Bebelusi si copilasi de mai-iunie 2004 (44)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani David!

Grate si Irinel, multumim pentru felicitarile pentru primii pasi!

Irinel, ma bucur ca tu poti sa dormi cu bebitzu in pat. Eu ziceam ca trebuie sa fie greu pentru ca eu n-as putea sa fac asa, n-as mai dormi toata noaptea pentru ca mi-ar fi frica ca nu cumva in somn sa ma intorc peste ea. Sper ca n-am suparat pe nimeni cu parerea mea despre dormitul bebeilor.

Fetelor, voi cand aveti timp sa scrieti asa mult si sa mai si raspundeti tuturor, pentru ca eu chiar daca nu merg inca la servici si ma ajuta si soacra, tot nu reusesc sa scriu mai mult de cateva randuri.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Hihihi, Paloma, eu l-am dus pe Danut sa se obisnuiasca cu tanti aia, ca in caz contrar sa am timp pana ma duc la serviciu sa iau alte masuri (am o prietena care a patit-o cu baietelul ei de 3 ani ca nu s-a obisnuit la gradi, e drept ca era proaspat venit din Ro si nu stia limba si cred ca asta a fost problema cea mai mare si in plus era si speriat ca statuse pana atunci numai cu mamica lui acasa). As avea multa treaba da uite ca stau la taclale cu voi ca atunci cand nu e fi-miu acasa nu am chef de nimic, doar sa treaca timpul mai repede. Si ma mai vaitam ca n-am timp de nimic cand eram cu el acasa... Stai linistita ca n-ai suparat pe nimeni. Cand l-am nascut pe Danut si mie mi-era tare teama sa nu ma intorc peste el da cand a avut colici mari adormea doar la mine pe burtica si se calma si usor-usor l-am mai pus pe mana mea langa mine si am sesizat ca asa n-am nici o sansa sa ma intorc peste el, ca ar fi prea incomod pentru mine. Intre timp m-am linistit, nu il mai tin numai pe mana mea, ma asez langa el, subcontientul meu cred ca s-a obisnuit cu ideea ca e piticutul acolo. Oricum nu mai pot sa dorm asa dusa cum dormeam candva. Pupici multi.

Axia daca te hotarasti vreodata sa ii dai o pauza mamicii tale , eventual in weekend cand dormi tu cu el, incearca si in felul asta: aseaza patul vostru cu o latura langa perete (eventual pune niste paturi langa perete sa nu aduca frig la pui), pune copilul acolo, apoi tu si apoi tati. La noi a mers da era cam inghesuiala asa ca tati s-a mutat in alta camera si il mai vizitez eu pe acolo : ) Fi-miu doarme ca boierul in ditamai patul de 2 metri. Pupici lui Tibi, asteptam sa va vedem :-). Felicitari pentru dintisori. Mai dar ce dintosi mai sunteti...:-) Ce dulci sunt cu dintisorii lor...

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Daniel (28 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

fete dragi,
imi cer iertare ca nu va scriu ca lumea, n-am timp, of, dar revin. pina atunci, avem poze la 'vacanta'!:)

mona, lia (24.04.2004) si simburelu' mic (16+)
www.seansimon.com/aruba2005.htm" target="_blank">VACANTA

site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

poate nu ma credeti, dar intr-adevar trimisesem un mesaj inainte de-a leca in vacanta cu urari de lamultiani tuturor din zilele dintre 4 mai si 12 mai. pentru ca s-a sters si io vreau sa stie puii vostri ca m-am gindit la ei, revin in forta:
la multi ani, cris!
la multi ani, raducu!
la multi ani, adrian dominic!
la multi ani, adriana maria!
la multi ani, alex!
la multi ani, cosmin!
la multi ani, ecaterina!
la multi ani, isabella!
la multi ani, lara!
la multi ani, bianca!
la multi ani, sara!
la multi ani, mihaita!
la multi ani, victor!
...si inca:
la multi ani, radu!
la multi ani, cristian a lu' tutus!
la multi ani, teodor dominic!
la multi ani, rebeca!
la multi ani, vladut!
la multi ani, ana maria!
la multi ani, dominic!
la multi ani, cristina veronica!

