Copilasi de oct-noi-dec 2003 (58)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Bey, Uki, stai asa ca mi-am adus aminte ca tre' sa te cert!
Cum zici, mai, ca Mariuca nu e copil frumos? Ha? Pai se poate asa ceva? Cre' ca ai luat-o razna sau ceva.....
Drept pedeapsa esti obligata sa pui de urgenta poze recente cu printesa, ca de nu, noi nu mai vb. cu tine!
Ah, si la caini n-ai gusturi rele. Noi cand l-am luat pe Big stateam pe ganduri intre Golden Retriever sau Labrador Retriever. A castigat al doilea, din motive de par mai scurt si de statura mai... impozanta!

ALina, bine ai revenit! Ce s-a maturizat Alex! Chiar ca ai baiat mare!

Valeria, ai fost de pomina cu kkrezele voastre! Saracu' Cezar!
Mai, dar MArkus si Luca al tau parca-s trasi la indigo, sunt cam acelasi stil de nazdravani! Of, of, de-ar creste odata mari!

Va pupacim!

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Ciuf am lesinat de ras

si ca sa vezi coincidenta mare , ieri eu am aruncat cu pisicul lui Alvaro afara ca am crezut ca a facut pisicul kaka ca bambi si cand colo era Alvaro doar ca la mine a fost faza ca Alvaro era bagat in nisipul pisicului si manjit tot cu kk de pisoi iar kk al lui era prin toata casa in forma de kaka de bambi.
Eu eram la bucatarie si el tot striga "Ama BOOLLLLL")tradus mami mingea)eu am sarit ca arsa ca de unde mingie ca eu le-am pus pe toate sus la el in camera...cand colo erau mingiute de kaka
Nu va spun cum mirosea copilul ca eu am crezut ca vars si matele din mine.

Eu sunt o lenesa si nu am chef de scris dar va citesc zilnic si am vizionat toate pozele.

Vikinga abia astept sa vad poze noi cu voi si special cu noua ta coafura.

Alvaro face numai rele de nici nu imi vine sa va spun ca sunt sigura ca si ai vostri fac aceleasi rele.

Eu ma simt putin aiurea de la un timp.
Mananc ca o vaca , dorm cand doarme bebe de pranz ceea ce nu afceam niciodata, manac acrituri si astept sa imi vina rusi ...daca or mai veni ...deci sa fie ceva cu ochisori sau poate ma insel...

Gata lenea a aczut pe mine merg sa ma intind langa Alvarica.

va pup si va doresc multa sanatate.

Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Ciuf, ti-ai cerut macar scuze la bietul catel ca l-ai batut de pomana? Asa sper... Si sa-i iei un os din ala mare din piele deshidratata ca sa-i treaca supararea pe tine.

Elena, vezi ce a facut Ciuf, ai de grija sa nu cumva sa gresesti si tu Zici tu ca poate sa fie cu ochi? Tinem pumnii. Io deja incep sa ma las pagubasa, ca vad ca ochii nu vor sa apara si la noi. Poate mai la anul.

Uki, nu ti-ar fi rusinica sa zici ca n-ai fata frumoasa? Of, ce mama de bataie meriti. Ia da cu o poza doua in noi, sa avem motive intemeiate sa te contrazicem

Alina, welcome back. De ce nu povestesti mai des despre pitic? Si ce daca fac toti aceleasi nazdravanii?

Fi-miu clar e mucos iar. Doar a trecut o saptamana de cand s-a terminat tura trecuta. Maine merg cu el la exudat si sa-i fac si o antifungigrama, ca de la atatea antibiotice are o candida de toata frumusetea care nu cedeaza mai deloc cu tratamentele clasice...

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Fetelor, faza tare! Am iesit cu Alex putin pana afara,sa ne plimbam si noi pe jos. Spre noi vine o bunica cu o fetita, de varsta lui Alex, si desigur se opresc ei amandoi unul in fata altuia(fetita si Alex), fetita avea o floricica in mana si o intinde lui, la care el o ea, ii zice ceva in limba lui, ridica mana, spune "pa" si fara sa ne dam seama(eu si bunica) o pupa(desigur pe gura, ca doar asa stie) si o imbratiseaza cu o tandrete(de m-a facut geloasa)!!!
Fetita s-a lasat pupata si nici un sunet n-a scos! Eu si bunica am ramas masca si ne-am pufnit in ras! Era un moment foarte amuzant!
El pupa doar daca il rogi, singuri pe care mai vine sa pupe, suntem noi(pe mine si pe tati).

