Foitele chinezesti
Raspunsuri - Pagina 2
light spune:
Mie foitele chinezesti mi-au lasat un gust foarte amar.In primul rand m-am hotarat sa folosesc aceste foite atunci cand renuntasem la pilule pentru o pauza de 3 luni, ca sa raman apoi insarcinata. Am folosit foitele si am facut o infectie urinara. O asistenta de la Elias imi povestea ca nu sunt bune deloc cele chinezesti si ca sigur de la ele am facut infectia. Colac peste pupaza, m-am tratat singura de infectie cu ce stiam eu ca ma mai tratasem cu ani in urma, am scapat de infectie, dar am aflat ca sunt insarcinata. Sarcina aparuse dupa un contact neprotejat, anterior, dupa metoda calendarului. Am intrebat medicul daca ma risc sa pastrez sarcina pe care dealtfel mi-o doream si el a spus ca in locul meu, daca ar fi sotia lui, nu ar pastra sarcina pentru ca am folosit acel antibiotic chiar in prima saptamana de sarcina si a mai fost si infectia care putea afecta fatul. Asa ca am facut avortul.Am cautat apoi foite de alta provenienta decat China dar nu am gasit si nici nu am mai folosit.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Micul meu Picasso - mai 2005
light spune:
quote:Acuma vad chestia asta cu anticonceptionale din plante. Ce sunt alea, ca sincer, nu am auzit?mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Micul meu Picasso - mai 2005
Originally posted by candy24
Eu una am ramas insarcinata cu aceste foite si de atunci am zis ca nu le mai folosesc.Eu raman la cea cu calendarul sau anticonceptionale din plante .
flafi spune:
Foitele chinezesti... am auzit destule femei care au ramas folosidu-le, inclusiv o prietena de-a mea. Trebuie sa nu te speli dupa ce le folosesti, sa le lasi in vagin, ca altfel...
"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1
MirelaV spune:
si daca actul sexual dureaza mai mult de 30 min ce faci? stai numai cu ochii pe ceas si la 20 min de la inceperea...zici.."dragul meu..stai sa imi mai pun una?" ![]()
MirelaV
pupicei pe burticei
cinta spune:
si asa mai invata fata cate ceva...
multumesc mult de raspunsuri. am sa caut si eu in farmacii. daca gasesc de alta provenienta decat cele chinezesti, mai ales, am sa indraznesc sa le testez.
si repet si eu intrebarea Mirelei: ce sunt alea anticonceptionale din plante?
eu mai citisem in Formula AS cred ca in luna martie de metoda spalarii cu irigatorul cu o solutie de apa cu otet dupa. recomandata de un medic ginecolog.
cinta
melisanda spune:
Si eu am folosit foite chinezesti si n-am ramas... Insa asta a fost acum vreo 6 ani, poate de atunci s-or mai fi schimbat calitatile... Ceea ce nu mi-a placut mie era ca ma iritam si cred ca din cauza lor... Iar cu spalatul... cred ca oricum mai vrea omul sa stea putin imbratisat si dupa, ca doar nu...ca iepurii: hop-top si gata, fuga la baie, nu? In fine, fiecare cu tabieturile lui...
Albi` spune:
Fetelor..eu cred ca mai bine o lasati balta cu foitele alea... credeti ca daca ar fi fost asa de bune nu le-ar fi recomandat medicii ginecologi? Ar fi fost metoda contraceptiva ideala: ieftina si eficienta, fara neplaceri, nu? 
Ei bine, nu este deloc asa. Eu stiu o fata care a ramas insarcinata folosind foite chinezesti si alta care a facut o infectie urinara de toata frumusetea (cum zicea si altcineva mai devreme). 
Aceste foite chinezesti sunt facute pe principiul spermicidelor, doar ca mie nu imi inspira deloc incredere. Exista pe piata si alte spermicide (ovule contraceptive sau creme/geluri) care mi se par mai eficiente decat foitele chinezesti. Sunt sigure cam 60-70% (deci ceva mai putin decat prezervativul) - citisem chestia asta mai demult, intr-o revista. Insa foitele au o eficienta si mai scazuta, plus ca am impresia ca expira mai repede decat alte spermicide. De exemplu eu mi-am luat acum vreo 2 ani ovule Pharmatex, care aveau termen de valabilitate pana in 2005 sau 2006.
Eu una nu as folosi foite chinezesti
Nu-mi inspira deloc incredere.
Aceasta este opinia mea, alegerea este a voastra !

Lauraa spune:
Cum puteti sa aveti incredere in foite chinezesti cand chinezii...uite la ei cati sunt! Toti facuti cu foite cu tot!!!
[:)))]
Mama de
Lara Celine
BellaDonna spune:
si eu vreau sa aflu mai multe de anticonceptionalele din plante.
Daca dragoste nu este nimic nu este!
dianas spune:
Candy24, spune-ne si noua care sunt anticonceptionalele alea din plante?
Iar legat de foitele chinezesti, ca odata am folosit si eu asa ceva, mi se pare extrem de...incomod ca trebuie sa stai sa socotesti cu ceasul in fata cand le-ai introdus, cat timp mai ai, cand are voie el sa-si ba....ge...., cand expira timpul si tre sa introduci alta (daca preludiul a fost mai lung). E prea complicat. Iar mie, a doua zi, dupa ce s-a intamplat aventura cu foita, mi-a venit ciclul cu aproximativ o saptamana mai repede. Nu stiu daca din cauza foitei, dar mie oricum nu mi-a placut experienta.
Apropo de fetele care nu stiau cum sa le ceara la farmacie, se iau fara reteta si se cer pur si simplu foite chinezesti. Am vazut o femeie de 50 de ani la farmacie care isi cumparase foite (m-am mirat ca stia de ele).
dianas