Bebelusi si copilasi de mai-iunie 2004 (44)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Madisor, Vanessa, Anacami, am vazut pozele voastre.
Un singur cuvant am de spus: SUPERBE !!!

BebeBeca, woauuuu ce tort frumos !!!!

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii

Poze Amalia

"cele mai mari placeri ale vietii sunt cele impartasite cu altii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

anacami vai ce bien ca ai pomenit de vaccin ca astazi trebuie sa mergem la intepat si eu uitasem complect de lucrul asta. Dar sa-ti spun si de ce. De ieri ne-am mutat la sediul nou al firmei si eu sunt super incantata ca fac doar 20 de min pana la servici, la fel si inapoi, unde mai pui ca in drum spre casa este Carfour-ul unde pot sa fac cumparaturi, drumul spre casa trece prin parc si ce sa mai spun ca este super si la birou, spatiu mare, colegi minunati, ciar daca ii cunosc pe unii doar de 2 luni.

Madisor, Vanessa mey da ce copilasi draguti aveti. Madisor uite ca eu sunt mai in urma dar tu ai 4 copilasi, daca da sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei. Si foarte frumosi, de printesa cea mica ce sa mai vorbim. Vanesa ce frumos dorm copilasii impreuna, cred ca tie drag de ei de numai poti.

alina nu ne plictisesti. de ce crezi ca scriem noi aici, tocmai ca sa nu ne plictisim.

Irinel copii care vin la mine sunt mai marisori putin, asa ca m-am gandit sa le fac niste bulete de cascaval, crochete de legume, branzica, rosii, castraveti si pentru ca unii sunt mai simandicosi la mancare m-am gandit sa le fac pizza ca pe asta stiu ca nu o refuza.

Nu stiu daca acum a inceput Bia sa spuna cuvinte ca nu am dat prea mare importanta la bodagonelile ei. Sa va povestesc ceva. Sambata eram in casa eu pe fotoliu Bibi tot dadea sa se catere pe carut si ii tot repetam 'date jos', si dupa cateva repetari numai ce aud 'date jos'. Am inghetat si am zis ca mi sa parut, dar cum mandra nu se potolea si mai gasise ceva pe care sa se catere eu tot ziceam 'date jos' iar ea topaia si incepuse sa zica 'date-date'. Apoi ieri dim cand o duceam la soacra-mea intram in bloc la ea si Bia zice 'mamai'. Si aseara in parc se juca cu Stefi, verisoara, si de cate ori pleca de langa ea zicea 'eti-eti'.
Mama imi venea sa o manac de dulce ce era. Apoi seara cand ne pregaream de baie, i-am spus 'hai sa facem baie si ea a zis 'bai-bai'.
Na ca m-am laudat si eu cu bobocelul meu.

Nicoleta si Alexandra Bianca

http://community.webshots.com/user/tnicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

LA MULTI ANI!
Victor , Codrin Ionut

Christina, Oanna sa va traiasca copilasii si sa va bucurati de ei. Sa creasca mari si frumosi si sanatosi

Nicoleta si Alexandra Bianca

http://community.webshots.com/user/tnicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Of, fetelor, scrisesem un mesaj luuung si cand mai aveam putin, s-a inchis fereastra pur si simplu si l-am pierdut. Reiau, sper sa am rabdare sa-l rescriu in intregime.

La multi ani Victor si Codrin!

Anacami, am vazut pozele, sunt super, Sebastian e asa frumos si cuminte! Si mie mi s-a facut un dor de mare!

Madisor, bineinteles ca am vazut si pozele voastre! Ce familie frumoasa si ce petrecere reusita! Clara e o domnisoara mare si frumoasa foc, prevad ca ochisorii ei vor face multe victime in viitor!

Vanessa, nu puteam sari peste pozele voastre, cred ca esti o mamica tare mandra si fericita cu asemenea flacai!

Alus, poate sotul tau a avut un moment mai prost, nu mai fi suparata! sunt sigura ca i-a parut rau cand a vazut ce frumoasa-i Julia cu noua achizitie!

Grate, l-am vazut si pe Patrick in actiune, gata, e mare, e preocupat de igiena deja!

