Miresele anului 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Degetzel spune:

FETEEEELOOOORR !!!!! GATAAAAAAAA !!! A trecut si nunta mea !!! Abia astept sa va povestesc in detaliu cum a fost, dar acum sunt in treacat pe la calculator (pe care l-am deschis numai ca sa va dau de stire cum a fost )

Sunt franta de oboseala, picioarele ma dor ingrozitor (am dansat TOATA noaptea!!), dar a fost foooooooarteeeeeee frumos !!! Acum o sa va spun numai ca ne-am distrat de minune, ca am avut o vreme super de care ne-am bucurat de 2 ori (pt ca am facut cununia religioasa afara), sala a fost super aranjata, rochita, coafura, voalul au fost exact cum mi-am imaginat eu din-totdeauna, mancarea a fost mai mult decat excelenta (saracii musafiri abia asteptau urmatorul fel numai ca sa vada cum o sa fie aranjat in farfurie ) si distractia minunata !! Abia astept sa va aduc poze (deocamdata nu le-am vazut nici eu ... ) si va povestesc cum a fost si in luna de miere (plecam miercuri in Creta )

Desi am avut si unele "disensiuni"... acum nici nu vreau sa ma gandesc la ele si o sa povestesc de ele mai tarziu (si doar pentru a invata voi din experienta mea... sa nu va loviti si voi de aceleasi probleme).

Acum va mai spun doar un mareeeee MULTUMEEEEESC !!! pentru urarile voastre, pentru faptul ca ati fost alaturi de mine pe toata perioada pregatirilor mele de nunta (care daca a iesit bine a iesit si datorita sfaturilor voastre) si ...pentru ca EXISTATI !!!

Va pup de 1.000.000 ori (cam de atatea ori cred ca am fost si eu pupata azi-noapte ... ) si sa ne auzim cu cat mai multe lucruri bune!!
etc... etc ....

http://community.webshots.com/user/roxanadobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupezica spune:

Mi-am cumparat rochita de cununie e f frumoasa.

andreea acum am vazut ca avem in aceeasi zi si restaurantele sunt aproape unul de celalalt.
la primaria sect 1 facem civila, voi?
Am trecut pe acolo si mi-au zis ca pe 20 iunie e prima zi in care pot depune actele pt 2 iulie.Vrem cununia in aceeasi zi pe la 10-11, dar sa vedem...
Voi ati aranjat ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

[quote]Originally posted by Degetzel

FETEEEELOOOORR !!!!! GATAAAAAAAA !!! A trecut si nunta mea !!! Abia astept sa va povestesc in detaliu cum a fost, dar acum sunt in treacat pe la calculator (pe care l-am deschis numai ca sa va dau de stire cum a fost )

Sunt franta de oboseala, picioarele ma dor ingrozitor (am dansat TOATA noaptea!!), dar a fost foooooooarteeeeeee frumos !!! Acum o sa va spun numai ca ne-am distrat de minune, ca am avut o vreme super de care ne-am bucurat de 2 ori (pt ca am facut cununia religioasa afara), sala a fost super aranjata, rochita, coafura, voalul au fost exact cum mi-am imaginat eu din-totdeauna, mancarea a fost mai mult decat excelenta (saracii musafiri abia asteptau urmatorul fel numai ca sa vada cum o sa fie aranjat in farfurie ) si distractia minunata !! Abia astept sa va aduc poze (deocamdata nu le-am vazut nici eu ... ) si va povestesc cum a fost si in luna de miere (plecam miercuri in Creta )

FELICITARI DEGETZELCASA DE PIATRA!!!!!!
ASTEPTAM SA NE POVESTESTI IN DETALIU TOT TOT TOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Degetzel, Ramonella, Deeapui....CASA DE PIATRA!!!, sa fiti fericite si iubite toata viata!!! Si distractie frumoasa in luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Ramo si Degetzel felicitari miresicilor!!!!!!!! CASA DE PIATRA!!!!!! Abia astept fotografiile si mai ales povestile voastre!!! Sa nu ne uitati cand va intoarceti din luna de miere!!!

Dupa cum v-am promis am pus cardurile pe care le-am facut pentru nunta! La unul din ele am folosit textul propus de Krelia! Sper sa va placa!
CARDURI

Pupici

Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy

Creatiile mele
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaM spune:

Bibyrox, foarte frumoase invitatiile....seamana foarte mult cu ale mele...foarte fine..si elegante...:)...iar cardurile sunt super interesante...

Eu sambata m-am intalnit cu DJ Fabian, care este un super tip, haios si foarte degajat...

Va pup...

CASA DE PIATRA!!!

Maria&Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Pupezica...ce coincidenta si noi tot la sectorul 1 facem si tot pe la aceeasi ora ..bineinteles daca vom reusi. Nu am aranjat nimic deocamdata , dar mai incerc. Parca nu stau linistita daca ma duc doar cu 14 zile inainte.

Deci ne vedem la primarie pe 2 iulie.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

Felicitari Degetzel

Felicitari Ramonella

Ne bucuram ca a iesit totul asa cum v-ati dorit Si va multumim ca nu ne-ati lasat prea mult timp cu sufletul la gura...
Distractie placuta in luna de miere si va asteptam cat mai curand cu noi informatii

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonam_78 spune:

Degetzel, Ramonella, Deeapui, Sincere felicitari, ma bucur ca sunteti asa fericite. Asteptem poze si povestiri cand veniti din luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Felicitari Degetezel, Ramonella si Deeapui, CASA DE PIATRA, multa fericire si...va asteptam cu povestile si pozele de la nunta!

Bibyrox super cardurile! Felicitari.

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput