Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (75)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Ramonaaa stai linistita ,Robert al meu are 9 ani si cand m-am dus sa o nasc pe Maria tot a plans dupa mine.El e infigaret si descurcaret dar cand vine vorba de mami e tot puiul meu asa ca nu rezista fara mine chit ca eu sunt "cea rea "care controleaza lectii,rupe pagini scrise urat,da pedepse,face portii de dulciuri,calculator si desene,asa ca mai bine cu rau decat fara rau .

Monica iti tin pumnii!
Gabi bine ai venit!
Adriana o intrebare indiscreta,cat ai platit tu scoala de soferi?
Va pup acum ca fug la cursuri.

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Multumesc pentru sfat Emily.Am facut deja modificarile.Nu ma gindisem la asa ceva,dar ai dreptate.

Va multumesc tuturor pentru mesaje si sper sa reusesc sa tin pasul cu voi.

Ieri,baietelul meu a dormit mai mult ca niciodata:4 ore si jumatate.De obicei somnul lui dureaza cel mult 3 ore.Poate ca de vina a fost vremea de afara .
Sau o fi fost f. obosit,pt. ca de citeva zile se trezeste la 6 dimineata.

Gabi si Mihnea

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Anca , abia acum am vazut mesajul tau .
Noi stam in Mircea si mi-ar face placere sa ne cunoastem.

Gabi si Mihnea

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Adriana, multa sanatate lui Rares!

La multi ani Elenelor si Constantinilor! Sa traiti cu numele!

Ce parere aveti despre administrarea de Fluor-Vigantoletten (1 tableta contine 0,0125mg colecalciferol, corespondentul a 500 UI vitamina D3 si 0,55mg fluorura de sodiu, corespondentul a 0,25mg fluor)?
Sebi are aproape 1 an si 4 luni si medicul de familie ne-a prescris de curand acest medicament. Sunt putin sceptica in privinta administrarii de fluor. Voi ce parere aveti? Cum sa procedez?

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Andra, scoala m-a costat 4,5 milioane. S-au mai adaugat banii pt. fisa medicala, diverse taxe... In total cam 7 milioane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Tiii,ce puturoasa sunt!de cand n-am mai scris!
Adriana,am luat motul finului si nu lui Edi,el urmeaza pe la toamna,la cat par are el...dar daca asa-i obiceiul!
Vic,noua dr.nu ne-a recomandat,desi l-am intrebat,nu mi-a explicat de ce,a zis sa raman la Vigantol pana la doi ani-2 pic pe zi.
Tania,iti tin pumnii stransi!Multa sanatate!
La noi e asa de urat afara,am iesit un pic dimineata,parca vine toamna...sper sa putem iesi si acum,Edi s-a trezit,va pupa si insista sa scrie si el!Stiti ce beau eu in fiecare dimineata?!-caca-sau-casha-noul nostru cuvant!pe mai tarziu ca -i jale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Sper ca va dati seama ca-i vorba de cafea!
Adriana,sanatate lui Rares sa iasa mai repede maselutele,sa se faca barbatel!
Ramona,si Edi e mamos,ieri a iesit pt.prima oara doar cu tati in parc si cand s-au intors atata m-a pupicat de ...,cu tati nu prea face asa!
acum ca sa ma lase sa swcriu,sta la mine in brate ,cu mainile in cafea,in zat-mai bine zis-si il intinde pe tastatura si la mine pe fata,ca sa-l mai bag in seama!
Monica,eu am luat- bromcriptin -pt intarcat si n-am avut niciun fel de reactie adversa,...
la multi ani de Constantin si Elena!pentru toti sarbatoritii!
A iesit putin soarew,sper sa mai stea pe la noi,sa ne bucuram de el..chiar ca nu mai sta,merg sa ma uit in oglinda,sab vedem creatia sau creatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Buna ziua si de la noi

Adriana multa sanatate lui Rares!!!!! mititelu dupa ce cai racit ai mai dau si maselele offfffff.
Tania cum se simte mama ta????? a reusit operatia?????
Monica, cum te mai simti?????? ce face ALbert?????

Noi abia ne-am trezit, toata dim am fost la plaja, a batut un pic vantu dar vremea a fost super la fel si apa dar azi sa balacit doar in piscinuta ca apa marii mi s aparut cam rece ptr ea.
I-am luat galetusa cu lopatica forme .....si asa a stat mandra mea linistita si sa jucat asa frumos.
Am ajuns ajuns acasa si-a papat de ma speriat(ce inseamana briza marii !!) dusuletu de rigoare si nani.....si asa a dormit moata mea pana la 4pm.

Maine vom repeta istoria dar ne vom trezi mult mai de dimineata.

La multi ani celor ce poarta numele de Constantin si Elena!!!!

Anita si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Moama ce liniste....unde sunteti fetelor cucuitetelor

Am uitat sa va spun ca ma facut branzica si a iesit super...chiar nu ma asteptam sa iasa asa de buna. Rachella mai avea un pic si lingea farfuria

Fugim si noi afara ....ca au iesit toti copii acum pe racoare.

Anita
si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

La multi ani celor care isi sarbatoresc azi onomastica!!!

Adriana, sanatate multa si lui Rares

Anita, mor de invidie cind citesc ce faceti voi. eu, daca s-ar putea, mi-as lua o slujba sa stau la plaja toata ziua

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO, Mateiutz
know your mind, love your body

Mergi la inceput