Bebelusi si copilasi de mai-iunie 2004 (44)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Anacami, si eu m-am intrebat de ce taie nasu' motzul fetei. Ma asteptam ca nasa sa faca "onorurile".Insa la momentul ala am lasat-o asa si n-am zis nimic. M-am gandit ca este placerea nasului....
Dar apoi, am aflat de la rude ca nasa n-a vrut din cauza unui eveniment extrem de neplacut din viata lor....
Au avut un baiat care le-a murit la cateva saptamani de la nastere (trebuia sa aiba 30 de ani acum)si multe sarcini pierdute...asa ca saracuta ii e teama sa se mai apropie de copii, sa nu poarte ghinion.
Si la botez a tinut-o pe Amalia fata ei (au o fetita adoptata de 10 ani)....Cam asta a fost

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii

Poze Amalia

"cele mai mari placeri ale vietii sunt cele impartasite cu altii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Cristina, imi pare rau!
Am mai auzit cate ceva legat de motz, gen: nasa trebuie sa cumpere foarfeca cu care ii taie motul.Pentru baieti cum ati procedat la mot, ca pentru ei nu se cumpara turta. Ati luat cadou la nasi (as fi si aici in criza de idei; au un baietel de 2 ani, poate ar trebui sa-i iau lui ceva?)?

Ana-Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Buna fetele!

La datorie din nou :-) Weekend-ul a fpst tare frumos, desi ieri a fost vreme urata si alataieri au alternat perioadele de soare cu cele de ploaie. I-am luat lui Danut de ziua lui de un an o tricicleta de la Fisher Price. Se poate folosi in casa pe post de calut ca are un maner sub forma de ar de cerc care se pune sub ea, apoi se intoarce manerul si poti impinge de el, deci poti pune copilul pe bicicleta si sa il impingi fara sa te cocosezi si ultimul pas e tricicleta normala, se scoate manerul cu pricina. Nu stiu daca s-a inteles da probabil ca mai sunt fete care au asa ceva. Mie mi-a placut ca poate fi folosit in mai multe feluri si n-a fost nici scump, 50 CAD plus taxe. Nu ma asteptam sa il conving pe Danut sa stea cumintel pe ea si mai ales cu picioarele ridicate (e un suport unde sa le tina daca il impingi, deci cand nu foloseste pedalele).La inceput nici nu voia sa stea cum trebuie, da totusi l-am convins dupa ceva incercari de convingere. I-a placut grozav, nici nu-mi vine a crede, ca pe ea scrie ca e pentru copii intre 1,5 si 5 ani, iar el nici n-are 1 an implinit, Da poate ei cand dau varsta se gandesc la siguranta copilului nu la capacitatea lui de a o folosi. Oricum in afara de faptul ca radea cu gura pana la urechi de incantare, mai dadea si din capsor ca un rock-er. Se uita lumea la el ca era asa de dragalas (ne plimbam pe malul unul lac, era multa lume la plimbare. In rest, face cu teama cativa pasi da isi da mai des drumul ca inainte cu greu se hotara.

Sa trec acum la raspunsuri...

Alus, sa-ti traisca sotul ca tare am ras, are simtul umorului sotul tau. Te pup.