Mey fetelor, vorbiti de kk imprastiat???Am spalat o data toata podeaua din bucatarie plina de kk. Asa mi-a trebuit daca n-am dus imediat gunoiul!!!Ma bucara doar faptul ca n-a reusit sa guste!

Am uitat s-o felicit pe Paula de bb2!!!Bravo, esti o fericita!!!
Elena si tie bafta, poate auzim de inca o veste buna!!!!

Noapte buna!!!!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Mey, ce vorbiti voi acolo de kk !?!
Va bat la poponet pe toate....
Sincer, nu voiam sa va povestesc, este deosebit de scarbos...asadar daca tocmai ati terminat masa sau abia o incepeti...nu cititi....amanati !
Acu' ca v-am avertizat.....va povestesc.
S-a intamplat sapt trecuta. Pe Isabel dimineata o mai las fara pampers cu pantalonasul de pijama.
Ea papa tot felul de cereale bobite si alte forme. Intre ele unele rotunde, maro.
Astea sunt in general imprastiate prin casa pt ca rontaie non stop la ele.
Eu cum sunt la regim....ma mai pacalesc si eu cu una. Pun mana si ...bag in gura.
In aceea minunata dim de mai, copila mea a facut kk fara sa preainte nici un indiciu.
Din intamplare, din pantalonii duduii au sarit pe mochetuta sin living niste bobite maro...asemanatoare cu cerealele delicioase.
Eu, fomista si pofticioasa....pun mana pe o biluta si "hap".
Culmea e ca stiindu-ma la regim...zic sa gust doar si imi infig dintii sa musc din minunatul desert.
Pt cei si cele curioase.....nu are nici un gust...iar de data asta n-avea nici miros !
Nici macar nu m-am prins din prima, ma gandeam ca nu e dulce....pana mi-am indreptat privirea spre covor....unde am vazut si restul "cerealelor".
Nu va pot xplica de cate ori si cat de tare mi-am frecat dintii...
V-am batut sau ce ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Sorry, am dat send din greseala.Nici nu am apucat sa corectez ce am scris...da' se-ntelege.
Deci sa continuam...Multumesc tare pt complimente, sunteti asa de dulciiiii...
Isabel azi a facut o figura....s-a dus la prietena mea (potentiala viitoare cuscra), s-a cocotat in bratele ei si nu a mai vrut la mine. Dadea din poponeata ca nu cand o chemam. A cocosat-o pe saraca fata, dar na...de cate ori soacra tine nora in brate ?
Azi efectiv am lesinat de cald.
Bebelina transpira f mult, se pare ca prefera frigul.
Paula maine (asta daca azi e miercuri...adica filmul e joi, dar nu stiu ce e azi...uf incredibil)o sa fie pe TVE un documentar despre copii cu SD.
Nu stiu la ce ora, o sa caut sa aflu maine. Poate te intereseaza sa il vezi.
Ciuf ce caraghios e monstrulicu. Am ras cu lacrimi la faza cu kk. Are o fata in poza cu "afacerile"....adevarat om de afaceri
Ileana medicamentul pe care il ia Isabel pt sist imunitar s-a dovedit fantastic. E aproape o luna de cand nu a mai racit...ea care din data de 31 dec si pana acum 4 sapt a fost non stop cu raceli.Se numeste "ribomunyl"...intreaba medicul si vezi ce parere are.Sanatate puiului.
Elena...pai cand aflam...ce ne lasi asa bre in ceata ?
Ven adevarul e ca intr-o sapt se pot intampla destule. Si mie mi-ar fi teama. Cade, se-nbolnaveste...de ceva, orice....
E destul de complicat. Asa da un telefon, voi veniti repede de la servici si rezolvati.
Dar daca voi nu sunteti....unde se duce, pe cine cheama...
Zic si eu, da stiti ca eu sunt mai prapastioasa..un pic obsedata...
Maine va povestesc si cum e cu toboganul . Faza cu delicioasele cereale e de ajuns pt o zi
Oricum...pana maine cand va povestesc...nu cumparati tobogane !!!!Ma duc la nani. Daca nici macar nu stiu ce zi e azi...inseamna ca am nevoie de cel putin 8 ore de somn.
See you tomorow....noapte buna, sa visati cu ingerasii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Alina, nu, nu vorbim de kk imprastiat. Vorbim de cacareze. Ca asta m-a indus in eroare. Fiu-meu e constipat numai de cateva zile, dar de obiecei asa face Cezar caca. Si normal ca gandul m-a dus la caine inainte, decat la copil.
