Bebelusi de ianuarie-februarie2005(16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

anamaria, multumi mtare mult, te tinem la curent ce facem.

shinutza, vad ca ti-a raspuns si anamaria deja; eu la inceput eram stresata rau ca facea crize de colici si intr-adevar, mi se parea ca niciodata n-o sa reusesc sa maninc NUMAI ce-i face bine... deja acum sa zic asa am devenit putin mai fara frica la regim... mai sar calu' si maninc cite 2-3 bomboane de cioclata ca azi... si face putin verde dar nu mereu de la ciocolata, probabil cantitatea conteaza. in rest m-am mai relaxat, ideea e ca daca e sa aibe colici face crize oricum, si daca maninci ce tb. si daca nu maninci... insa regula de baza e cum a zis si anamaria, sa verifici, test -maninci ceva si te simtit cu musca ... vezi ce efect are asupra bebeului- scaun/colici/altele-gen bubitze sau asa ceva. dar sa stii ca nu e greu deloc cu dieta asta, daca ar fi asta pb.......... ar fi tare usor. mie mi se pare greu ce face el acum... cu supararile astea la sin... sper sa rezolv. azi mi-a mincat din biberon muls de la mine cam 100ml in 2 reprize dar tot mai dadea din picioare si la biberon cam ca la sin... dar totusi nu asa urit.

adita , chiar la sarcina nu m-am gindit insa eu zic ca nu e cazul, Doamne fereste acum! si nici menstruatie nu am avut deloc pina acum de cind am nascut.

anamaria, am sa citesc chiar acum linkul acela ca e super interesant, multumesc tare mult.

Mamica lui Codrin din 21.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Da Crinuta nu am prea multe de pus in supa.Se gaseste patrunjel dar nu si radacina lui.Nici marar nu se gaseste aici in schimb sunt asa de multe fructe...Chiar acum mananc niste fructe bune bune se numesc akidini sunt de culoarea caisei si sunt super gustoase.A inceput si sezonul migdalelor verzi si sunt yam-yam si foarte bune pentru lapte.Zilnic mananc cate 4-5 mere,3-4 banane,un kg de akidini si uneori si capsuni(sunt mari cat un ou).Ieri am mancat si cirese(preferatele mele impreuna cu strugurii).Mancare doar la pranz,rareori iau si micul dejun si in rest fructe la greu.
Crinuta please schimba si la mine 6.300 kg si 64 cm.
Maine ma duc la cumparaturi sa reinnoiesc garderoba fetei caci nu ii mai vin body-urile,plus ca avem nevoie de mai multe barbite si hainute de vara nu prea avem.Aici a venit vara azi au fost 30 de grade si seara 25...la voi cum e?Am vazut la stiri de dimineata ca o sa ploua in Bucuresti vreo 3 zile.
Sa revin la mancarea mea.Cu toate ca mananc multe fructe si doar o masa mancare in care am ori peste la grill,ori pui sau vita fiarta sau grill plus orez cu bob lung fiert cu apa si putina sare fara paine,alaptez si tot nu slabesc nici un kg!!!Sa vad daca o sa slabesc de la aerobic,am fost si astazi 1h si jumatate.
Pentru cine intreba daca e greu sa mamanci un anumit meniu in timpul alaptatului ,mie nu mi se pare greu.Se poate manca orice mai putin usturoi,ceapa pentru ca da un anumit gust laptelui si unii bebei nu-l accepta....altii da.Cred ca totusi depinde mult si de ce fel de mancare ati consumat in timpul sarcinii.La mine nu a mers sa mananc portocale,de cate ori le consumam,
seara avea fata colici si asa ca am renuntat la citrice iar fata mea nu a mai plans...
Va pupicesc si sa auzim numai de bine!

Lavinia si Natalia(17.01.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Buna mamici!
Va rog daca vrea cineva sa ne modifice si noua, aveam la 3 luni, 6000gr, 61 cm.Multumesc anticipat.
Ca tot suntem in zona hranei,noi alaptam exclusiv, i am dat doua zile morcovel pt ca era constipata,dar am intrerupt ca a avut colici mari si....
Nici eu nu stiu ce sa fac,daca sa incep sau nu diversificarea si cand,dar am sa aman cat mai mult.Cu toate ca sunt convinsa ca generatia noastra a fost crescuta altfel,cu mancare de mici,de ex eu cu lapte de vaca de la 4 luni) si parca suntem mult mai sanatosi decat generatiile ce vin,cele mici.Am senzatia ca starea de sanatate e mult mai rea si imunitatea mai mica la copii mai ales cei mici.Oare de ce?
Noi suntem bine,avem sapt viitoare programare pt desfundat canal lacrimar,mi e frica tare ,dar vreau sa terminam odata cu ochisorul ce curge.
Daca mai incepe cineva diversificarea pe la sf lui iulie,inceput august,adica la 6 luni la bb nascuti in februarie,as vrea sa incepem impreuna.Cu toate ca as vera sa incep dupa ce venim din concediu,ca e mult mai comod asa, dar inca nu stim exact perioada cand plecam.
Eu am mancat si ceapa si mult usturoi,chiar ieri am papat ci cateva sarmale (cu varza) dar nu sunt modificari in masa bb.de fapt ori sunt eu neatenta,dar modoficari in fct de alimentatie nu am vazut.Au fost zile cu coilici mari si fara sa mananc ceva interzis si invers.
Cu scaunul nu pot face comparatie ca are scaun o data la 4 zile.
O zi buna si fara ploaie!

