Mamici de ianuarie-februarie 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 10
utocatalina spune:
Buna fetelor
...iaca si eu...sunt bine mersi, greturi ioc...doar o stare asa, dar nu-mi vine sa vars...acum sa stiti ca nu ma supar daca nu o sa am greturi
....aseara desigur ca m-am trezit...si nu doar pentru pp...dar eu de cind am ramas sunt oricum putin somnambula
...de papat mainic bine...sper totusi sa nu ma grabesc cu luatul in greutate, stiut fiind faptul ca la 12 sap. trebuie sa luam cam 2,5 kg
...asa ca nu din prima luna...ma bucuram ca mi-am luat blugi supraelastici sa mai prind si citeva luni cu bebe in ei, cind vad ca deja sunt strimti
...ideea este ca nu imi arata cintarul ca as fi luat vreun gram, dar parca burtica care este ca un balon este cu adevrat mai mare cum spunea Maraki..maine ziua 40 de la ultimul cm merg la eco...Tutunaru nu cheama la prima eco decit cind se fac 40 de zile de la ultimul cm asa ca maine o sa-mi vad si eu simburelul..nu mai pot de nerabdare...vreau sa vad ca este bine
....Bee bine ai venit...azi este urit si ploaie in Bucuresti...noroc ca este cald...mie mi-e somn de pic
...
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +
Ana_m spune:
Buna dimineta fetelor,
Voi simtiti o sete , asa tot timpul ? Mie toata ziua mi-e sete. Aseara am baut cred c ajumate de litru de apa, si dupa aia m-am pus si am mancat lubenita ( pepene verde ). Ei bine sa nu va zic de cate ori am fot azi noapte la buda, ca m-am trezit dimineat asa,, fara nici o vlaga, zici ca mi s-ar fii scurs cine stie pe unde energia......
Si m-am trezit si cu o ora mai repede decat de obicei ca trebuia sa ma duc sa imi fac o programare ( ghinion caci medicul nu e azi de dupa-masa asa cum credeam eu) , si ma duc asa pe strada obosita, de zici ca cine stie ce as fii lucrat.. Da azi simt asa o oboseala incredibil. Somnambula, cum ziceai tu catalina , cred ca mi se potriveste perfect. Am venit acasa si l-am disperat pe sotu´´ ca de ce ma simt asa obosita, el haha ha pe acolo. Eu , care tot timpul plecam in ultimul minut , chiar in intarziere, da nu era bai , ca recuperam pe drum, merg repede pe strada, acum sa ma vedeti.... o rata beata
.
Si asta e iceputul cica....Daca asa am inceput ziua , nu stiu cum va fii pana la sfarsit. Acus trebuie sa plec la lucru da eu as baga vreo 5 ore de somn. Si norocul meu ca incep serviciul tarziu de la 11, asa ca ma trezesc la 9 , va dati seama ce catastrofa ar fii pe mine sa ma trezesc pe la 7 ?
Gata va las , pupici
Giova spune:
neatza!!!
am fost la eco aseara!!! AM VAZUT CUM II BATE INIMIOARA!!! DOAMNE CE EMOTII!!!
dar sunt naca, dr. a zis ca sunt in 6 sapt. jumate, nu 7. fetelor, va rog calculati-mi si voi ca nu mai stiu ce sa cred.data UM este 7 aprilie.
mi-a zis ca embrionul are 5 mm, si sacul (sau cum ii zice, cu tot lichidul) 17 mm, ca e normal.
dar eu stiam ca de la 7-8 sapt. se vede cum ii bate inimioara, nu mi se pare normal sa fie de 6 sapt. si nu 7.
si daca-r fi de 7 sapt. si jumate cum stiu eu, nu e cam mic?
am citit intr-o carte ca la 7 sapt. masoara intre 5-7mmm. al meu sa fie cel mai mic?
http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 7+
utocatalina spune:
Giova
sapt. 7 o incepi joi...tu ieri ai fost in 6 sapt.si 4 zile
...este in regula calculul doctorului stai linistita....Ana_m eu ce ma fac ca ma trezesc la 5?
