Mamici de mai-iunie 2005 (52)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Pai ce faci, Andra? Chiar vrei sa ma astepti pe mine sa nastem impreuna?
Ca eu asteptam sa nasti tu sa aflu si eu care-i treaba prin maternitate si cum e la nastere acolo.

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 25.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Felicitari pentru noile mamici: Irinuta, Mygirl si Roisin! Sa va traiasca bebelusele si sa fie sanatoase! Refacere rapida la mamici si lapte mult in tzitzi!

Acum am reusit si eu sa mai intru nici nu am putut citi nimic din acest capitol.

Noi suntem bine, lapticul vine din ce in ce mai bine, nu am renuntat inca la silicoane. A venit si pediatra ieri la Filip si deja luase 100g.
Am uitat sa ma laud cu puiul meu. Am avut Apgar 10! Am reusit sa aflu din fisa de externare.
Epiziotomia nu ma mai deranjeaza de ieri, in schimb au inceput sa-si faca simtita prezenta hemoroizii pe care i-am "purtat" toata sarcina fara sa ma deranjeze dar acu au cam inceput sa faca figuri.
cat despre greutate...N-am slabit decat 2, 3 kg, dar nu-mi fac griji, sigur o sa se mai piarda pe drum cateva... mai multe.

Pupici, aveti grija de puiuti si nastere usoara pentru cine urmeaza! Facem galerie

Andreea mamica lui Filip
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna fetele !
Acum am "prins" cateva min. libere sa va scriu...
In primul rand felicitari la toate mamicile si multe sanatate pentru ele si bebelusii lor.
In al doilea rand, Gabitza te rog frumos, schimba-mi si mie numele printesei -e Patricia Annelise (cu 2 de n) - am trimis SMS-ul din postoperator probabil eram ametita...

Acum sa scriu ceva si despre noi:
Am nascut la CFR2 cu dr. Nayel- cezariana. Din pct. meu de vedere nu cred ca puteam naste mai usor... La 7 am plecat de acasa, la 9,30 se nascuse Patricia. Dupa operatie am refuzat toate calmantele- nu am vrut sa fiu ametita iar durerile au fost mai mult decat suportabile. A doua zi m-am ridicat si am putut merge la toaleta, iar din dimineata urmatoare mi-au adus-o pe Patricia definitiv in salon si de atunci am stat mai mult in picioare- mamicile stiu de ce
Treaba naspa a fost la partea de neonatologie. Eu nu am avut lapte destul (10 ml- cu greu), dar neonatoloaga ii scrisese in fisa sa primeasca lapte praf (completare)doar in prima zi - si dusa a fost in we. Asa ca am petrecut 3 zile milogindu-ma pentru o seringa de lapte praf- si sa nu credeti ca nu cotizam. Toata lumea imi spunea sa o pun la san, ca asa vine laptele. A scazut in greutate de la 3.370 la 3,020. Frumos a fost in ultima noapte- duminica spre luni- cand am cerut sa vorbesc cu neonatologul de noapte- si mi-a spus ca nu-mi pot face lapte praf ca e o singura asistenta care trebuie sa stea la reanimare ca au 2 copii pe ventilatie iar eu "sa ma descurc cum pot in noaptea aia ???" Luni a aparut si neonatoloaga copilului (dna Sicoe) si desi eu ceream completare de la 7, a trecut pe la noi la 11,30 si mi-a spus sa pun copilul la san sa facem o proba a suptului. OK. Copilul a supt cu aplomb din ambii sani timp de o ora, iar la cantar crestere ZERO. Abia atunci s-a hotarat madam sa-i dea completare, si vroia sa ne mai tina in spital sa vedem ca incepe sa ia in greutate. Cica un copil tipa cand ii e foame si a mea statea prea cuminte... (asta pe post de scuza - cred). Cu recomndarea sa pun copilul la san ca vine, vine laptele. Intre timp mie mi s-au inflamat ganglionii (asa am crezut eu atunci) din axile iar madam in culmea fericirii ca incepe lactatia bla, bla... Ca sa nu ma mai lungesc... dupa consultatii si 2 eco la medicover: trebuie oprita urgent "lactatia", in axila sunt urme de glande mamare, cu chisturi, moduli produsi de canalele blocate etc. "cu strucura sanilor pe care o aveti nu o sa puteti alapta in veci" Imi vine sa ma duc la spital la madam Sicoe sa-i arat rezultatele la eco si sa-i zic cateva ca mi-a tinut copilul nemancat in spital din cauze ideii ei fixe cu alaptarea...
Acum suntem bine, papam Milumil si am inceput sa luam in greutate. Maine incercam sa punem si poze.

