Mamici Noiembrie-Decembrie 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 6
Pico spune:
....cat despre sani....parca as avea silicoane.Asa sunt de umflati

Raluca si Ioana (09.04.2003) si bb mic(DPN 22.11.2005)
Mirela Anca spune:
Am reparat listuta.O aveam salvata pe calculator pentru orce eventoalitate ,dar va rog mai multa atentie la modificari ,sint f multe date si daca stergem este greu de recuperat din urma .
Eu sint putin mai linistita dupa ce am primit raspunsuri destul de pozitive de la alte burtici in situatia mea .
16 sap3zile
Mirela
si
Cosmin 2 ani si 8 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro
T_Ioana spune:
Fetelor, chiar m-ati speriat! Eu am auzit numai lucruri bune despre Dr. Nanu de la cele 4 prietene ale mele care au nascut la clinica dansului. Va dati seama ca pe baza acestor recomandari am ales sa nasc cu dansul la clinica si nu pentru ca mi-ar fi foarte usor sa merg la Cluj tot la 3 saptamanai....
Am inteles, si am vazut ca nu sunt conditii de hotel de 3 stele, dar este foarte curat si asta m-a incantat foarte mult (nu sunt termopane, cladirea este mai veche, dar nu stiu daca asta e cel mai important)
Va rog sa imi spuneti cam ce ati auzit, ca acum chiar m-am desumflat....mi-am pus multe sperante in acest doctor! Si asa mi-e o frica de mor de nastere, va dati seama cum m-as simti daca nici medicul nu ar fi competent.
Asa ca HEEEEEELP!
Ioana
si Samburelul 7
paula2003 spune:
Nu am intrat o zi si sunt 4 pagini deja. Toate veti naste la sfarsit de an?, mama, mama ce va creste natalitatea. Eu mai am o fetita tot in decembrie dar 2003 si o chiama Alexandra. Ne-am dorit din suflet sa mai avem unul si uite ca vine pe drum. Momentan nu am treaba cu hainele dar nu-mi dau pace greturile. am facut primele analize si sunt ok, mai am de facut luni altele si miercuri merg iar la control.
La multi ani ! si ce-ti doresti.
paula2003 &
Alexandra 
andutzy spune:
Buna burtici!Eu sunt int-o ceata.Doctorita ginec. mi-a recomandat sa fac intre sapt. 16 si 18 dozare de alfafetoproteina(am decis s-o fac luni cand voi avea 16 sapt +5 zile).Am sunat la Babes pt. informatii si mi-au spus ca aceasta costa 450.000 lei si daca te duci pt recoltare pina in ora 13 rezultatul il poti ridica la sfarsitul aceleasi zile.
In privinta nasterilor , nu va mai faceti atatea ganduri negre, medicul ginecolog il putem schimba si inainte cu o luna de nastere.Nu va mai stresati pentru ca influentati comportamentul copilului de dupa nastere.(Eu sigur o sa am un plingacios si un rau !)Apropos va-ti gandit cumva la concediu ?Prietena mea mi-a "interzis", mi-a taiat marea dupa lista.Cica n-ar fi bun soarele,apa, aerul sarat,etc.Ma tot gandesc ce bucurie vom face anul asta de sarbatori (de iarna)familiei si tuturor celor apropiati.Un cadou platit scump de fiecare dintre noi(mamici si tatici).
LA MULTI ANI, SA-TI DEA DUMNEZEU SANATATE SI PUTERE SA-TI IMPLINESTI VISELE ORICARE AR FI ELE!
LA MULTI ANI SI CELOR A CAROR ZI DE NUME ESTE SANATATE SI BUCURII!
PETRECERE FRUMOASA!

Atena 16+
Pico spune:
Atena eu am de gand sa ma duc la mare anul asta.Sper sa fie vreme buna ca pana acum.....
De ce ar fi contraindicat?Eu nu am mai auzit asa ceva.
Raluca si Ioana (09.04.2003) si bb mic(DPN 22.11.2005)
irinadum spune:
si eu la fel am sa merg la mare si nu pt ca acolo stau ci pt ca face bine mai ales dc stii cand si in ce conditii trebuie sa stai la plaja . in plus in fiecare an vezi viitoare mamici cu ditamai burtica pe plaja in apa vesele si bucuroase deci.......... la mare.
irina 8+
dordia2000 spune:
La Multi Ani Elenelor sau Constantinelor!
Fetelor va multumesc mult pentru ca m-ati facut sa ma hotarasc sa nu renunt la caine, la care nu cred ca as fi putut renunta vreodata! Ma bucur sa stiu ca nu sunt singura care am caine, si sper sa fim o familie frumoasa! Abia astept sa ma duc la echo peste o luna sa il vad pe bb. Eu m-am programat la Clinica Sanador pentru 3D la dr.Herghelegiu. A auzit cineva de el? Am inteles ca e un dr bun si sper sa fie ok.
Voi mergeti anul acesta la mare? Am inteles de la mai multi medici ca atata timp cat nu stai la soare in orele interzise nu e nici un fel de problema! Eu voi pleca pe 3 iulie la mare si sper sa am parte de vreme buna si de apa nu prea rece ca sa pot innota!
Va pup!
bb_alinus spune:
Buna fetelor,
Ce tacute sunteti! Sa fie weekendul de vina?
Mirela, mersi pt ajutor si promit ca data viitoare sa fiu mai atenta!
Fetelor, ma bate gandul sa fac un filmulet 3D/4D cu bb ( peste vreo 3 sapt nu acuma) si vroiam sa vad voi ce credeti despre eco de genul asta! De fapt aici este o chestie strict pentru amuzament si nu medical si vroiam sa vad pe la voi cum este considerata? Si oare trebuie sa cer avizul medicului? Ca nu se face la un cabinet medical ci la centre private ( care te si costa o gramada dar eu zic ca merita sa il ai pe bb la tine in burtica pe DVD, nu?)
Un weekend frumos va doresc in continuare,
Alina
14+
irinadum spune:
bb alinus vazand ca stam in aceeasi tara ma intrebam dc ai putea sa imi spui dc si tu faci eco de trei ori in toata sarcina asa cum imi vor face mie . nu am idee dc asa e sistemul aici pt ca nu am intrebat inca o sa imi vina o moasa marti acasa ca sa discutam si poate aflu mai multe .
merci mult
irina 8+