Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (47)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

paxela,la mine merge.Mai incearca ...AICI

POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

andreap multumim de intrebare: sa stii ca le-a placut si le-a priit de minune la tara. ei erau stravezii la fata de albi ce erau, gandeste-te ca noi ieseam doar in week-end afara cand ne ajuta tati, in rest pe balcon. acum sunt bronzati si parca si dorm mai bine. eu sincer m-as intoarce acolo cat de repede as putea.
viovio nu am primit nici un pm, probabil din cauza problemelor cu dc-ul, dar ma bucur ca ai fost la medic. stii, noi in paralel cu unguentul am luat si antihistaminice timp de 30 de zile. saptamana viitoare vom merge la control. fulguletz, apropo de bubitze...cum e davidutz, mai papa lapte de soia?

mami & gemeneii

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ANDREAP - frumoase poze! Frumoasa si Mariuca ta!!
Sa te bucuri in continuare de-un copil frumos!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fetele, am o rugaminte! spune-ti ce e fimoza?

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

...mey pe mine m-ati pierdut deja...
cum am lipsit asa mult am inceput sa citesc in urma si am deschise vreo 3 topicuri...si nu mai stiu care e ordinea....
gata ! o las balta. m-am oprit la "gasca vesela" din nus' ce parc si nu mai stiu din ce zi si nu ma mai satur sa ma uit la voi. ce norocoase sunteti

andreap zi-mi ca e bine mariuca ! ca nu mai am timp sa citesc ! maine e ziua sotului meu si am treaba in bucatarie...acum eram in pauza.

a! si apropo de "buburuza": am vazut niste hainite dragute acolo dar habar nu am ce dimensiuni au, cica sunt pt 0-12 luni. voi ati comandat ceva?

mami & gemeneii

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Si eu am intrebat despre niste haine la buburuza si mi s-a raspuns asa : "6-12 luni inseamna ca sunt pentru copii cu varsta intre 6 si 12 luni".Frumos,nu?

Lui Radu i-am dat spanac de acum o luna,adica i-am pus in supa cateva frunze de spanac,nu i-am facut piure numai de spanac.

Cu putzica...si eu sunt intr-o mare ceata.Nu mi-e clar ce ziceti voi ca se vede de 2 mm,ca la noi nu se vede nimic.Nici nu prea pot sa-l trag de pielitza aia ca aluneca,nu stiu ce o sa facem pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamunti spune:

Andreap imi vine s-o maninc pe Mariuca de scumpa ce e!Frumoasa mica!
Fetele eu ma duc sa fac nani.S-a culcat si neastimparatul meu asa ca profit si merg la somnic.Va pup pe toate si va urez noapte buna!
Dana si Eric

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamunti spune:

La multi ani! Catalina

Dana si Eric

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by danamunti
Felis deci vazui bine eu tocurile.Sit super pantofiorii!Dupa cum vezi si eu sint dusa ca vazui ghetute,nu pantofi.

Avantajul de a avea cumnata la magazin de pantofi: de ziua mea primesc cadou o pereche de pantofi din partea familiei. Cei pe care i-ai vazut i-am primit anul trecut. Anul acesta am primit altii pe care nu am apucat sa ii incaltz.
Fusta si bluza cu care eram imbracata in parc, erau cadou de anul trecut de la colegele de servici si a fost prima data cand le-am imbracat (cand am mers cu gasca in Cismigiu). MA tot gandeam la ele ca le-am primit si n-am apucay sa le imbrac ca am ramas insarcinata...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=4" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by ad_rianna
maine e ziua sotului meu si am treaba in bucatarie...

sa iti traiasca sotul, sa te bucuri de el si multa sanatate...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=4" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput