Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (75)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Hai Monica nu mai plange ca totu o sa fie bine....ai sa vezi...si eu am luat pastile si nu au avut efecte nasoale ba din contra mi-au taiat complet pofta de mancare si am slabit vro 7kile in 2 sapt.

Profita si tu de timpu asta....iesi cu sotu la restaurant faceti-va un pic de cap

Noi am stat toata ziua pe plaja, am facut pauza doar sa venim acasa ptr 2 ore sa papam si-un pic de nani. A stat Rachella nu mai in apa si-a gasit cativa prieteni de varsta ei si sa vedeti balaceala pe capul lor.

Anita si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Gabi, bine ai venit
noi sintem 2 mamici la subiectul asta din Iasi si ne vedem destul de des petru ca locuim relativ aproape una de alta. tu pe unde stai?

Anita, ne primiti si pe noi la plaja?
aici ploua si azi au fost 10 grade

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO, Mateiutz
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Gabi bine a-ti venit!!!!!Sarcina usoara si un bebe sanatos!!!!

Apropo de bb2, mama ma tot dispera sa mai fac unu...ca de tot e aici si ma poate ajuta....da eu nu prea vreau, sunt cam egoista nu? numai cand ma gandesc la cele 9 luni de sarcina, cand trebuie sa stau numai in casa , sa las tigarile si cafeau(la Rachella abia am rezistat cu o tigare pe zi) plus ca iar o sa pun 20-25 de kile ma ia groaza.....inca un fratior sau o surioara tot trebuie sa-i fac....problema e oare cand ma voi decide???????

Anca sigur ca va primim.....doar esti cuscra mea nu?

Anita
si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by anda141
M-am hotarat sa iau pastile, dar cand m-am dus la farmacie am constatat ca se dau pe baza de reteta, iar mecicul meu a plecat, de unde sa fac eu acum rost de ele? off, ce rau imi pare, bleaga am fost ca nu m-am trezit mai repede.

sa ma opreasca cineva din plans ...

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Hai, nu mai plange !

Mergi la plimbare pana la obstetrica la camera de garda, spune sarumana’ domnului dr de garda, zambeste-i un pic si roaga-l sa-ti dea o reteta pentru ce doresti. Daca spui si un multam fain la sfarsit, scapi si de plata consultatiei, si fara sa cotizezi nimic.

Incearca – nu te costa nimic sa incerci, iar doctorul care da reteta poate fi si rezident, doar parafa sa puna !

Succes !!!

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

pai mey, pune acolo la titulatura cuscra lu' Anca sa stim si noi ce si cum
Pai si de ce Ane sa stai 9 luni doar in casa???asta n-o pricepui...si sa stii ca, cu cit amanam cu atat o sa ne fie din ce in ce mai greu sa gasim momentul potrivit mie mi-e groaza....acum ca ma voi apuca de scoli inalte am zis sa mai asteptam pina pe la anu in vara, dar mai stii ce s-o mai ivi si atunci...pina una alta merg cu metoda calendarului si am zis ca daca se intimpla asta e, oricum ne mai dorim cel putin un copilasi, doar ca nu suntem decisi CIND??? sa hotarasca Doamne Doamne cind vine fratiorul...nu e prea intelept dar...

Monica nu mai plinge ca imediat trece, in citeva zile o sa scapi si o sa fiti ca noi. in continuare nervi de otel!

Gabi bine ati venit!!frumoase nume are baietelul tau sa va traiasca!

Ara ai incercat sa-l "imprietenesti" cu aspiratorul?Lasa-l in mijlocul casei sa poata sa-l cerceteze.La noi a functionat si acum ii e tare drag de el succes!

seara faina!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Gabi sunteti niste frumosi toti trei, v-am admirat in poze nu prea am inteles cine sunt ceilalti copilsi, banui ca familia.
Pozele in care i se vede putzulica lui Mihnea e bine sa le stergi din album.Nu poti sti ce obsedat le vede si le poate folosi in scopuri nu tocmai religioase.Fetele iti pot spune si ele acelasi lucru, e mai bine sa le pastrezi pentru tine
pupicei!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Gabi, bine ai venit. Sarcina usoara in continuare!

Monica, nu mai plange! Incearca sa te relaxezi putin. Si daca ai nevoie de medicamente du-te cum a zis Darael la medicul de garda!

Eu tocmai am aflat ca pleaca sotul intr-o delegatie, la sfarsitul lui mai. O sa raman singurica cu Suzi pentru 10 zile, tare greu o sa mai fie
Maine am un botez la care sa ma duc, mi-am luat o rochie neagra eleganta, simpla, acum ma duc sa ma uit si de ceva bijuterii mai colorate!

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Cata vrem si noi poze...vrem si noi poze.....

Emily, pai 9 luni vorba vine stat numai in casa....dar nu tu disco, nu tu baruri....la asta ma refeream....desi cat am fost insarcinata cu Rachella am umblat peste tot, crede-ma ca nu prea m-am distrat....eu cu suculetu sau apa ceilati cu wisky si tot asa.....
Desi eu nu ma protejez deloc nu am mai ramas insarcinata.....si nu stiu daca voi mai ramane(ca si asa cu Rachella nu mi-a dat nimeni sanse)...si am mai nascut si cu cezariana deci trebuie sa astept pana la anu.....da stand si gandidu-ma parca nu-mi vine...poate peste vro 3-4 ani....

Anita
si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Monica bafta multa cu intarcatul! Eu nu am reusit inca. De fapt nu am inceput.
Intr-o noapte am incercat sa dorm in sufragerie si sotul sa ramana cu Robert in dormitor. L-am adormit la san si apoi m-am mutat plina de speranta... Pe la ora 24 se trezeste piticul si se da la plans... si plange... face o pauza si plange... si tot asa pana pe la ora 1 cand m-am dus la el . Nu a supt cine stie ce nu ducea dor de asta ci de mine . Atata m-a mangaiat si m-a pipait sa fie sigur ca sunt acolo... pana pe le ora 3 dimineata. Se urca cu capul pe pieptul meu si imi tot soptea ceva in limba lui... Mi-am cumparat pastile dar am inteles ca sunt destul de nasoale deci nu am inceput sa le iau. Deocamdata continuam cu tzitzi. Pana cand nu stiu.
De o bucata de vreme Robert plange dupa mine cand plec undeva .Chiar daca e cu taica-su plange dupa mine. Astazi era cu bunicul preferat, m-a vazut pe geam si a inceput sa planga si sa ma caute prin casa.. Cand am ajuns la el nu se mai despartea de mine. Ce sa fie oare? Asa sunt baieteii? Nu mai pot dupa mamica lor? Noaptea daca ma vede ca plec la baie plange (daca se trezeste). Ce parere aveti? Robert e un baietel vesel si sociabil dar mami a lui e foarte importanta .
Cred ca m-am pans destul. Mai las loc si la altele!

http://community.webshots.com/user/ramonaa200

Ramonaa si Robert (15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Buna dimineata!

La multi ani cu sanatate si fericire celor care se numesc Elena si Constantin!!!

Din pacate, Rares este din nou racit: ii curge nasul rauri, rauri si e mai tot timpul infundat, cu toate eforturile de a-l curata si defunda. Ieri l-a vazut si pediatra si mi-a zis ca-i ies vreo 4 masele, din care una deja a spart gingia. Asa ca dragul de el este f. nefericit din doua cauze.

Monica, succes cu operatiunea "Intarcatul"!!! Abia astept sa ne spui ca Albert doarme toata noaptea.

Gabi, bun venit in club!!!

Mergi la inceput