Mamici Noiembrie-Decembrie 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Corap poti sa scrii si fara sa fii logata: in partea de sus a mesajului ai campuri pt nume si parola.

Eu sunt programata la eco morfologica pe 11 iulie, la 22 de saptamani si 2 zile.

Lavi02 & bb 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Votez si eu cu fetele:nu luati Ca fara recomandarea medicului ginec.(prietenei mele care naste azi sau maine iau facut pt. declansarea contractiilor fiole cu Ca si altceva.)
Aceesi prietena , pe care eu o ascult ca si pe doc. ginec., mi-a recomandat sa fac ecografia morfofetala(3d la doc. Iosup) in saptamina 20 (21) pt. ca daca e mai devreme exista riscul sa-mi spuna ca nu se vede mare lucru, eroarea poate fi mare si nu am chef sa ma puna sa o repet si sa mai platesc 2.000.000 lei din nou.Asa ca o sa rezist eroic pina pe 21 iunie.Apropos, mie ginec. nu mi-a recomandat 3d.Oricum , ma duc normal la controlul lunar(cand imi face si eco obstreticala).
Rezultatele la alfafetoproteina mi-a iest in parametri normali(32,42).
Mi-am adus aminte : cind am avut junghiurile alea , prietena mea mi-a dat un supozitor SCOPANTIL.Are acelasi efect ca si no-spa, este acceptat in timpul sarcinii si este foarte eficient .
Voi aveti probleme cu sarea ? Eu maninc prea sarat si cica voi avea probleme toata sarcina daca nu ma linistesc.(cam multe sacrificii: de fumat (eram profesionista, cu experienta de peste 10 ani in domeniu) m-am lasat; de muncit , numai merge ca inainte(ridicam greutati de 20, 25 kg); mai subtire ,daca am fost amenintata de avort;fara sare;fara nes (nu ca inainte...
Stiti ce vreme urata e in Bucuresti?Iti vine sa te dai cu capetele de pereti.La voi trece timpul la fel de greu?
Atena17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Coralia 76, testul cu sarea si testul cu mana trebuie sa ti le faca altcineva, fara ca tu sa stii. Iti pune sare pe cap (fara sa stii) si asteapta sa vada unde pui tu mana: daca duci mana la nas, este baiat. Daca duci mana la gura, este fata. Iar celalat: tot fara sa stii si sa iti dai seama, te intreaba cineva "ce ai la mana", sau "pe mana" sau "ce ai patit la mana". Ceva de genul asta. Daca intorci mana (ca sa vezi ce ai) cu fata in sus (adica cu partea cu unghiile) ai baiat. Daca intorci mana cu palma in sus, ai fata. Dar la mine a doua oara (acum) nu prea s-au potrivit. Cel mai sigur vezi la ecografie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Andutzy , ai incercat sarea marina, poate iti va face bine.Cit priveste mica poveste inter tine si sot, daca spune nu dc, poate e mai binesa fie nu. La prima sarcina de la 3 luni am stat cu picioarele in sus si faradin mai pina in martie. a fost ""super"" acum sper sa nu mai fie probleme. Cine stie daca am avut o data colul deschis din cauza ca e prea scurt, ramine valabil si a doua oara??

Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Fetelor eu am dat acum telefon la policlinica pentru ca am de facut inca un set de analize .M-am crucit ,o sa mai scot din buzunar vreo 4000000 lei .Nu am reusit sa descifrez numele la toate analizele si nu pot sa aflu toate preturile .Poate ma ajutati voi :cleamydia trac.,Streptococ sup.B,mycoplanus,ureaplanu urea litiu
Stie cineva sa-mi spuna denumirea corecta la vreo analiza ?
17 fix

Mirela si Cosmin 2 ani si 8 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro

Mergi la inceput

Lavi nu stiu daca-i lege sau coincidenta dar eu am probleme cu colul si acum ,mai rau decit la prima sarcina .
17 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Mirela Anca...din ce ai scris acolo..eu cred ca este vorba de chlamydia,ureaplasma,mycoplasma...restul..chestia cu litiu,nu stiu..doar de astea 3 eu asa stiu ca se numesc.Cam cu atat pot sa te ajut eu..poate stiu alte fete.
Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

da.... foarte urata vreme in bucuresti... si un somn, mai ales acum, ca am mancat...
si tre sa fac intrebari pt. un interogatoriu - bleahhhhh - n-am nici un fel de chef...
m-am prin si eu intr-un final ca poti sa scrii mesaje fara sa fii logat. mai bine mai tarziu decat niciodata...
stiti ce-am mai observat eu? ca am devenit mult mai cascata si uituca in ultima perioada. ieri mi-am pus un suc la congelator "pt. 5 minute" sa se raceasca mai repede si mi-am adus aminte de el abia azi la pranz ... e un fel de inghetata la sticla :)
il visez cu ochii deschisi pe bb, il si vad cum da din manutele lui micute-micute, mi s-a cam taiat de servici.
lavi02 asa o sa fac si eu cu dr. moisa. adica doar daca miros ceva suspect dupa eco morfo ma duc la el sau in caz de chestii urgente / neplacute. sincer, nici eu nu vreau sa acaparez spatiul altora care chiar au probleme sau sunt in luni mari de sarcina doar asa, de kiki, ca mi-a traznit mie. daca vrei sa te programezi la cabinet, vorbeste maine daca mai e loc, pt. ca s-ar putea sa fie super-plin.
tu unde/la cine faci eco morfo? eu o fac la iosub.

C & bb 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

atunci Mirelatu esti acasa, nu poti sa mai lucrezi, sau ai facut cerclaj, ...
inca o intrebare pt toate, pt ca sunt de a dreptul in ceata, si multa vreme nu am mai accesat site-ul sau citi despre(cel putin cu Eva nu). ce e Dopler...pe 1 fac eco la medicover si mi au spus daca vreau si analiza Dopler, iar eu am zis ca da... faar sa stiu ce da spun.....ajutor , va rog

Lavi

Mergi la inceput

Da ,eu am ramas acasa ,repauz la pat .Despre serclaj nu mi-a spus inca nimic .Pina pe 31 Mai fac tratament cu No-spa la 6 ore si supozitoare 2 pe zi ,sa-mi opreasca contractile.

Mergi la inceput