Paula si minunea mica Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Fetelor mor de ras de vreo ora!!! Fie-mea roade la o jucarie de dentitie de vreo ora si se enerveaza cumplit cand nu nimereste gura cu ea....Si o roade cu un spor!!! Hahahaha!

Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005)
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

la voi la ce varsta au vazut manutele? la noi inca nu si ma ingrijorez....

Paula si minunea mica Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Noi papam doar laptic de la tzitzi

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Alipiticot, sunt de acord cu tine. Noi ca bebelusi mancam la 3 luni tot felul de lucruri si nu s-a intamplat nimic.

So noi o sa avem desfundare de canal, insa pe la 6 luni. Si eu sunt tare suparata cu asta. Culmea e ca am repetat analiza de secretie conjunctivala si nu a iesit nimic.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana spune:

Buna dimineata mamici si bebici
Vad ca toata lumea e bine sanatoasa pe cit posibil
Si noi sintem bine sanatosi,ieri am fost sa ma intilnesc cu fetele si Sebastian e cel mai mic din grupa si cel mai frumos,mi-au zis ca are oki frumoshi.Acum nu vreau sa rid sau sa birfesc pe nimeni dar copii suedezilor parka sint facuti de aceeasi mama si tata,prea seamana intre ei.

Noi papam lapte (Baby Semper PLus),si cereale seara,azi vreau sa incerc sa-i dau din nou piure de morcov,sper sa nu mai faca alergie.

Coraly ti-am vazut baiatul,e foarte frumos
Galaxy ce mare a crescut Robert!!
Crinutza,Rayan are oki foarte frumoshi.

Eu inainte sa nasc am visat ca voi avea un baietel cu oki negrii,pina acum nu stiu ce culoare au okii lui Sebastian.

Noua preocupare a lui Sebastian e sa se intoarca de pe spate pe burta si invers,asa ca tre a fiu cu okii pe el ca pe butelie,ca nu-i mai place nici in scaunelul lui.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/vrnamo/album?.dir=772b&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/vrnamo/my_photos

Azi am kef sa fac si sa pap ceva dulce si vreau sa fac un cremesh ca i-am promis si sotului demult ca fac,dar nu am gasit foi sau mai bine zis nu stiam unde sint foi de cremesh la market.Sper sa-mi iasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Eu am senzatia ca nu se mai satura copilu' numai cu tzitzi. Pe de alta parte, imi doarme bine noaptea, de pe la 8:30-9 pana pe la 4:30, si atunci mai suge vreo 10 minute, dupa care se trezeste la 7:30 cu masa la 8, si de atunci e fresh, insa isi duce degetele la gurita si le suge, iar daca ii bag eu egetul meu mic in gura' il suge, de unde eu cred ca nu s-a saturat.
Aseara de ex. a mancat la ambii sani, si la cel de al doilea il rodea numai de palcere, caci de curs lapte parca nu mai curgea (cel putin cand il storceam eu), iar acum dimineata am ambii sani moi si flescaiti, dar sper ca pana la 12 sa-mi refac productia.

In alta ordine de idei, bebe face kk cam de trei ori oe zi, si mai gasesc si mucisori in pampers, iar daca il schimb imediat cum l-am auzit cu isprava scunul e chiar apos. Si eu mananc si rosii, si capsuni (cica nu ar fi bine), si ceapa verde (cu cash proaspat) si usturoi, si vad ca nu imi refuza sanul.
Pana acum am descoperit ca nu ii place salata verde, caci il strica la burtica, la fel si ciocolata cu cacao-cea alba o tolereaza.

Alipiticot daca o sa am lapte ma bate gandul sa incepem impreuna diversificarea. E o sa vin in Iasi la inceputul lunii iunie :)), si poate reusim sa ne vedem o fuga.

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
bebe Andrei de la o luna la doua luni
bebe Andrei de la doua la trei luni
bebe Andrei de Pasti 2005-2luni si 3saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Alipiticot, si eu i-am dat morcov doar 2 zile si a avut niste colici...dar eu nu o alaptez.
cit despre minutze, vad ca de vreo citeva zile a inceput sa se uite la ele, prinde lucruri, isi scoate suzeta si o arunca :-). Ride si in hohote acum. Inca nu se rostogoleste cu vad ca fac ceilalti de seama ei, inca am incredere sa o las pe canapea, nu se impinge decit in picioare pe verticala, ca dimineatza o gaseam cu capul in tablia patului. dar am pus o pernutza subtire de tot si nu mai "inainteaza".

am mai pus si noi niste poze.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput