Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (75)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Eu tind sa cred ca are totusi,giardia. De la ce...nu stiu, insa se poate lua de oricunde si la cat pune el mainile peste tot....nu m-ar mira. Zic asta deoarece am mai citit si am vazut ca miroase urat scaunul, ceeace mi se pare si mie la el. Si face si mai des.
E posibil ca aftele din gura sa aiba legatura cu iritatia de la fundulet, de undeva de la stomac.Astea sunt parerile mele, dr. nu
mi-a zis mai nimic.
Cu ce sa-i dau , stiu ca unele din voi ati mai avut probleme cu iritatia la fundulet. La el sunt niste bubite rosii mai mult pe langa putzica, deci nu in spate la fund, cred ca de la pipi . Pe el pare ca nu il afecteaza , nu pare ca il ustura, sau il mananca, e vesel ca de obicei.
Nemancatul asta al lui ma termina, abia astept sa vedem ce are.
Off, sa nu fie omul linistit .Ma bucuram ca nu a racit deloc, ( ma rog, o singura data in viata) , ca e sanatos, dar uite ca se iveste cate ceva. Asta este, sper sa o rezolvam cat mai repede si sa iasa analizele corecte, adica cei care le fac sa le faca cu responsabilitate. Mi se rupe inima cand ma gandesc ca maine o sa-i ia sange.

Inca cevaL: daca va fi giardia, stiti sau exista un tratament naturist eficient?? Am inteles ca medicamentele recomandate sunt foarte toxice.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Monica, va tinem pumnii pe miine
uf, daca ne-ar putea intepa pe noi ...
lasa ca o sa fie bine
eu la toate bubitele il dau pe Matei cu crema de galbenele de la plafar.
si la fundic asa il dau de cind s-a nascut si n-a avut nici cea mai mica problemuta pina acum.
lui Albert si lui Rares pe care l-am vazut in poze

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO, Mateiutz
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Anda ,baietelul tau a urmat cumva vreun tratament cu antibiotice ?Baietelul meu a facut niste bubite albicioase in gurita si iritatie in zona inghinala ,dar si la fundulet dupa ce i-am dat antibiotic.Dr. mi-a spus ca era o candidoza .Un alt dr. mi-a spus ca e din cauza laptelui de vaca.Sincer ,nici acum nu siu care a fost cauza.

Cum suporta copilasii vostri caldura ? Al meu e iritat tot,e plin de bubite pe spate ,pe git , pe abdomen ,chiar si in zona inghinala , desi in casa de ex. sta doar in pampers si maieu ,iar noaptea dormim cu geamul deschis.

Gabi si Mihnea

Ce trebuie sa fac sa apara si Mihnea in listuta Copilasilor de ian.-febr. ?

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput

Gabi nu a luat nici un medicament.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

quote:
Originally posted by gabiarama

cel mai sigur e sa-i scrii un PM moderatoarei care deschide capitole noi (Oana_B sau Veve)

gasca MAO, Mateiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

quote:
Originally posted by buli

quote:
Originally posted by gabiarama

cel mai sigur e sa-i scrii un PM moderatoarei care deschide capitole noi (Oana_B sau Veve)

gasca MAO, Mateiutz

Multumesc pentru raspuns .

Gabi , 21 sapt. si Mihnea

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Monica, noi analizele le-am facut la cabinetul Dr Culcer. Trebuie sa cumperi de la farmacie 3 eprubete de coprocultura. Se recolteaza din 3 scaune diferite, la fiecare scaun din 3 zone diferite.
Noi am mai dat o data doar dintr-un singur scaun si a iesit negativ; la o saptamana am recoltat cum trebuia si a iesit pozitiv.
Dr de familie ar putea sa-ti spuna, sau eventual sa-ti dea trimitere, la un cabinet/clinica care are si laborator, unde ai putea sa te duci. daca vrei la Dr Culcer, pot sa-ti dau nr de la cabinet.
Va tin pumnii!
PS: Tratamente naturiste exista o gramada, da un search dupa giardia pe forum si gasesti o multime de informatii.
Eu n-am avut curajul de tratament naturist, asa ca am respectat ce a zis Dr Culcer si medicul de familie al Oliviei (adica furazolidon o saptamana dupa care fasigyn o saptamana, pauza 2 saptamani; si miere de albine cu propolis).

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Adina, multumesc. Noua ne-a dat dr.lui Albert o eprubeta, nu 3 si trimite la un laborator.
Tu i-ai facut si anlize de sange? Noua ne-a dat si ptr. sange , deci dupa mine, eu i-as face mai intai doar coprocultura si daca nu iese nimic aici i-as face si la sange. Ce ziceti, cum e mai bine??

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Seara buna!

Multumim pt. laudele la adresa puiului!!! Toata lumea care il vede se minuneaza de ochisorii lui albastri.

Moama, moama (vorba lui Ane) ce caldura. Noi i-am luat azi lui Rares piscina gomflabila si am inceput sezonul balacelii in mijlocul sufrageriei. E asa de incantat!!!
Macar el se mai racoreste ca noi ne topim de-a dreptul.

Monica, multa sanatate puiului! Sa ne spui care sunt rezultatele analizelor.

Ane, ce cadouri ai primit???????

Tatiana, ce vesti mai ai despre burtica??? Sper ca e totul ok! Pupici Clarei.

Saphir, voi ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Seara buna si de la noi,

pai chiar asa ce o mai fi cu Saphir??, sper ca sunteti bine si poate ne mai dai si noua vesti despre Amos si micuta Ailish

Adriana buna ideie mi-ai dat cu piscinuta doar ca la noi sunt doar 19 grade, mai asteptam un picut.Am vazut pe la voi 32 de grade???wow asa dintr-odata?
Mai zi-mi si mie ce mai maninca Rares ca noi iar avem o sclifosita la masa si o face pe mami ei cu nervii...sper sa-si revina...mai papa Rares lapte noapte?mai zi-ne de voi

Monica sanatate maxima si sper sa fie totul bine!pupicei lui Albert

Fetelor, pe mine ma ia depresia in legatura cu gradinita...asa imi e de mila de micuta mea si asa de greu o sa ne fie la amindoua ca-mi vin lacrimi in ochi cind ma gindesc.Tare nu-mi vine sa o dau dar chiar nu mai putem sa ne razgindim...sper din suflet sa se adapteze repede si sa nu sufere tare.Stiu ca-i va fi bine printre copilasi dar stiti si voi cum e...cum sa n-o mai vad eu in fiecare minutel al zilei???grele momente......cum mai cresc copilasii astia de repede...

mai vroiam sa va mai zic ceva dar chiar nu mai stiu ce...haideti ca iar m-am intristat...va las, noapte buna!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput