Bebelusi de martie - aprilie 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

saluatre fetelor

eu nu mai apuc sa scriu sa citesc , nu stiu cum faceti voi dar mie nu-mi ajunge timpul

si lui Cezarica iauaparut bubite pe fata , asa ca niste cosuri, si i-am pus tarate in apa de baie dar vada ca nu au nici un fel de efect, eu le las asa sa treaca singure , se pare ca nu scapa nici un bebe

am inceput si eu sa-l dau cu crema de galbenele la fundulet si vreau s ava spun ca are o piele super, inainte il dadeam cu sanaosan dar parac tot se mai inrosea putin acum nu mai are nimic, nu mai stiou cine a zis ca-i da lui bebb cu galbenele dar ii multumesc pentru idee, incercati o sa fiti foarte multumite, si e si ieftina

ieri am reusit sa mulg si eu cam 80 de la un san , mi-am luat o pompa electirca de la Farlin, si sunt tare multumita de ea, si a costat si foarte putin, 1.300.000 lei, deci laptic este , nu inteleg de ce nu se satura bebe, am observat ca seara dupa baita e mai flamand si atunci trebuie sa-i mai dau cam 60 ml supliment altfel nu doarme,

in rest toate bne si frumoase, poate reusesc sa va citesc si eu in weekend, ma enerveaza rau vremea asta , parca vine toamna

va pup si fug la bebe

Adriana si Cezarica

apropo am uitat sa va spun ca azi bebelinul meu face 4 saptamani

http://community.webshots.com/user/adrianafedorca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocrainic spune:

Ce de Oane suntem!!! Bine ai venit a treia Oana!

http://community.webshots.com/user/ocrainic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Mamanati cred ca nu ti-ai setat albumul ca fiind public fiindca nu pot sa vad nici o poza.

Erix bine ai revenit. Nu te-am sarit, am hotarat toate sa facem inscrierile pe listuta din nou fiindca aveam multe mamici care nu mai erau active pe forum de mult timp.

Caramella fa-ti un album pe www.webshots.com sau pe yahoo. Pe forum se pare ca nu merge treaba asta momentan. Intri pe site-ul respectiv si gasesti instructiuni ce si cum sa faci, e foarte usor.

La multi ani!! Elenelor si Constantinelor si Constantinilor mici si mari!!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

La multi ani cu sanatate Elenelor si Constantinilor!

Ema noastra se simte bine dupa vaccin; intepaturile nu se mai vad si nici noduli nu a facut.
Se joaca, rade, chicoteste, gangureste; cand o pun pe burta mea isi tine binisor capul si se uita in jur foarte curioasa. Cred ca pozitiea verticale ii ofera un spectacol grozav si un unghi complet nou!
AM inceput sa o purtam in marsupiu la cumparaturi (de fapt taticul ei o tine, ca pe mine ma dor sanii daca o pun) si doarme foarte bine in el. Am facut o "excursie" pana in Cora, unde am gasit servetele umede bune la 50 de mii! Ne-am facut ceva provizii. Voiam sa vedem si alternative pentru Pampers, caci in nr 3, la care suntem acum, face pipi pe langa. Ema doarme mai ales pe o parte si foarte des, mai ales ziua, o gaseam uda pe partea pe care era asezata. Scutecul era corect pus... Asa ca vom incerca si alte marci care sa absoarba si pe partea unde se petrec "aricii". Sper ca ati inteles, ca tare aiurea m-am exprimat

Avem insa 2 probleme:
1. Acum vreo 4-5 zile au muscat-o tzantzarii la o plimbare. Are 2 ciupituri de fatza si cateva pe manute. Nu ii trec de atunci! Le-am lasat in pace o zi, apoi am stres-o cu spirt. nimic. In ziua urmatoare am dat-o cu TRIDERM. Iar nici un efect. Ieri am dat-o cu BANEOCIN, dar nu mi se pare ca i-ar trece. A mai patit cineva asta? Exista remedii? Si o alta intrebare este legata de aparatele impotriva tzantzarilor. Am inceput sa bagam seara in priza, inclusiv in camera ei. Mirosul e destul de puternic, dar nu a stranutat. O fi in regula sa las si la ea in camera? Stiti ceva de vreo contraindicatie?

2. De cand s-a nascut, unghiile de la degetele mari de la picioare sunt triunghiulare. Ne-am gandit ca asa e normal si ca vor creste, impingand usor carnita degetului. Se pare ca asa e, dar de la o vreme locul e rosu si, cred, dureros. I-am aratat pediatrei si ne-a recomandat BETADINE. In afara de faptul ca am constatat acasa ca e iod simplu (a costat 150.000!!!), mai si scrie in prospect ca nu se utilizeaza la nou-nascuti, sugari sub 30 de luni. Am dat-o totusi (ca m-am gandit ca e recomandarea medicului) de vreo 2 ori, cu betigas de ureche inmuiat in solutie. Efectul este bun si vizibil, dar eu ma tem ca am gresit... Stiti ceva de asta? Vi s-a intamplat vreuneia?