Irinusha draguto, tu chiar ai crezut ca m-a deranjat ce ai spus tu? I-am zis Danei in gluma ca m-ai provocat la discutii chiar pusesem un smiley dupa ce am facut afirmatia asta. Sa stii ca ceea ce simti tu este exact ce simt si eu, cred de fapt amintirea zilelor frumoase cu burtica si apoi cu Danut mic este cea care ma impinge sa mai am un bebel curand, faza cu varstele cred ca e un pic pretext ca daca ma speriam la Danut ca e greu si nu ma descurc, probabil ca lasam cativa ani buni intre ei si nu ma mai gandeam atata sa fie apropiati. Na ca am recunoscut :-) da sa stii ca eu am de mult in cap si faza cu varste apropiate :-)) hihihi non-sens stiu, ce sa fac, ma invart in jurul cozii. Cand imi va fi greu cu 2 copii asa mici, tot la voi vin si ma plang. :-))
In alta ordine de idei, nu stiu cati dintisori are Cris, da Danut are 3 sus si 2 jos (sau 3 ca inca nu sunt convinsa...). Crezi ca asta e putin? Ma refeream la mancatul marului. Vreau sa zic ca si de ar avea mai multi mie tot mi-ar fi frica de mar ca e tare si daca rupe o bucata mare nu cred ca are rabdare sa o marunteasca atat cat ar trebui. La voi nu s-a intamplat niciodata sa rupa o bucatica mai mare, ca mie de as ta mi-e teama...sau crezi ca nu se mai poate intampla acum ca are mai multi dintisori?... Hihihi al meu rade daca ii dau peste mana ca n-are voie la ceva, asa ca n-am nici o sansa decat sa il iau de acolo. Vai, Irinusha ce dragut trebuie sa fie Cris la telefon :-) Si al meu zice "a" sau mai nou "ao" si duce telefonul sau telecomanda pe undeva prin dosul urechii (cred ca el zice ca pumnicul trebuie sa stea la ureche nu telefonul...) da nu gesticuleaza (inca) cum face Cris.

Dana uffff... te ascult ce sa fac...uffff....mai e?.... Hahaha ai fost simpatica foc. Probabil ca totusi aveti pe cineva in neam, stramos mai de demult, care are ochii asa. Eu cred ca Danut are ochii bunicului meu de ex, ca sigur nu are nici albastri cenusii, spaluciti (ca mine:-)) nici caprui ca George, sunt ceva ciudat intre verde si caprui, depinde si cum bate lumina da oricum nu e o culoare clara. O sa incerc sa mai scriu si de la serviciu, ca asa am facut si cand eram graviduta, da cred ca atunci am cam exagerat si o sa incerc sa fiu putin mai silitoare. Adevarul e ca eu am si multi timpi morti da nu e placut cand vine seful sa te gaseasca pe internet citind sau scriind diverse, inainte de a va cunoaste pe voi imi gaseam altceva de lucru si seful era tare multumit. E, asta e, trebuie sa mai suporte si el :-)) Ma si mira ca iti plac mesajele mele ca multe sunt plictisitor de lungi...

Monicuta cum iti gasesti tu timp sa ne mai raspunzi si noua? MAi ales ca tu mai esti acum si la mamicile de noiembrie-decembrie... Mersi de raspuns si te pup dulce-dulce-dulce. Cum a fost la film? Da chiar, te intreba si Irinusha la un moment dat, scuze daca ai raspuns si n-am fost pe faza, Lia realizeaza in vreun fel ca la tine in burtica e un bebelus?

Vanessa sa stapanesti sanatoasa masina si sa nu ai nici cea mai mic problemuta cu ea. Ce draguti trebuie sa fie copiii tai dormind amandoi, cred ca iti vine sa ii mananci de drag. Nu ai niste perne mari de tot ca sa le pui la marginea patului? Eu asa fac cu Danut da tot sunt foarte atenta sa nu se trezeasca si sa se ridice in picioare ca atunci tot poate sa cada. Din fericire el intai ma cheama de obocei si abia apoi incepe sa se miste si cum am monitorul la el in camera aud cand zice ceva si o iau la goana (e aparatel din ala ca walki-talki sau cum s-o scrie de auzi totul la el in camera).
Felicitari lui Cata pentru mesul in picioare!

Alus sa iti traisca frumusica. Nu-ti fa griji, nu e obligatoriu sa ii iei motul. La noi in regiune de exemplu, la fete nici nu se ia motul, doar la baieti, e traditie si nu e o problema, voi sa va simtiti bine!...

Grate se pare ca te lasa Patrick sa dormi bine daca deja esti satula de somnic ...:-) Glumesc, ce s-a intamplat de ai insomnii? Oau, da chiar ca doarme bine Patrick, al meu se culca la 9-10 la 7 fara ceva, maxim 7 jumate se trezeste...

O sa trimit mesajul asta ca mi-e teama sa nu il pierd, da din pacate n-ati scapat de mine pe ziua asta ...

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Daniel (28 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

La multi ani Victor!
La multi ani Codrin Ionut!

