Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (75)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Fetelor va multumesc ptr urari

Anca, da intra-devar asa-i pe aici ,se sparg farfurii si paghare....da mai nou se arunca doar cu servetele (sau gandit sa faca economie)....

Rachella a reusit si ia sa raceasca, chiar ma miram ce-i cu ea de na mai racit, deocamdata stranuta intr-una si ai curg mucisori.Sper sa fie doar atat si sa nu trecem iar pe antibiotic.

Fetelor stiti cumva ce inseamna cand visezi haine??????? de vro 2 zile numai haine visez(poate unde mi-o fi mie gandu la cumparaturi?)
si-o tipa mi-a zis ca inseamna farmerce .....brrrrrrrrrrrr....

Anita si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Ane ia uite ce inseamna haine, e de bine...
http://www1.ournet.md/~vise/dictionar/h.html

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Buna ziua tuturor! Bine v-am regasit!

In sfarsit am si eu jumatate de ora libera. Sun in aeroport asteptand as imi plece avionul. Plec azi in Austria (in 2 orase de lg Viena) si ma intorc joi (si va rog sa ma credeti ca nu am nici un kef de nici o plecare!!).

Zilele acestea vor ramane in grija celor 2 bone. Va dati seama ca plec (ca de-obicei) cu inima super stransa de ingrijorare si teama: sa fie totul ok, sa nu se intample ceva, etc. Uff, sa treaca numai rpd cele 4 zile ca sa nu turbez.

Arturicii mei iubiti fac bine. Sunt veseli si haiosi, sunt ca 2 maimutze care repeta tot.
Le turuie gura non-stop. Ultima lor "inventie" in materie de vorbarie sunt cuvintele "Mamaaaaaaa-moamaaaaaaa-maaaamaaa". Astea le spun cu bucurie in glas cand le place ceva in mod deosebit. Ma prapadesc de ras de cate ori ii aud!

Noi in materie de olitza suntem codasi rau. Nu am avut inca tentativa de invatzare. Mi-am propus ca dupa un an jumatate sa incepem.

Gata, fug in avion. Sper sa mai am timp zilele acestea de un internet cafe!

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

LA MULTIA NI ANITA !!!!!!!!

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Aveti probleme cu adaptarea la mediu ???

O broasca se urca intr-un copac. Ajunge in virful lui si sare. Fil fil... Cade.
Se ridica, si inapoi in virful copacului. Fil fil, cade. Incepe iar sa urce...
Intre timp doi vulturi (el catre ea):
”-Oare n-ar fi bine sa-i spunem c-a fost infiata ?”

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

super tare!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Salutare fetelor!

Ioana, drum bun si stai fara grija ca sigur Arturicii vor fi bine!!!

DARAEL, super bancul!!!

Ane, tie ti-e gandul la shopping si cica ai farmece! Pai de ziua ta ai cam merita sa dai iama prin magazine.

Firutza, lasa copilul la aer curat!!! Eu l-as lasa fara probleme pe Rares, doar ca mama mea este cam bolnava si nu ma pot baza pe ea, iar soacra nu am. Asa ca... Eu zic sa profitati de ajutor.

Azi am vb. la telefon cu Tania care era cu fetele in Herastrau. Imi pare tare rau ca nu am vb. mai inainte sa o punem de-o intalneala cu piticii si piticutele.

Noi azi am avut program de plaja, in curte la nasici. De dimineata am fost la biserica cu puiul si l-am impartasit, apoi am mers la Alina si Codrut, la stat la aer. Rares a umblat toata curtea in picioarele goale, imbracat doar intr-un maieu, s-a balacit la pompa de apa, s-a jucat in nisip, a alergat pisicile, a dormit in hamac (m-am ofticat rau de tot ca n-am avut aparatul foto la noi). S-a distrat de minune si noi am avut o zi super!!!
Acum am observat cat s-a bronzat!!!

Din nou l-am tuns cheliutza. Nu se mai putea cu parul mare ca transpira rau de tot.

Am pus poze noi in ultimul album!

Mergi la inceput

Adriana m-am topit...mai ce ochisori superbi are Rares...imi vine sa-l pap.E un dulce, sa va traiasca.
Asa cald e la voi?la noi doar 20 grade cu nori si ceva ploaie dar cica saptamina ce vine va fi mai bine

nani bun!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Adina, unde i-ai facut tu anlizele Oliviei?
Am fost cu el la medic azi, iar maine mergem sa-i facem anelize, sa ne vedem de ce nu mananca baiatul ca m-am saturat.
Una peste alta i-au iesit si niste afte in gura si o iritatie la fundulet, ceeace nu a avut niciodata de cand e el asa ceva. Chiar am avut glicerina in casa si am aruncat-o. Am zis ca daca nu a facut afte cand a fost mic, acum nici atat.
Cam atat despre noi. Sper sa fie bine.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Darael, supe tare bancu

Adriana ,intr-adevar are Rares niste
ochisoriiiiiiiiiiiiii

Monica,hai fi optimista poate Albert nu are nimic ci pur si simplu mananca el mai putin.....vitamine ai incercat sa-i dai?????

Anita
si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput