Copilasi de oct-noi-dec 2003 (58)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

O declar castigatoare pe Valeria....e mai scarbos la ea....consistenta produsului e.....
Mai sa nu ne ingrasam de la atatea bunatati
Paula acum caut si revin cu ora Nu stiu exact despe ce e emisiunea, am vazut doar reclama intamplator.
Nu te mai stresa cu tot felul de ganduri, relaxeaza-te si fi optimista. Si eu visam ca pierd copilul in mall, prietena mea ca il baga in frigider jos la legume...ca sa aiba timp sa caute casa noua....tot felul de minuni...hormoniiPupicei
Alexandra si Isabel

Mergi la inceput

Paula ne stiu f sigur dar am impresia ca e la ora 22.55 ora Spaniei.
Dar daca esti acasa mai pune din cand in cand pe tve....sunt asa de neatenta ca nu-mi amintesc exact cum se numea emisiunea.
Cred ca totusi cronicas, care e la 22.55
Nu urmaresc in mod normal programul asta si nu-mi sunt cunoscute emisiunile
N-am scuze, imi pare rau ca sunt asa uituca
Sper sa fie cea de care ti-am zis.....90 % asta e.

Mergi la inceput

Ven hai sa-ti zic cum il ia Isabel
A luat cate 4 zile pe sapt - 3 sapt, pauza 2 sapt...mai ia 4 zile...iar pauza 2 sapt...mai ia 4 zile.
Voi banuiesc ca luati altfel, daca ajungeti pana in august.
Cum vi l-a dat?
Hai ca va pup, donsoara vrea sa ne jucam.
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Daca va referiti la filmul despre bebelusii din burtica mamei, uite aici detalii si orele reluarii :

http://www.nationalgeographic.ro/explore/inthewomb/index.asp
si reluari:
24 Mai, 10:00
26 Mai, 17:00, 18:00
27 Mai, 22:00, 23:00
28 Mai, 1:00, 2:00
15 Iunie, 10:00, 18:00
16 Iunie, 10:00, 18:00
25 Iunie, 23:00
26 Iunie, 0:00
30 Iulie, 22:00
30 Iulie, 23:00
31 Iulie, 15:00, 16:00

----------------------------------------------------------------------------------
Adriana, mamica lui Codrin(19 aprilie 2002) si a Olgutei(6 decembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Multumesc mult de datele referitoare la emisiune. Scuze de greseli din anteriorul mes. De dr. din Cluj nu stiu prea multe, a ramas sa vorbim cand vin de la mare si intre timp se intereseaza sora mea de mai multe detalii la dr. respectiv. Nu am fost niciodata in Cluj si nici nu stiu cu cine voi merge pe tren momentan (sora/sotul????). Trebuie sa-mi conving si sotul sa ma lase sa fac aceasta anliza. Momentan trebuie sa-mi caut fetele pe care le stiu de pe net si sunt din Cluj, sa-mi spune unde este spitalul si ce mai vreau sa stiu. E prea devreme, peste 2 luni trebuie sa merg, vorbim atunci de asta.
Va pupic dulce.

paula2003 &
Alexandra

Mergi la inceput

Am vazut cava absolut ingrozitor la tele.
Nu am prins de la inceput, dar mai bine. Au prins o banda care violau bebelusi si puneau filmele pe net.
Aratau imagini cu niste bebei mici....4-5 luni.
L-au prins pe cel care se ocupa de asta, e un tip super tanar....l-as omora cu mana mea in chinuri groaznioce.
Cum or ajunge unii in halul asta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Bonjour!

Iar am avut o zi de tot rahatul, ma scuzati de exprimare... Pana la urma cozii iar are fi-miu gatul plin de puroi drept urmare tre sa ii facem 5 zile Gentamicina injectabil... M-a disperat, si el e terminat... Nu se simte bine, azi nopate numa a urlat, a transpirat, a facut febra, n-a dormit mai deloc... Eu azi am alergat pt serviciu, am fost si la Ploiesti, si la birou am avut teancuri de hartii de rezolvat, etc. Sunt sfarsita si nu mai am chef de nimic.