... sper ca i-am inclus pe toti scumpii vostri care au implinit un anisor!!! sa va traiasca si sa creasca sanatosi si focosi asa cum ii vreti:).

si un special la multi ani pentru madutza noastra! sa traiesti!!

noa, acuma ma simt oleaca mai bine:).

stiti ce-am uitat sa va spun despre lia? ca umbla!! de aproape o saptamina! deci, la un an si ceva, nu-i precoce ca ai vostri, da' io tot ma bucur tare de tot. simbata mergem la un party la o fetita care a implinit un an in 29 aprilie (deci cu 5 zile mai mica ca lia) care inca nu umbla si o sa ne mindrim cu a noastra care deja fuge:). si inca ceva, lia vorbeste toata ziua in gura mare, cu gesturi ale miinilor, cu mutrite si gurita in toate felurile, cu posturi ale corpului, e tare haioasa, zice 'alo' la telefon si cind il vede pe sean, striga ca o apucata: tata-tata-tata-tata de parca de strigatul ei ar atirna bunul mers al intregului univers. am vrut numa' sa va spun. inca n-am reusit sa citesc ce-ati scris, dar sper sa reusesc sa recuperez. o, de ala mic, in 10 iunie o sa aflam daca e baietel sau fetituca si, mai ales, sper din tot sufletul ca e sanatos si intreg - mi-e cam asa, nu stiu cum, am ginduri negre, noa, ca o mama nebuna:).

cum am zis, sper sa mai descifrez despre ce va vorbiti voi si-atunci o sa revin.

cu drag..... si sper ca va puteti uita la poze.

mona, lia (24.04.2004) si simburelu' mic (16+)
www.seansimon.com/aruba2005.htm" target="_blank">VACANTA

site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

LA MULTI ANI DAVID

pd-nici eu nu prea am timp sa raspund la toate
si tare as vrea. Ca si tine stau acasa, pe moment nu lucrez.Felicitari ptr. primi pasi.

Alina- poate ne mai povestesi cate ceva despre tine, cu mare placere vom citi aceste randuri, sunt sigura ca fetele sund deacord cu mine. Apropo, si eu ma numesc Alina, si fetitele noastre sau nascut in aceasi zi

Bebe Beca- Acris are dreptate, nu esti o mama rea, la fiecare mama i se intampla sa o lasa nervi, mie la fel, este normal. Asa ca fi linistita.

Fetelor eu cred ca nici o mama nu este rea daca isi ia odorul langa ea sa doarma si ca este normal sa-i fie frica sa nu se culce peste el, eu cand vreau sa doarma Julia cu mine il dau afara din pat pe sotsi avem tot patul al nostru.Si cred ca daca copilul se simte noaptea in siguranta cand doarme cu mama, cred ca este bine sa nu-l lasam fara aceasta siguranta. Asta este parerea mea.

Am o intrebare ptr. voi de 10 puncte ( glumesc): Voi lucrurile bebeilor vostri cumparati noi din magazine,ci si din comisuri. Eu si de aici si de aici. In comis i-am cumparat lucruri chiar noi si bune, sau purtate foarte putin si in stare foarte buna, la jumatate de pret decat la magazin ptr. copii.

Cred ca am sa impusc pe vecinu care tot timpu face galagie cu bormasina

Pe moment va parasesc, trebuie sa fac.

http://community.webshots.com/user/alus1
Alus+Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Am intrat inca putin aici sa va mai intreb ceva: ce marime la lucrusoare ii cumparati. eu pur si simplu nu mai stiu. Puteti sa ma ajutati?

http://community.webshots.com/user/alus1
Alus+Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Buna fetele!!!!

