Miresele anului 2005 (15)
Raspunsuri - Pagina 21
ioana07 spune:
Fetelor ieri am dat si noi primele invitatii...unor colegi din liceu. Si...din 7 persoane...4 ne-au spus ca nu pot venii... unul ca are varul lui nunta exact in aceeasi zi cu noi, altul ca e plecat din Bucuresti, si altii doi ca sunt plecati din tara...
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
olguttza spune:
quote:
Originally posted by ioana07
Fetelor ieri am dat si noi primele invitatii...unor colegi din liceu. Si...din 7 persoane...4 ne-au spus ca nu pot venii... unul ca are varul lui nunta exact in aceeasi zi cu noi, altul ca e plecat din Bucuresti, si altii doi ca sunt plecati din tara...
Nu mai plange...! Surprize d-astea o sa mai ai...de la cine nu te-astepti! Noi am patit-o de la rude si de la colegii nostri de serviciu... In rest, oameni pentru care as fi bagat mana-n foc ca nu vin, ne-au confirmat! Si aici ma refer la prieteni, fosti colegi de liceu, facultate etc.
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
alice elena spune:
FELICITARI RAMONELLA - DEEAPUI - DEGETZEL!!!!!!!!!!!!!! CASA DE PIATRA SI MULTA MULTA FERICIRE!!!!!!!!!!!!
SINCERE FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ioana07 spune:
quote:
Originally posted by olguttza
Nu mai plange...! Surprize d-astea o sa mai ai...de la cine nu te-astepti! Noi am patit-o de la rude si de la colegii nostri de serviciu... In rest, oameni pentru care as fi bagat mana-n foc ca nu vin, ne-au confirmat! Si aici ma refer la prieteni, fosti colegi de liceu, facultate etc.
Sunt convinsa ca vom mai avea parte si de alte refuzuri... Macar colegii astia ne-au spus de la bun inceput ca nu vin (din motive obiective, bineinteles...). Mai rau ar fi fost sa ne tot duca cu zaharelul si sa ne anunte in ultima clipa ca pleaca din tara...sau mai stiu eu ce... In felul asta ne facem si noi niste calcule...si eventual invitam pe altcineva in locul lor...
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
roxygeo spune:
Buna ziua miresici!
Felicitari miresicilor din week-endul acesta! Casa de piatra si multa fericire!
Eu am avut o gramada de peripetii zilele acestea - am constatat ca unii dintre invitati e posibil sa vina cu copii - deci un alt aranjament la mese - dar nu sunt siguri inca
Am fost cu socrii la cumparaturi..am mai luat una alta ...si au mai ramas doar citeva maruntisuri
Am aflat ca niste prieteni care nici nu-mi trecuse prin cap ca nu vin, tocmai mi-au spus ca nu vin..in schimb niste prieteni din copilarie ai lui iubi, au aflat de nunta si au sunat ca vin si ei..surprize...surprize...
Cea mai "draguta" chestie mi s-a intimplat cu nasii - cind am spus ca urmeaza sa dau comanda la flori au sarit ca merg si ei, sa alegem impreuna, ca doar e si responsabilitatea lor...astfel ca am plecat simbata la florarie - prima la care ne-am oprit pe Mosilor - Vild parca - e o porcarie - si o fata draguta de acolo ne-a recomandat sa mergem la una de la Unirea - mai ieftina si mult mai bogata in modele si flori... zis si facut, avind in vedere ca nasu` a zis ca e sarcina lui sa le ia...am mers am dat comandata si m-am linisit..iar aseara surpriza...ma suna si-mi spune ca el nu mai poate sa ia florile ca ...nasa trebuie sa se coafeze...si nu are cum sa le ia la ora la care el a spus...pentru ca nasa se va coafa/imbraca/machia, impreuna cu cumnatasa...la aia acasa asa ca am intrat la rubrica no comment.
Sa nu credeti ca nu mai au idei...cum ar fi de ce trebuie sa ne grabit sa fim la ora fixa la biserica ca sigur se intirzie..si lui o sa-i fie cald sa stea pe acolo sa astepte
Fetelor, iertati-ma ca v-am impovarat cu problemele mele ...da` nu mai pot si doar pe voi va am...sa ma racoresc...ca daca ma apuc sa ma pling la neamuri..mi-e ca dupa voi crea si mai multe probleme
Va pupicesc
PS - am si o veste buna ..am fost la agentia de turism si am platit restul excursiei..si vom avea un honeymoon suite...si niste surprize din partea hotelului si a agentiei - de abia astept
dilaural spune:
Roxygeo,
nu te mai amara fetitza... n-are sens... iti doresc sa nu mai patesti si altele de genul acesta dar din pacate sunt inerente. Oricat ai fi de diplomata si oricat ai incerca sa eviti...
Pe de alta parte te sfatuiesc sincer sa nu povestesti aceste suparari ale tale neamurilor pt ca stii cum este... vorba se duce ca vantul si mai multe neplaceri creezi pe urma.
La faza cu copiii eu am fost foarte intransigenta. Am lasat sa se inteleaga la modul manierat dar hotarat ca sa nu-mi faca gradinita de copii la nunta. Am fost eu anul trecut la o nunta unde nu aveai loc de copiii care alergau printre mese si care faceau un tambalau ingrozitor. Si crede-ma ca eu sunt moarta dupa copii! Dar mi se pare inacceptabil sa cari copilul dupa tine la nunta in conditiile in care acolo se sta cu orele iar copilul logic ca se plictiseste sa stea la masa in fum de tigara.
