PROBL. DE CUPLU

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luloasa spune:

Draga Mamini
Ma bucur ca mi-ai raspuns asa de repede;deja am discutat si cu mama soacra(e o persoana tare de treaba si a tinut intotdeauna cu dreptatea) problema si mi-a spus si ea la fel ca tine. Cred ca o sa profit de ocazie si chiar acum o sa ma duc sa-i iau un tort de ziua lui.Ca de obicei o sa fac tot eu primul pas.
Tine-mi pumnii.
Te pupik dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

eu zic asa: sa iti traiasca , sa fiti sanatosi amindoi( adica trei) si niciodata o mina intinsa nu face rau, a lui sau a ta,nu conteaza- atita timp cit o intinde si celalalt e ok. va doresc sa iesiti impreuna din asta, mai puternici. si e bine sa ai sprijinul familiei.
ai grija de tine si de bebe.
M 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luloasa spune:

In sfarsit pot sa spun ca am reusit; i-am cumparat tort, a luat el o sampanie si l-am sarbatorit impreuna cu ai mei ,acasa.Seara s-a incheiat tot cu o cearta pt. ca nu reuseam sa-l fac sa inteleaga ca nu e numai vina mea.In disperare de cauza i-am trimis un e-mail in care i-am spus tot ce simt,ce ma deranjeaza si am incercat sa-l fac sa inteleaga ca inca il mai iubesc si ca trebuie sa ne rezolvam problema inainte de a fi prea tarziu.Chiar daca nu mi-a zis inca nimic de scrisoarea trimisa cred ca m-a aprobat in sinea lui si vad ca vrea ca lucrurile sa revina la normal.Deja "lucreaza" la asta.
Iti multumesc frumos pt sprijinul pe care mi l-ai acordat atunci cand aveam cea mai mare nevoie.Si bb Stefan iti multumeste.
Te pupik tare, tare mult.
Luci,27s.
Ai grija de bb al tau.

Mergi la inceput