Exact la intrare (in hol defapt, nu intri), sunt doua magazine destul de elegante de bijuterii. In cel din stanga, doamna mi-a spus ca aliajul e cu paladiu (sper ca asa-i ).
Spor la pregatiri! :)
mmc
roxygeo spune:
Buna ziua miresici!
Multi pupici si casa de piatra miresicilor din mai
Sa va spun ce am mai facut, omitind gripa care mi-a dat batai de cap tot weekend-ul si de care inca n-am scapat
Am reusit intr-un final sa fac aranjamentul meselor, da` nu va imaginati ca e definitv...ca mai sunt unii cu semnu intrebarii, altii care nu au confirmat...asa ca circul va continua...dar oricum sunt mindra ca macar am inceput si totodata mi s-a facut rau cind am facut un calcul - am ajuns la 130 de persoane, si eu care credeam ca ma voi opri la maxim 100, da` asta e vorba lui iubi, daca e bilci, bilci sa fie
Am reusit sa merg cu tata sa se imbrace si el, dupa ce am dus lupte seculare cu mama, ca nu prea ne potrivim la gusturi. Mama a terminat si ea cu hainele, mai a ramas sora mea, care e si domnisoara de onoare si care mi-a scos peri albi
Mi-am gasit gentuta bleu si e tare frumusica Asa ca am terminat cu imbracatu`, mai trebuie sa ma hotarasc la bijuterii...
Azi am fost si am depus actele la primarie
Am dat avansul si la agentia de turism - vom merge la Kusadasi
Mai sunt doua saptamini si nu-mi vine sa cred ca se apropie..marele moment..
Fetele am si eu o intrebare - e obligatoriu sa chem neamurile apropiate, a doua zi la masa la noi???? si daca da ce implica chestia asta...ca eu n-am auzit decit ca trebuie facut un anumit tip de ciorba...sorry eu sunt mai pe dinafara
Pupici