Mamici Noiembrie-Decembrie 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Buna dimineta, fetelor!

La multi ani, Anda, sa fii sanatoasa si sa-ti dea Dumnezeu un bebelus sanatos si cuminte! (scuze de intarziere, dar nu mi-a mers netu').

La multi ani si sanatate si Sfintelor de ieri!

Vreau sa va multumesc pentru sfaturi si este super ca atunci cand ai o problema, sa o postezi si sa primesti imediat un raspuns!. Multumesc inca o data.

Va pup, 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Aha, si nu uitati, fetelor!

In seara asta, la 22.00, pe "National Geographic" este documentarul "In pantec".

Tot eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Eu am doua intrebari astazi:
Ce e aceea dozare hormonala, medicul meu m-a anuntat ca voi face asa ceva si sunt total necunoscatoare.

Eu astazi implinesc 11 saptamani si de luni (de 6 zile) n-am mai avut greturi. Undeva in saptamanile 7-8 am mai avut o pauza de greturi de vreo 4-5 zile dar au revenit. E o situatie obisnuita? Cele care aveti greturi ati avut si pauze?

Azi e o zi tare frumoasa, merita sa profitam de ea.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Multumesc, Bubamara!
Uitasem de documentar si imi doresc f mult sa-l vad. Mi-am notat ora in agenda telefonului.

Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Buna dimineatza fetelor!
Ce bine a fost pe weekend acasa,mai ales ca am dormit cat am vrut..eu care am numai somn in cap zilele astea.Eu de cateva zile ma simt destul de bine..am ramas doar cu arsurile care cred ca nici nu vor disparea..si apar de obicei numai dupa ce mananc.
Eu vroiam sa-mi cumpar crema epilatoare Veet..dar daca am citit ca nu-i prea indicat am zis sa ma abtin...oricum eu ma dadeam cu aparatul si o sa continui cu el.
De miercuri intru in saptamana 14,deci trimestrul II si burtica mi se vede din ce in ce mai mult si este asa ca o minge mai mica.Din spate nu ar zice nimenea ca sunt gravida,nu m-am latit,nu m-am ingrasat doar burtica in fata de zici ca-s om din ala din Africa..slaba si cu burta.Mi-am luat sambata si o pereche de pantaloni cu burta pe care o sa incep sa-i port ca astia vechi ma strang cam rau.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane_mary24 spune:

Buna fetelor .Din pacate am cam o luna de cand nu v-am mai scris.Am fost racita dar ma bucur ca acum sunt o.k .Vreau sa ma trece-ti si pe mine pe listuta voastra am vazut ca v-ati trecut varsta si spitalul la care sunteti.Eu am 25 ani sunt din Bucuresti si sunt la spitalul Filantropia la d-na doctor Lorena Turculescu.As vrea sa aflu de la Irinuca si Noki cam ce stiu despre spital .Prima oara cand am ajuns la el a fost cand am aflat ca am ramas insarcinata.Sunt f multumita de d-na doctor.Voi ati auzit de analiza de sange care determina sexul copilului?Eu mi-am facut analiza acum o saptamana si peste 2 saptamani aflu ce bb am.
&.Vape toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

neata fetelor,
n-am mai intrat de vineri deoarece n-am net acasa, dar promit ca-mi pun deoarece oricum voi avea nevoie in lunile in care stam acasa in concediul de maternitate.
multumesc de urari, toate sunteti scumpe si dragutze.
am mai citit din urma si:
- andutzy, am mai auzit si eu din astea cu " nu ai voie la mare" de la gravide si mamici panicoase, dar nu este nimic corect. Dr. Badiu mi-a spus ca am voie pe orice litoral dar sub umbrela. nu ies de sub umbrela decat cate putin sa ma duc pana in apa sau sa ma plimb pe plaja, dar nu la orele de varf. ideea este ca nu trebuie sa te supraincalzesti, altfel poti face orice la mare :)) gandeste-te la gravidele care locuiesc pe malul unei mari sau a unui ocean!
- mi-a placut enorm documentarul de pe national geographic. am aflat cateva lucruri noi si am si prins drag de bebe mai mult decat pana acum. parca eram putin inconstienta, iar acum sunt mai receptiva la legatura pe care o avem noi doi...acum sa nu va inchipuiti ca sunt o superficiala si daca nu vedeam documentarul nu-l iubeam pe bebe, ca nu e adevarat, dar pur si simplu m-au uimit unele "impresii" pe care bebe si le face despre mama in timp ce este inside. cel mai mult mi-a placut studiul lor conform caruia daca unui fat ii pui zilnic aceeasi melodie timp de 1-2 luni (ultimele luni de sarcina), poate s-o recunoasca (sigur) dupa nastere si se va linisti la auzirea ei. asta este un truc de linistire cand plang. trebuie sa ne alegem o melodie in luna a 7-a...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Eu nasc la Polizu cu dr. Esanu, am fost foarte multumita de cum s-a ocupat de primul bb si acum la fel de atent este cu cel de al 2 lea.

paula2003 &
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Si eu am de gand sa merg la mare pe la mijlocul lui iunie..banuiesc ca nu o sa fie foarte cald..si bineinteles ca nu o sa stau sa ma prajesc la soare...mai mult in apa si cam atat.
Despre ce analiza de sange este vorba de aflare a sexului copilului ca eu nu am auzit de ea..si cam cat costa?
Eu voi naste la Spit. Judetean Sibiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

sa vedeti ce mi s-a intamplat sambata. am iesit 20 de minute pana la un supermarket din apropiere. de cum am iesit din casa m-a lovit o durere crancena in spate jos dreapta. pana am ajuns la magazin se intinsese si pe sold iar pe drumul de intors se intinsese si fata jos dreapta. practic ma "seca" pe jumatate din circumferinta bazinului. nu era o durere ca o impunsatura, din astea am mai avut si eu si suportabile, era durere difuzata (ca la criza de rinichi) si foarte puternica. asa de puternica incat inainte cu 200 m de casa a trebuit sa ma asez pe bordura ca nu mai puteam sa merg, simteam ca lesin de durere. de cum am intrat in casa a disparut la fel de brusc cum aparuse. m-am speriat groaznic. ce credeti ca se intampla? mai am pana la programarea la doctor. ce sa fac. trebuie sa ma linistesc sau sa ma nelinistesc? nu au fost sangerari, daca vreti sa ma intrebati. eu n-am avut nici o sangerare in sarcina, slava domnului. nu prea imi vine sa cred ca durerea aia ingrozitoare este de la intinderea ligamentului uterului. ce credeti, sa ma duc urgent la doctor, s-o fi intamplat ceva? sau ma potolesc?
va rog, o parere, de la cele care au avut dureri mai puternice, cum erau ele?
Andreea 11+

Mergi la inceput