Lidia, ce scumpa esti, iti multumesc pentru cuvinte frumoase, mi-ai uns sufletul cu vorbele tale. Bineinteles ca pentru mine baiatul meu e "cel mai, cel mai", dar si pentru tine puiutul tau Dragos e cel mai scump si cel mai frumos si pentru toate fetele de aici puiutii lor sunt "cei mai cei mai". Toti copii nostri sunt in frunte iar eu m-am atashat atit de mult bebelushilor vostri incit ii iubesc la fel de mult ca si pe al meu.
Te pup si abia astept sa pui poze cu Dragos (sa stii ca-mi place foarte mult numele puiutului tau, ma gindeam sa i-l pun lui Patrick, dar pina la urma am hotarit sa se asemene cu a lui taica-sau care e Petru).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

VICTOR, IONUT CODRIN

Am intrat ptr. o clipa, la noi nimic nou, astazi stam acasa, vremea sa stricat, este inorat si bate vantul cam tare. Chiar cu Julia am terminat de facut papicaLASAGNE. Nu am mai facut de mult. De joi pana duminica nu va voi scrie, plecam la ai mei, sotul are 4 zile libere,joi este aici sarbatpoare bisericiasc, iar vineri pur si simplu leau dat liber. Oki trebuie sa va las ca Julia tot imi arata ca vrea sa o legan

http://community.webshots.com/user/alus1
Alus+Julia

Mergi la inceput

Grate si mie mi-a fost greu sa il intarc, si acum mi-e dor de zilele cand manca hulpav la sanul meu... Pupici exploratorului scump.

Irinusha sigur nu e prea putin 15 pentru cremuta aia de soare? Mie mi-e frica tare, ca stiu ca acum sunt eruptii de soare care pot fi periculoase si pentru noi da pentru ei... Pe Danut il scoate tanti aia mult afara si in cateva zile s-a bronzat tare. E dragalas da mi-e teama ca peste tot sunt atentionari ca pot avea probleme cu pielea mai tarziu (sotul meu zice sa nu mai fiu asa paranoica, copiii din Africa ce sa mai zica???). Mai-mai-mai, de mic are Crisulet pantofi multi... Pai mafiotii italieni au pantofi, nu? ca doar au bani multi...:-)

Bertha, pana bine de curand cred ca eu eram codasa, da m-am ambitionat :-)) Stai linistita ca va realiza Darius unde-i sunt toate cele. AL meu nici la mine nu stie sa le arate, e drept ca nici eu n-am fost prea insistenta. Si apoi, la tine se vede mai bine decat la el, nu? CUm sa arate ceva ce nu prea vede... :-)) Da chiar, ai incercat sa il pui in fata oglinzii? Poate acolo ar arata si nasucul lui...Zic si eu, poate e o prostie...
Eu mai am vreo 4-5 kg in plus, cam ca Dana, da mie mi se pare ca se vad tare rau... Adevarul e ca nici eu nu prea am vointa. Cand m-am abtinut de la dulciuri si de la mancare in general, am dat jos usor-usor, da uite ca de la un timp nu mai am vointa... Cat despre exercitii...pas. Noroc ca ma mai alearga fiu-meu...:-) si ca am scari in casa pe care le tot urc si cobor ca mereu uit cate ceva pe sus. Sper sa fiu mai ambitioasa cand ma intorc la serviciu...
A, si sa stii ca si eu de la 59-60 am ajuns la vreo 84...tot mastodont...

Irinusha, pe ce loc au fost in final ROmania si Moldova? Stiu ca mi-a zis cumnatu-meu ca i-au placut tare mult moldovenii si faza cu bunicuta cu toba, da nu stiu rezultatul final, ca mie imi scria in timp ce inca se vota. Eu sunt sigura ca e din pacate mai mult treaba de politica votatul... de multe ori mi-am facut nervi pe tema asta...inteleg insa ca acum totusi am luat si noi ceva puncte, nu am fost chiar codasi...

Mamaleone, mesajele tale intoteauna ma amuza. Sa va fie de bine, mai-mai ca ma ambitionez si fac si eu tortul, da nu ii plac sotului cheese cake-urile si stau in dubiu...desi sunt convinsa ca e delicios si ar putea manca si DAnut din el ca nu are cacao...