Am intrebat dr de Ribomunyl, a zis ca e bun, dar tre sa i-l administram dupa ce e complet vindecat...

Asa am o stare proasta de nu mai pot... Imi vine sa ma bag cu capul in pamant ca strutul si sa uit de toate...

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Buna Fetelor ! Uite ca imi fac si eu 'curaj' sa mai scriu... Multumesc mult pt. urari!

Dupa cum stiti, am nascut de 1 Mai... Cateva cuvinte despre Nardi (am scris si la 'Mamici de Mai-Iunie '05).... <Mananca bine (120 ml. la o masa), are 6 mese/24 ore (deci mananca cam o data la 4 ore); bineinteles ca a mancat mai mult (mai des), in prima perioada de crestere, adica la 2-3 saptamani.. acum o asteptam pe urmatoarea de 6 saptamani... Are colici, insa nu cine stie ce... Ii 'place' sa planga, mai bine zis sa urle... Il inteleg atunci cand il doare burtica.. Insa urla cand ii faci baie, cand ii schimbi pampersul... cand il 'deranjezi'. A inceput sa doarma mai putin ziua, deci a inceput sa mai stea si treaz, iar noaptea sa zic doarme de pe la 22 la 1.30, cand mananca si apoi mai doarme pana pe la 5.30 dimineata... eu sunt super obosita.... insa foarte fericita!> I-am cumparat http://store.babycenter.com/product/gear/bouncer_seats/7107 nici nu stiti cat ma ajuta, cat de super e... Il linisteste orice ar fi si asa mai pot face si eu cate ceva...

Of.. as avea multe sa va spun... In special de Yael, cat de bine l-a primit pe Junior, ii pupa, il mangaie.. are grija de el... Il inveleste, ii da suzeta...

Incerc sa inchei, sunt tare obosita, sunt tare in urma cu dormitul... In rest totul e super... Uite ca a venit si Yael de la gradinita.. Fug la ea...

O sa mai scriu!!!

Va pup!

Cu drag,
Isabella, Yael (1 anisor & 6 luni -24Nov.'03) & Nardi (3 sapt.! -01May'05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

hai noroc!

ce faceti domne' va dati la mine?

pai daca io asa cred, asta e...sunt copii super de frumosi, iesiti din comun...asta vroiam sa zic... uite la Isabel, nu crez io ca se compara cu Mariuca (care oricum pt mine e cea mai frumoasa)... asa sunt eu...ce-i frumos place si la Dumnezeu!!!
oricum, sa ne traiasca toti!

Alina, bine ca te mai gandesti si la noi, creste Alex ca in povesti!
bafta la condus... (te-am citit la "Moldova", cautam o prietena)

Isabela (yael) si Nardi bebelusu' mic mic, bucurie mare pe voi ha? copii cuminti... ce sa mai vrei?

Poze ... n-am! sa vina si la mine cineva cu digi si fac...of of!!!
da' nu s-a schimbat Mariuca asa mult... poate doar de haine

Mai ce va mai pupacim pe toti, uite unde la mine si unul de la Mariuca

Gabriela si Mariuca

POZE CU MARIUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Scurt, ca-s cu Markus in brate :

Isabella, bine ai revenit! Sa fie sanatosi puiutii si sa va bucurati unul de altul in 4, ca tare frumos tre' sa fie! Vrem poze cu Nardi si cu Yael!

Alexandra, noi am luat Ribomunyl in felul urmator (la noi asa scrie si pe prospect):
- timp de 3 sapt, cate 1 plic/zi in primele 4 zile din fiecare sapt.
- 1 sapt. pauza
- urmatoarele 5 luni cate 1 plic/zi doar in primele 4 zile din fiecare luna

Deja dupa prima luna, efectul a fost simtit.
Ileana, eu zic ca o scoateti la capat cu racelile si voi, daca ii dai la Luca Ribomunyl. Il pupam pe haiduc sa se faca bine repede si sa nu doara tare injectiile

O seara buna!

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si

Mergi la inceput