Ileana, mi-a parut tare rau ca l-am batut pe Cezar. Saracu' si se uita la mine asa de nevinovat, si eu mai tare dadeam in el cu carpa aia. Nu mai spun ca mi-e asa de rusine si mila de el...
Alexandra, misto tare faza. Eu am patit-o cand era Luca bb si manca pasta de broccoli. In scaunelul lui, mai cadea mancarica. Si la un moment dat pun mana cumva pe sezutul sacunului si ma umplu de broccoli. Miros. Hhmmm, miroase a broccoli. Trag o limba sa ma curat si bleah. Cand colo era cacatel de la Luca, ii busnise din scutec.
Hai ca deveni tare scarboasa.
Alexandra, cred ca vrem sa i se faca rau Paulei.
Pupicei,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ileana, am uitat sa-ti zic. Nu poti sa-i dai ceva lui Luca sa nu mai tot raceasca? Ii place lamaia? Sa-i faci niste limonada, chit ca e mai dulce. Portocale? Sau chiar medicamente.
Ca voi, saracii, ati tot fost bolnaviori si cu mucisori la nas.
Pupicei si sa se faca bine.
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Uki-eu rar de tot sunt trista de ce fac si de multe ori iau decizii de moment si nu regret. Faci cum vrei dar e foarte greu de intretinut si ...ma plictisisem, plus ca la coafor mi la nenororocit rau de tot si nu ma mai duc niciodata, am crezut ca raman fara par , nu-si mai revenea la starea lui initiala.
Super mami-chiar te rog sa-mi spui ora si ....
Am fost la dr. aseara si e ok bb si pe 15 cand vin de la mare merg sa fac triplu test si un eco performant. Iar la 4 luni plec la Cluj la amniocinteza. Am emotii dar sper sa fie bine, e cam scumpa dar sper sa ne ajute Dumnezeu sa trecem cu bine peste toate. Este singurul aparat si dr. cel mai bun din ro. Daca am sa am nevoie de un ghid si e cineva din Cluj nu ma supar, sa vad daca necesit internare sau doar analiza si plec. Vorbim atunci despre asta.
Ma uit zilnic la pozele voastre si toate aveti copiii foarte frumosi si mame la fel.
Am visat ca mi-au furat copilul(Alexa) si am plans toata noaptea si ca niciodata nu am realizat ca-i vis si am inceput sa tip sa-mi dea copilul si nimeni nu ma ajuta, sper sa nu am azi probleme sau accident. Am tipat la mine in vis sa ma trezesc ca e doar un vis si nu puteam sa ma trezesc. Sunt si foarte obosita, dupa 12 noaptea triga A;lex din 5 in 5 minute si ma duc la ea si nu mai adorm sau ..le fac albe si ziua merg la tratament si dr. si sunt franta. Nu am pofta de mancare, sunt ametita si dr. spune sa nu i-au nimic inafara de acid folic si prenatal. Gata ca va plictisesc.
Va pupic si abia astept zilnic sa intru sa mai vad ce faceti si sa mai scriu si eu unele cuvinte. Dr spune ca nasc pe 7 ian, soacra ca dupa 15 decemb. si pana in rev.
Va iubesc mult de tot si chiar ca suntem o fam, chiar si virtuala, ma bucur ca discutam.

paula2003 &
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Mai, voi sunteti de coma!
Hai, ca m-am bine-dispus de dimineata!

Alexandra, si eu ii dau la Markus de 2 luni Ribomunyl, si continuam pana in august si intr-adevar de cand ia copilul n-a mai avut nici macar muci, nimic-nimic! Are efect super si la noi!

Paula, imi pare rau ca nu se simti bine, dar lasa ca trece oboseala si greata, primele 3 luni sunr mai grele!
Cat despre par, tu esti o femeie frumoasa, si-ti sta bine oricum! Dar marturisesc ca si eu iubesc parul lung, asa l-am avut de cand ma stiu, si acum ma chinui sa-l cresc iar!
Cum se cheama dr. din Cluj cu amniocenteza?

Alina, ce scump a fost pupaciosul de Alex! Markus abia acum a inceput sa vrea sa ne pupe pe noi, mai ales pe mine!

O zi buna va doresc!

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si

Mergi la inceput