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Andutzy acum am ajuns si la mesajul tau. nu stiu daca mai poti intra sa vezi dar daca totusi, incearca siropul STODAL. Este homeopat si merge bine mersi in sarcina, mie mi-a facut foarte bine, tot asa am avut o viroza si ramasesem cu o tuse nasoala rau de tot. M-am pus pe picioare cu acest sirop.
In rest nastere usoara!

Andreea mamica lui Filip
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna seara!
Mygirl, felicitari! Aceleasi felicitari si urari de bine mamicutelor aparute de cateva zile incoa de cand nu am mai intrat sa vad ce se intampla.
In seara asta am fost si noi la doctor, colul este forrta muuult scurtat si a zis sa stam cuminti sa nu cumva sa nastem mai devreme de joia viitoare cand ne-a programat la taierici.
Asa ca de maine, pardon de azi ca vad ca e ora 0.00, va veni bebelina mea pe lume.

Probabil ca sambata va fi ultima data cand voi intra pe net pana cand nu va aduce tati calculatorul la mama, ne mutam gata, pentru vreo trei luni.

Am vazut ca a scris si Andutzy, chiar ma intrebam ce e cu ea ca nu mai intrase demult. Vad ca in general toata lumea e bine.
Va pupacesc, sa ne "vedem" cu bine!

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Of, sper sa reusesc sa trimit mesajul, de data asta. Incerc de ceva timp.

Am reusit sa vorbesc si eu cu Mygirl. Abia isi revenea din anestezie. Era fericita ca s-a terminat cu bine. Ea s-a chinuit f. mult si cezariana s-a decis in ultimul moment (bb avea circulara de cordon). Spune ca medicul a fost de nota 10. Important e ca Alexandra mica e bine si este o frumoasa ca si mamica ei!

Felicitari Roisin! Sa iti traiasca Irina! Multa fericire intregii familii!

Androix, felicitari pt. bb de nota 10!

Fran, pupici mamicii curoajoase! Ce bine c ate-ai refacut asa repede dupa cezariana. Am trait de doua ori o experienta asemanatoare cu a ta. Important e ca bb a inceput sa ia in greutate. Si noi suntem in acelasi stadiu acum.

Va tin pumnii celor care sunteti pe ultima suta de metri!

Va pup,
Cornelia, mami de Stefan (4 mai 2005) si Maria (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Io's un exemplu de mamica insomniaca...e 4 dimineata si-s treaza de la unu jumate .
Mi-e somn de nu mai pot....dar nu reusesc sa adorm.....nu mi s-a mai intamplat asta de secole!

Mickyyy (37 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Mickyyy- mai ia si tu o pauza cu serviciul tau, sa stii ca e super acasa.
Despre noi suntem bine col inchis, membrane intacte, medicul nici nu are de gand sa stea de vorba cu mine acum despre cezariana. Eventual in caz de extrema urgenta.
Cam asta e
37+3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mickyyy, m-ai speriat! Cind am intrat la "Odiseaa..." si am vazut la topicul nostru un mesaj de la tine al ora 4-5 dimineata mi-am zis "taci, ca ne face Mickyyy vreo surpriza...." Ma bat peste gura
Ia te uita ce de mesaje de aseara!

Fran, am modificat numele papusii tale

Cloreta, ma bucur ca ne-ai mai dat de veste despre tine!

Andreea, bravo pentru puiutzul tau, si ca ai laptic mai bine acum

Eu tot stau cu gindul la Simonaeus si Mikka, ma gindeasc ca au nascut deja si nu au cum sa ne anunte.

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 25.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Fetelor care aveti bebelusii in brate nu mi spuneti cate scutece folositi pe zi? sa mi fac un stoc pe cateva zile
Eu in ultimele luni am folosit scutece nino foloseste careva aceste scutece?
Vreau sa va mai spun ca, am folosit cu baietelul cred toate felurile de scutece existente in 1999-2001 si la final au aparut acestea. Atunci erau acceptabile calitate-pret.
Vreau sa stiu daca cumva si au schimbat calitatea sau nu, la pret sunt acceptabile

Mergi la inceput