Alus, mai ce sot grozav ai...dupa ce ca e rabdator, mai si gateste...:-) sa va fie de bine. Si noi in weekend ne rasfatam si nu stim pe urma de ce nu se mai misca acul cantarului in jos deloc, ca noi cica suntem la dieta :-) Felicitari Juliei pentru statul in piciorute, nu mai e mult si fuge... Oau... locul 3!!! chiar ca suntem mari, nu-mi vine a crede. Super! Si moldovenii?

Alina ia-o incet, ca nu te zorim, e normal sa iti fie greu la inceput ca nu ne cunosti inca si suntem cam multe.
Iar de plictisit...pai tu ai vazut mamici sa se plictiseasca vorbind de puii lor? :-)Pupici.

Anacami, ce frumos...Vreau si eu la mareeeeeeeee:-( Poate prin toamna... Cred ca e o varsta cand devin mai caposi ca si al meu are momente din astea cand se intinde ca un arc daca nu vreau sa il las sa faca ceva. Alteori nu protesteaza.

Felicitari Cris!!! Si sa se joace sanatoasa cu tricicleta.

Gabitza chiar ma gandeam uneori ce oi mai face. MA bucur ca sunteti bine Pupici lui Dennis.

La Multi Ani Julia si Alexandra ELena! CU intarziere, dar din suflet...

Madisor, inca o poeta in devenire oare? Pupici si sa va fie de bine cheful.

Carmen (Mephala) ce mai faci tu, ce mai face Iustin?

Alus, lasa mama ca e pacat sa va certati din atata lucru. AL meu cand e vorba de cumparaturi e si mai capos...

Dana, pronostic: doctor priceput si la surubarit ca prinde bine in casa, nu? :-))

Ioana ce tratament faci tu de fapt la stomatolog. Sa stii ca mie nu mi-a zis dentista ca e vreo problema cu alaptatul daca ma anesteziaza. CIudat...

Nicoleta ce bine ca te simti bine la serviciu. Trece repede timpul si te duci bine dispusa la Bia. Ce dragalasa e cum vorbeste ea... Da chiar spune multe si variate...

Bertha felicitari plimbaretului "ametit" :-)

Acris, sa iti traiasca papusa ca tare scumpa e. AL meu e tare baracat, el nu sta bine in picioare da se catara pe ce poate...

Alus distractie placuta. Ce frumos...vacanta la parinti, as vrea si eu, da-s asa departe...

La Multi ANi Victor! Christina ce mai faci? Ai inceput serviciu probabil si esti tare ocupata de nu mai intri pe la noi. Pupici copilusului tau scump, sa fie fericit! Numai bine voua la toti!

La Multi ANi Codrin! Oana sa iti traiasca baiatul!

Gata ati scapat pe moment de mine, ma duc sa va vad pozele, macar atata cat apuc ca incerc sa mai fac si altceva azi decat sa stau pe DC :-) Da nu-mi pare rau ca stau mai mult pe aici, da nu mai mai intalnesc eu curand cu vacanta...

Pupici la toate si pa copiii vostri scumpi

Mergi la inceput

Scumpelor,
va multumim pentru aprecieri, va ador si eu puiutii foarte mult!

Camelia, am vazut pozele,superb, cred ca v-ati umplut bine plamanii cu oxigen, iar Sebastian e mare deja.Nu-i nimic daca nu i-a prea placut la mare, important e ca soarele i-a pupacit nasucul dulce iar baita de aer face bine oricui.

Cristina, ai o fetita frumoasa ca o papusha si ce desteapta e, defapt ca si mamica ei (arati excelent)!

Madishor, petrecerea mi s-a parut foarte frumoasa! Toti ati fost foarte frumos imbracati,a cui a fost ideea? Ai niste copii superbi, niciodata nu voi inceta sa-ti spun asta pentru ca e adevarat si te-am vazut si pe tine un picutz dupa camera de luat vederi.Nu ma indoiesc ca va fi destepta si cultivata, frumoasa si nu va duce lipsa de nimic toata viata, daca a luat carte, oglinda si aur de pe tava. Sa-ti traiasca printesa cea micuta, sa fie frumoasa si sa aiba o viata plina de succes!

