Bebelusi de ianuarie-februarie2005(16)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shinutza spune:

crinuta, ce strengar e gandacelul in scaunelul lui cel nou. apropo, ii place supita? am vazut ca predomina morcovul. si cu ce i-l pasezi tu? noi am luat un mixer din cele verticale, insa parca nu-i chiar asa ...
witchie, cum s-a comportat sor-sa lu' iulia la sucul de portocale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ce vezi tu acolo e morcov + mar de la Hipp.
Oricum, voi incepe sa ii dau mar copt.
In afara de asta a mai mancat piure de piersici de la Hipp.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Shinutza, portocala i-a placut. Morcovul nu. Marul da.

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Primele o mie si una de nopti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Crinuta super pozele cu Rayan. Si Andrei papa numai san deocamdata!
Noi ne pregatim de botez, caci va fi duminica acum. Sa-mi tineti pumnii, caci nu imi este teama pentru bebe, cat pentru sanatatea mea, deoarece zilele trecute iarasi am facut o criza de colica biliara. Si mai sunt si nasa in iunie, si imi este asa teama si de nunta, asa ca poate mai rezist trei saptamani.

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
bebe Andrei de la o luna la doua luni
bebe Andrei de la doua la trei luni
bebe Andrei de Pasti 2005-2luni si 3saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Anda, ti-am trimis nr. de telefon.
Poate pe soacra-mea s-o pun sa mearga la bebelushi, ca ea sta degeaba uneori.... sta alternativ, o saptamana la tara si una in Bucuresti.
Tu te plangi ca lasi copilul cateva ore pe zi?
A mea e la mama in Alexandria, ma duc de vineri pana duminica seara acolo...

Megg si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Crinuta ai dreptate, il alaltez exclusiv.

Shinutza iti raspund si eu cu toate ca ai intrebat-o pe Shobo. Eu tin un regim si ma straduiesc sa observ ce ii face rau gazutzei. Dar pot sa-ti spun ca am observat 2 lucruri: are scaune acide daca eu mananc citrice si a avut scaune proaste (dese si verzi) cand am mancat peste cu usturoi. Nu e foarte greu, totul e sa urmaresti cauza si efect.

Kita tinem pumnii cu botezul. La noi a fost foarte frumos, am avut niste emotii mari inainte si pana la urma a ramas ca o amintire tare frumoasa.

Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Salut fetelor!

Uite, si iar nu am prea avut timp sa mai scriu... E si vreme urata afara.

Bine ai venit, Magga. Acuma avem 3 copii nascuti pe 22: Rayan, Robert si Hana.

Crinuta, ne faci pofta cu prajiturile tale. Robert mananca deocamdata doar la san si la 3 luni avea 8,5kg si 66cm. Daca poti tu sa schimbi in lista. Mersi mult.
I-au iesit dintisorii lui Rayan?

Magga, noi ne-am gandit sa incepem cu diversificarea pe la 6 luni. Oricum Robert deja se uita asa cu pofta la ce mancam noi hehe. Asa zis pofta...

Leta, iti tinem pumnii. O sa fie totul bine!

Alina Maria, uite ca din cand in cand mai aparem si noi pe aici, sa nu ne dai disparuti .

Am mai pus si noi un filmulet nou la pagina noastra. Sper ca e online acuma.

Va pupam,

io, tati si Robert(22.01.2005)
http://numar.trei.ro
In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.

Mergi la inceput

Shinutza, are colega mea mobilul d-nei doctor, e medicul pediatru al copilului sau si a tot sunat-o cand a avut nevoie, deci se stiu.
Si eu mai tin din hainutze, dar nu tot.
Cu laptele, ce e asa problema mare? Eu nu stiu, ca nu am luat pana acum....

Megg si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Megg nu stiu cum poti trai asa fara micuta ta ca eu cand nu o vad 8 ore caci lucrez nu mai pot de dorul ei si cand ma duc acasa o pupacesc si o tin doar in brate pana doarme si dupa aceea ma duc sa mananc si eu . Desigur in timpul asta i-am dat si ei papa si am schimbat-o .
Crinuta nu am avut timp sa pun camera si in seara asta am musafiri poate maine avem noroc .
Mai da ce e cu Oana , Viktoria ?

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 17 saptamani

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Pai cum sa traiesc Alina, mai plang si eu, ma mai iau cu treaba ca sa am preocupare. Oricum, la mama e pe cele mai bune maini si asta ma consoleaza... e o rasfatata, sta numai in brate....
Aici ar fi trebuit sa stea cu bona, ca soacra-mea are alte prioritati o parte din timp...
Oricum, incerc sa rezolv sa-i aduc in Bucuresti si pe ea si pe parintii mei.

Megg si bb Mara

Mergi la inceput