Saru'mana anticipat!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

http://community.webshots.com/user/AncaMicaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

La Multi Ani ELENELOR SI CONSTANTINILOR

Anca Micaela si Cezarica al meu tot asa are unghiile la picioare , la degetele mari, deocamdaat vad ca nu a patit nimic dar eu tare m-am mai speriat cand am vazut cat de incarnate sunt, si cand a venit dr pediatru acasa am uitat sa-i arat , sper sa-si revina si sa nu ramana asa , cat despre betadine eu l-am dat la buric asa mi-a zis dr si n-a patit nimic

http://community.webshots.com/user/adrianafedorca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Anca Micaela, in prospect (la Betadine) scrie ca nu se indica folosirea nici de catre gravide si mame care alapteaza. Ori eu (tot la indicatia doctorului) l-am folosit cu succes pt epiziotomie. Asa ca daca doctorul ti-a zis ca poti sa dai bebelusul cu el, cred ca e ok.

Zuzunaki, multumesc frumos pentru raspuns, chiar vroiam sa mai intreb odata, ca nu zicea nimeni nimic....

Mamacita, am uitat sa-ti raspund la intrebarea referitoare la dormit: beblusii in perioada asta (cam pana la 8 saptamani am inteles) isi formeaza deprinderile de dormit. Nici un bebelus nu se naste cu frica de intuneric, toate se deprind. Ca atare, desi pana acum stateam cu o veioza aprinsa in camera, casa o vedem - nu de alta - acum vreau sa o sting noaptea, sa nu se obisnuiasca cu ea aprinsa si sa ma trezesc ca are cine stie ce spaime mai incolo.

Rrox, tu ai gasit pe undeva pungi pentru lapte, de-alea de pus in congelator? Eu am intrebat la Sensiblu si farmacista a cascat ochii la mine, n-a auzit in viata ei... Ce fac, bag stoc de biberoane in congelator?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Aoleu, scuze pentru greselile de ortografie... graba... :((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna!

Rrox, sunt mandra de mine ca am rezistat tentatiei de a manca dulce. Vreau sa ma autosugetionez in continuare - tot imi spun ca se cunoaste ca am slabit, ca parca imi vin altfel hainele - lucru de altfel neadevarat pentru ca dupa o saptamana de regim inca nu se vede nimic! Da, cam asa e cu unele mamici, mai exagereaza cand e vorba de bebeii lor, fara a fi rau intentionate totusi. Eu am "Mama si pruncul" din care ma inspir mereu, inca din vremea sarcinii. Sigur ca m-ar interesa - daca ai timp bineinteles, sa postezi ce scrie si in cartea ta. Si am sa-l las in pace pe Stefan pentru ca o sa le faca el pe toate, in functie de ce prioritati o sa aiba.
Mamacita, nici noi nu lasam vreun bec aprins in camera. Si sotul meu vroia sa cumpere o lampa de veghe speciala pentru bebei si n-am fost de acord. Cel mai bine - cred eu - e sa se obisnuiasca cu intunericul, pentru ca nu o sa aiba mereu becul respectiv langa el. Daca atunci cand o sa fie mai maricel o sa mergeti intr-o vizita si o sa ramaneti peste noapte. Poate ca nu o sa vrea sa doarma fara "luminita" lui. Iar noaptea - intunericul, trebuie sa fie pentru somn, iar ziua - lumina, pentru joaca, papa, etc.
La multi ani Letitia Medeea! Sa-ti traiasca Oana, si sa te bucuri de ea!
V-am pupat, si fug repede, sa iesim si noi la aer!

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)- Rinu-Balerinu'

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simmypo spune:

hallo mamicilor
ma inscriu si eu la bebelusi de aprilie 2005
Jenny nascuta pe 13 aprilie 2005 la ora 7.25 3100g/49cm scor agpar 9/10/10
sanatate multa la mamici si pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Roxana, mersi ca mi-ai atentionat referitor la album. Cred ca acum trebuie sa fie ok.
http://community.webshots.com/user/mamanati77

Ocrainic, te pup pentru mesajul postat cu alaptatul!!! Poate functioneaza si la noi, o sa incercam. Deja nu mai rezist sa tot urlu la fiecare alaptare.

Oanamc, felicitari pentru Letitia Medeea. Ce repede trece timpul. Parca mai ieri ne-a anuntat sotul tau ca ai nascut.

...S-a trezit papusa mea si vrea papa...

pupici..

B.N.

Mergi la inceput