Irinel, vai de mine ce-mi plac mesajele tale luuungi!!!!Nu stiu daca am citit aceiasi carte ca eu nu prea am citit carti despre copii, adr mai mult o zic din experienta. Sa stii ca atunci cand era Andrei mititel nu eram asa coapta la minte. Acum am mai multa rabdare si privesc lucrurile altfel. De aici si concluzia mea cu perseverenta la copii. Adica spus de o mie e ori ca nu-i voie si de ce nu-i voie.
Aaa si sa stii ca nici eu nu-i dau lui Stefa sa muste din mar ca mi-e frica. El primeste fructe(banane si mere) date prin razatoare. Asta e. Cu Andrei nu eram asa fricoasa, dar tot de la el mi se trage ca s-a inecat si m-am speriat de am tremurat jumate de ora dupa aia.Acuma o sa vina mama(de-abia astept) si poate ca o sa-i dea ea. Sa vedem.

Alus, nu stiu in ce masura te pot ajuta ca aici numerele sunt diferite fata de Europa. Oricum eu ii iau lui Stefa haine pt 12 luni. asa si scrie pe ele 12 luni sau 10-16 kg.Eu ii iau lui Stefa numai haine noi, dar daca ii iei si de la consignatie si le speli inainte de a le purta nu are nimic.Si nu nu esti mama rea daca dormi cu Julia. Si eu dorm cu Stefa ca m-am saturat sa ma tot ridic la el de n-spe mii de ori pe noapte. Ca el tot asa se trezea pana acum vreo luna. Pana la urma se invata el sa doarma si singur.

Mona, am vazut pozele!!! Ca intotdeauna o incantare. Lia , se pare ca s-a distrat de minune in apa cu colacelul ei. Doamne ce draguta e!!! Si ce mare e!!! Si tu arati super. Iti prieste sarcina.

Nicoleta, cantareata o faci pe Bia.Si al meu face crize din astea. Au personalitate copiii!!! Si eu il las in pace si ii distrag atentia cu altceva.

Copilasii mei danseaza alunelu!!! Doamne ce draguti sunt!! Si se iubesc. Se imbrasiseaza. Imi vine sa-i mananc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Wow, Mona, un vis de vacanta, ca sa nu mai spun de vacanta de vis! Imagini superbe si o familie foarte frumoasa! Care a fost programul de stat la soare pentru piticuta?

Va multumesc pentru pareri, si eu incerc sa ma axez pe cat mai mult explicat...

I-au aparut Rebecutei dintii de sus, au spart gingia, deci in curand vom avea 4 dinti. In sfarsit!!! Din fericire nu este foarte maraita, da' niciodata nu este prea tarziu...
In seara asta am fost la stomatolog, la consultatie. Si luni mi-am facut programare pentru inceperea tratamentului. Din cauza ca sunt fricoasa am optat pentru inhalo-sedare, o preocedura care se presupune ca te "relaxeaza". Sa vedem ce o iesi...

Nu prea reusesc sa castig lupta cu kilogramele. Pana in august la inceput ar trebui sa mai scap de 10kg... Timp scurt, kilograme multe rau. Ce ma fac, ce ma fac?!

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Alus, noi luam fetei hainute pentru 12-18 luni

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axia spune:

Irinel, pai in seara asta tati s-a dus la serviciu ca are mare audit mare maine si are treaba multa, iar noi.....dormim amandoi ...hi hi intimiate totala
pd Din principiu si eu cred ca BB e bine sa doarma singur, mai ales ca Tibi se foieste, in patutul lui are loc mult, dar sa fiu sincera, imi place mirosul lui cand imi lipesc nasul de parul lui si dormim in brate... Oi fi caraghioasa....dar, zau are asa o piele fina si parfumata....
Cat despre izgonirea tatalui......no way, ii place si lui. Noroc de patul mare, in rate de la Elvila
Alus noi am ajuns la 24, sau chiar 26 la unele modele. Eu ii cumpar hainute din Carrefour ca sunt OK ca pret si suficient de dragute. De-alea hoate, de blugi, ii ia soacra-mea mereu

Fetelor, am si eu o intrebare : unde se pot gasi in Bucuresti incaltari dragute, numarul 20, care sa nu coste peste 800.000 lei????

Andre si BB Tibi

Mergi la inceput