Iar despre nasii tai... acum ce poti sa mai zici??!?! Vezi si tu cum o dai ca sa cazi la pace cu ei si sa nu iasa discutii si animozitati tocmai acum. Mai faci tu un efort si trimiti pe cineva sa ia florile. Nu e frumos... dar e sanatos sa fii tu sigura ca ai totul asigurat.
Hai te pupam toata si nu fi trista... totul se rezolva...
Dilaural
olguttza spune:
quote:
Originally posted by roxygeo
Cea mai "draguta" chestie mi s-a intimplat cu nasii - aseara surpriza...ma suna si-mi spune ca el nu mai poate sa ia florile ca ...nasa trebuie sa se coafeze...si nu are cum sa le ia la ora la care el a spus...pentru ca nasa se va coafa/imbraca/machia, impreuna cu cumnatasa...la aia acasa asa ca am intrat la rubrica no comment.
Ete, vezi de ce trebuia sa apelezi la o agentzie?! Ca sa eviti balamucu si nervii si stresu... Io m-am gandit la faza asta de la bun inceput (nu voiam sa oblig pe nimeni sa bantuie in ziua aia dupa lumanari si buchete) si, nu numai ca mi le face agentia cu care lucrez, dar mi le si livreaza unde vreau (acasa la mine, la nashi sau direct la biserica). Este o chestie practica, preturile sunt la fel (poate chiar mai mici) ca in orash si nu-mi mai fac nervii prashtie si din cauza asta (ca vor fi, cu sigurantza, multe altele)!
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
olguttza spune:
quote:
Originally posted by dilaural
La faza cu copiii eu am fost foarte intransigenta. Am lasat sa se inteleaga la modul manierat dar hotarat ca sa nu-mi faca gradinita de copii la nunta. Am fost eu anul trecut la o nunta unde nu aveai loc de copiii care alergau printre mese si care faceau un tambalau ingrozitor. Si crede-ma ca eu sunt moarta dupa copii! Dar mi se pare inacceptabil sa cari copilul dupa tine la nunta in conditiile in care acolo se sta cu orele iar copilul logic ca se plictiseste sa stea la masa in fum de tigara.
Scuze, da io nu-s de acord... Sunt parinti care nu au, efectiv, unde sau cu cine-si lasa copiii o noapte (sau chiar mai mult, daca vin din provincie). In cazul asta ce faci? Eu n-as putea sa-i conditionez la modul asta... De exemplu, sora'mea are un baietzel de 6 ani; unde sa-l lase, in conditiile in care toata familia e la nunta?! Si ca ea mai sunt si altii... E absurd asa ceva!!
Oare pe voi nu va luau parintii vostri la nunti cand erati mici?!
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
ellamiss spune:
Degetzel, Ramonella, Deeapui felicitari si CASA DE PIATRA. Ma bucur enorm ca totul a decurs dupa cum v-ati dorit.Sa aveti o luna de miere cat mai placuta si sa va iubiti mult.Of, mi-ati dat fiori!!!!De abia astept sa-mi povestiti cum a fost. Astept cu nerabdare si ziua mea cea mare.pupici
photos.yahoo.com/ellamiss2000
dilaural spune:
quote:
Originally posted by olguttzaquote:
Originally posted by dilaural
Scuze, da io nu-s de acord... Sunt parinti care nu au, efectiv, unde sau cu cine-si lasa copiii o noapte (sau chiar mai mult, daca vin din provincie). In cazul asta ce faci? Eu n-as putea sa-i conditionez la modul asta... De exemplu, sora'mea are un baietzel de 6 ani; unde sa-l lase, in conditiile in care toata familia e la nunta?! Si ca ea mai sunt si altii... E absurd asa ceva!!
Oare pe voi nu va luau parintii vostri la nunti cand erati mici?!
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
Asta este treaba ta daca nu esti de acord... eu am spus cum am procedat eu. Nu cred ca este cazul sa-ti iei copilul mic dupa tine la o nunta unde la 4 dimineata sa doarma cu capul pe masa dupa ce a alergat 3 ore prin restaurant. In conditiile in care tu ai chef sa stai sa te mai distrezi si nu sa pleci la 10 doar pt ca a venit ora de culcare a copilului. Sa fim seriosi doar nu crede cineva ca va sta copilul cuminte la masa sa asiste la discutiile celor mari.
Eu n-am conditionat pe nimeni ci doar am sugerat. Eu nu vreau sa am la nunta cresa si nici gradinita.
Eu cred ca daca vrei cu adevarat sa lasi copilul acasa exista multe moduri si solutii in care o poti face.
Si la mine in familie exista multe persoane cu copii dar nu ii iau dupa ei la nunti!
In cazul surorii tale - fiind vorba de nepotul tau - este ok. Eu vorbeam de familii care vin cu 3-4 copii si care nici nu anunta iar tu consideri ca vin doar parintii, nu?
Nu ma condamnati, dar asta este parerea mea!
Parintii mei selectau evenimentele unde ma puteau lua si cele unde nu era cazul sa merg. Nu ma carau dupa ei ca pe o valiza.
Fara suparare, ok?
Dilaural