Noroc ca ma culc la 21:00!![]()
Cafeluta
5 +
mirela10 spune:
.holla,viitoarelor mamici!sper sa ma primiti si pe mine pt ca imi place tare mult cum va sprijiniti una pe cealalta.Eu va scriu din madrid,am 25ani(pe1iunie-ziua copilului
)si se pare ca astept un bebe.Dumnezeu a facut un miracol pt mine,pt ca il astept de vreo 2ani si deja imi luasem gandul.Si cum sunt doar cu al meu sot nu prea am cu cine vorbi,si desi sunt asistenta
,in acest moment mi se pare ca tot ceea ce am invatat nu-mi serveste la nimic.Imi este tare teama ca nu pot duce sarcina la capat(imi cam lipseste credinta in Domnul),pt ca am avut o groaza de probleme:amenoree sec,anorexie ,bulimie,ulcer duodenal...ne dorim f.f.f.mult bebele.HAI sa nu mai fiu pesimista,si sa speram ca totul va fi bine.Ma incurajez cu faptul ca am cateva simptome:dureri de sani,greturi si varsaturi din cand in cand(desi la mine sunt normale),iar pofte-nu.Fac pipi des,iar uc-pe15aprilie.Am facut deja 2teste si sunt pozitive.AM progr.la ginecologie pe 2iunie,iar reyultatele la sange le iau pe 1iunie.A,am uitat,mai sunt si lipsita de energie si cu toane,de parca nu-mi place nic.
Bietul sot e dispus sa ma suporte numai sa fie bebe
.Ma bucur si ma rog pt fiecare dintre voi,ca Dumnezeu sa va ajute la o sarcina usoara si bebei sanatosi si frumosi.
.Aveti grija de voi burticutelor,si va pupic
Mireluta
care asteapta
lacramioara t spune:
Buna dimineata mamici,
Giova felicitari pt.samburel,ma bucur pt.tine.Eu maine dimineata la 8.45 merg la eco.Sunt tare matinala.Dupa 3 sapt.in care toate noptile m-am foit si nu am dormit cum trebuie, aseara am dormit asa de bine,iar acum ma simt minunat.Imi este foame mai tot timpul dar din pacate nu prea pot manca.
Pupici pe burtici,Lacra.
utocatalina spune:
Lacramioara sa inteleg ca maine amindoua bifam eco pe la 8:30...Doamne ajuta!
Cafeluta
5 +
utocatalina spune:
Mirela10 bine ai venit...sa inteleg ca UM a fost pe 15 aprilie, ca la Maraki...eu pe 16 UM...bravo...simbata o sa fi in 6 sapt...sanatate multa!
Cafeluta
5 +
mirela10 spune:
utocatalina,mersi de primire
...fetelor vreau sa va intreb daca voi va confruntati cu aciditate gastrica,sau la mine este din cauza ulcerului?nu mai pot ,tot ce mananc se transforma in acid si ma balonez f tare. din cauza asta[vomca sa-mi treaca un pic arsura asta din stomac.mi-e si frica sa mai mananc.am auzit ca pot lua almax(maalox in rom?)dar mi-e cam teama,iar ceaiuri nu stiu daca sunt indicate...mai am un pic si plec la munca,intru la 3 si ies la 10.fac 2ore pe drum,nu-mi place de loc ,mai ales ca e f stresant si obositor.va pupic.
mirelutza
5+
Giova spune:
Mirela10 bine ai venit si doamne ajuta sa fie totul bine!!!!
simptomele care le ai sunt normale, doar esti o femeie insarcinata acum. nu-ti mai fa atatea probleme. te voi trece imediat pe lista.
Mai e cineva care nu e trecut pe lista, imi scapa numele acum.
Fetelor, lista o puteti gasi pe prima pag. a acestui subiect. daca nu va gasiti pe lista, sau e gresit ceva va rog anuntati-ma si voi rectifica.
da, am calculat din nou, am gresit eu. este bine. sunt in 6 sapt. si 5 zile. ce sa-i faci daca eu l-am vrut mai mare cu o sapt.
http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 6+