Bertha, ce minune de copil ai! Sa-ti traiasca! Si cum merge frumos, ce voinic e, dar zimbetul acela pina la urechi, m-a dat gata nu alta! Cred ca esti o mamica fericita!

Vanessa, Cata este un voinic si merge foarte frumos, sa-ti traiasca!

Am fugit fetelor, nu ma lasa la calculator, furtuna asta mica!

Mergi la inceput

Irinel, draga mea, l-am intarcat pe Patrick de doua zile, am uitat sa va spun. Lapte mai am, dar trebuia s-o fac deja, curind va avea un anisor si asta mi-am propus, sa-l alaptez pina la un an. Mai mult nu vreau pentru ca imi doresc foarte mult sa-mi revin la silueta initiala. Mai am si ceva probleme de sanatate, nu le-am rezolvat misterul inca, imi curge singe din nas foarte des , 2-3 ori pe zi desi tensiunea mi-e mica 94-52, ma doare capul puternic, am momente de slabiciuni si tremur, ciclul imi intirzie a doua oara cu 10-15 zile si nu sunt insarcinata, am facut test ... si altele.
Slava Domnului, acum copilul imi doarme toata noaptea, eu mai prind cite o noapte albastra,dar oricum sunt mult mai odihnita.
Cum te pregatesti de ziua scumpului tau? Ce bucate faci? Pupici si imbratisari voua!

Mergi la inceput

Irinusha, super pozele! Mai si ce tort... ma tentezi nu gluma... Cris e asa frumusel... Mai da mie tot nu mi se pare ca seamana cu tati, sau macar nu leit :-) Cutiuta din aia muzicala a primit si Danut de anul nou si sa stii ca s-a jucat ceva cu ea, si inca ii mai place... POzele cu piratii sunt mortale!

Anacami si Danut e simandicos :-), abia la convins tanti la care se duce sa stea pe iarba, punea manutele jos (ca el tot in 4 labute merge mai mult) si nu-i convenea, se uita tare nemultumit. Cred ca tot asa ar face si la nisip... Ce dragalas e Sebi cum se uita nemultumit la manutele lui cu nisip pe ele. E tare frumusel si mi se pare foarte inaltut, asa e? Si ce dintisori de iepuras...:-)

Grate Patrick e frumos foc, daca ar avea par lung as zice ca e fetita. SI iti seamana leit, sa nu spui ca nu e asa, ca eu chiar nu ma pricep da la voi e evidenta asemanarea. E un dulce...

Maria ce mai faci? Nu mai dai nici un semn de viata?

Fetele ma duc la treaba, ma mai uit eu peste poze da mai tarziu sau maine ca prea m-am puturosit...

PUpici dulci

Mergi la inceput

Grate imi pare tare rau sa aud ca nu esti bine. Sanatate multa iti doresc din suflet! De ziua lui Danut o sa fim puturosi, nu voi face decat un tortulet pentru noi in casa, probabil. AM hotarat sa ne ducem la un restaurant mandarin "All you can eat" Vom avea multi invitati cu copilasi si sincer nu aveam loc in casa. Avem multi prieteni si mi-ar fi parut rau sa tai cativa din ei de pe lista din lipsa de spatiu. Daca as fi avut garantia ca o sa fie vreme frumoasa, puteam sarbatori afara dar aici vremea e atat de schimbatoare ca si la tv gresesc cu prognozele adesea. NU stiu cum va iesi, sper sa nu regret ca am luat hotararea asta. Am stat in cumpana intre restaurantul asta si unul italian dar acolo n-aveau mocheta pe jos si cum mai sunt 2 copii micuti ca al meu, am zis ca e bine sa fie... Pentru fetele care nu stiu, restaurantele "All you can eat" sunt niste restaurante tip bufet unde fiecare se duce si isi ia sa manance ce doreste, cat doreste, de cate ori doreste. Fiind mandarin, va avea mai mult mancare pe specific mandarin (chinezesc sa zicem ca nici eu nu stiu care e diferenta) dar si friptura, salate...mie tare imi plac salatele alea. Regret ca nu ne vom putea intinde prea mult ca timp dar si asa cu atatia copii ar fi fost cam greu. Pupici dulci.

Mergi la inceput