Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (47)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

OTILIAV, ANDREAP, PAXELA... v-am vazut comorile... Mai da ce frumosi mai sunteti... Fetele cel putin, sa le musc de falcutele ale... ca de... am de unde..., iar Silviu... nu stiam eu ce mare innotator este..

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=4" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

viovio... unde esti?...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=4" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Noi am fost azi si am facut vaccinelul de 6 luni si avem tot 75cm (impropriu spus, pt. ca dr. avea dreptate: n-are cum sa nu fi crescut deloc in inaltime, inseamna ca una din masuratori, acum sau luna trecuta, nu a fost corecta). Iar ca greutate, avem 8,2kg, dar nu aratam deloc grasi.

Baiatul mamii stie de pupat, fetelor. Ii cerem sa ne pupe si intinde boticu'. E un dulce. Stie de joaca, ce sa mai. Il tin in brate pe dupa coaste si-l strang, apoi il slabesc un pic si tot asa, iar el incepe sa scoata un sunet prelung care se intrerupe din cauza strangerilor mele. De fiecare data cand incep sa-l strang si apoi sa-l slabesc stie ce trebuie sa faca: scoate un sunet prelung.
Iar acum tati il tine in brate si-i zice: oooooops, iar el rade in hohote.

Cu fimoza, lasa-ti baieteii in pace fetelor, nu va mai legati de putica lor. In ro e practica asta care eu o gasesc inutila de a decalota baieteii. De multe ori am impresia ca medicii cauta nod in papura doar sa-i decaloteze gratuit. Baieteii au probleme la putulica numai daca e rosu mereu si arata a infectie. Si alex are momente cand e mai rosior la varfulet, dar urmatoarea data cand ma uit realizez ca nu are nimic, deci pot fi doar momente trecatoare de putina roseata.
Daca trageti putin de piele puteti observa o substanta alba care de cele mai mutle ori e luata drept mizerie si tendinta mamelor e de a o curata insistand sa-l spele pana o indeparteaza. Substanta aia alba (care cred ca se numeste smegma, nu mai retin exact denumirea) are rol protector impotriva infectiilor, functioneaza ca un scut/bariera impotriva infectiilor nepermitand sa treaca dincolo si sa patrunda pe canalul urinar in sus. Daca indepartati subst. asta alba, il expuneti pe bebelus infectiilor. Ce m-a uimit este ca am auzit si de medici romani (nu erau asistente, ci medici pediatri, specializati in asa ceva) care luau smegma drept mizerie si indicau mamicilor sa o curete de acolo.
Baieteii se spala la putulica fara sa se indeparteze pielea, clatiti bine intotdeauna, dar fara a umbla sa dati pielea la o parte sau ceva de genul asta. Daca vreti sa studiati cum stau lucrurile, faceti-o dupa ce bebe a facut baie si l-ati uscat si voi aveti mainile curate si in nici un caz nu trageti excesiv de pielicica.
Decalotarea nu foloseste nimanui, de cele mai multe ori pielea respectiva de pe putulica ajunge sa se retraga singura in mod natural, fara interventia nimanui, mai tarziu in copilarie sau adolescenta.
Nici de himenul fetitelor nu se ia nimeni, asa ca nu inteleg de ce trebuie sa se ia cineva de preputzul baieteilor.
Doar cand e adevarata infectie e recomandat sa se umble acolo si sa se faca decalotarea, altfel nu.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

De azi dimineata de la 6 ma tot uit la pozici si nu ma mai satur Andreap, Roserb, Otiliav, Paxela, Felis aveti niste copilasi foarte frumosi, iti tot vine sa-i pupacesti. Tot uitindu-ma am realizat ca noi am cam ramas in urma cu pozele.

Ia uitati aici

LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998

Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul.

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

La multi ani!!! sarbatoritilor de azi

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
http://community.webshots.com/user/paxela

Mergi la inceput

http://www.kidex.euroexpo.ro/despre_kidex.php intre 1 si 5 iunie este un alt targ gen baby expo vine cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Fetelor am intrat doar sa urez La multi ani sarbatoritilor de azi Constantinilor si Elenelor ! .Apoi fugim sa ne botezam si noi ca prea am asteptat multttt.Ma oftic rau de vremea asta, ca tare n-am chef sa-l imbrac cu multe...dar asta e...ca sa nu mai zic de rochia mea care e fara manecute...flu-flu.
Fetele din cismigiu nu va suparati , de maine am timp si trimit poze pe mail, nu ma .
Sa aveti un w-end frumos si sper sa iasa soarele

http://photos.yahoo.com/mikiparisa

smecherila
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
Mai,eu cand va spun ca zgubi imi face in ciuda!Ieri s-a trezit la 8.30,azi ptr.ca e sambata la ....7.20!Normal ca acum doarme din nou.
Ad_rianna,multumim de intrebare.Da,Maria e bine,bubitele probabil ca au fost o reactie alergica la ceva(cel mai probabil la anestezia mea de la masea).Vrei sa spui ca tu esti singura in timpul zilei cu ei?Adica nu te ajuta nimeni?Cum rezisti.Esti mama eroina.Pupici la trupa de BBlusi
Multumim de aprecieri!Falcute nu prea mai are ea(ma rog,cel putin ju asa ca Ana Otiliei)si e cam cheala,dar noi o iubim..Glumesc,o sa-i creasca ei parul candva
In rest,chiar asa,unde e Viovio?????
Camys,"la multi ani"ptr.Catalina.Sa traiasca si sa creasca mare si sanatoasa.
Si "la multi ani"si celor care poarta numele de Elena sau Constantin.
Pupici

POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

miki distractie placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetele,
la multi ani! elenelor si constantinilor sarbatoriti astazi