Dana, poate o sa fie medic, ar avea de-a face cu seringa si cu pixul. Ma cam incurca surubelnita, dar si chirurgii folosesc niste instrumente asemanatoare pt. ingaurirea oaselor, ba am vazut ca au chiar bormasini (in documentarele de pe Reality TV), asa ca cine stie?!

Dragele mele, va povesteam ca Darius face de mult timp 2-3 pasi. ei, bine, aseara a traversat singur aproape toata camera, nu va pot descrie cum, 2 pasi inainte, unul inapoi, unul in lateral, dar important e ca nu a cazut! Am fost asa de emotionata!
Duminica am fost cu el la un loc de joaca cu leagane si nisip, nu-l mai dusesem pana acum, e cam departe si, din pacate, in zona noastra nu avem asa ceva. I-a placut la nebunie, puteti vedea aici

N-am mai scris tot ce scrisesem inainte, dar asta e!
Va pupam, pa!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Buna fetele!

Va scriu in mare graba, Clara misuna pe aici, am de pus si o masina sa spele, trebuie sa plec sa achit niste facturi si sa ajung si la ora de sofat... Nebunie, nu alta!

Intai si intai...

La Multzi Ani, Victor si Codrin Ionut!

DanaA, am pus pozele, nu sunt toate, mai am cateva de pus, da' sunt cele mai importante! Stii ce cred eu ca o sa se faca micutzul tau dupa ce ai zis ca a luat de pe tava...Chirurg! Ce zici?! E logic...Baietzilor, dar si mamicii!
Anacami, ma bucur ca o vezi bine dezvoltata... Eu nu imi mai dau seama deoarece am senzatzia ca mananca putzintel. Noi facem vaccinul maine. Si Sebi e tare bine... De fapt, am eu impresia ca noi mamicile de aici, avem niste copii santosi si tareeee frumosi... si istetzi
Acris, multzumim! Lasa, ca v-am vazut noi... Nici cu voi nu ne rusine. Amalia e o haioasa! Si imi place ca am senzatzia ca are personalitate (asa mi s-a parut din poze)!
Tnicoleta, am 3 copii. Cred ca al patrulea era fata nasilor (bruneta). Felicitari pentru vocabularul Biancutzei! Stai, ca abia de acum incep tot felul de surprize

Va pup pe toate, va doresc o zi buna si poate mai reusesc sa intru pe aici azi...

Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Bertha, si tzie si lui Darius! Parca ochiosul tau e mai prejos... Felicitari pentru pasi! De acum sa te tzii, ce o sa mai alergi dupa el

Gata, ca ma iau cu vorba si nu mai fac nimic!

Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Madisor, mama, ce te admir !!!
Ai atatea de facut, ai totodata 3 copii si atatea treburi pe cap si reusesti sa le faci fatza. Bravo tie! Toata admiratia !
De acum incolo nu o sa mai indraznesc sa ma vait ca am prea multe pe cap...
A...si multumiri pt. aprecieri !

Bertha, lui Darius. De acum incolo incepe greul.....

Sa va povestesc ce traznaie a facut aseara Amalia: s-a bagat in masina de spalat si facea "bau" la mine. Mey fetelor nici daca era baiat nu era asa, mey...papusile nu o pasioneaza (decat bebicul ei, de care va mai povesteam), decat masinutze, prize, cabluri, casetofoane, cd-uri...etc.
I-a luat Cipri (tati) si o masina cu telecomanda ...s-o vedeti ce alearga dupa ea si zice "vu..vu".
Am invatat-o sa zica cati ani are. Si cand o intreb, nu vb, dar ridica degetelul aratator ca sa inteleg ca are 1 an..hehehe. Mor de ea..imi vine sa o mananc.
De fapt si ea este o smechera: ne pupa cred ca si de 5 ori consecutiv cand ne vede langa ea si mai ales cand participam la "jocurile" ei.

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii

Poze Amalia

"cele mai mari placeri ale vietii sunt cele impartasite cu altii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiadanaila spune:

Noi nu prea mai avem timp de nimic...ne pregatim de mot , de vaccinurile de un an...avem o gramada de treaba , dar va salutam si va pupam. Foarte frumosi copii aveti in frunte cu PATRICK !!!! Dupa mot poate se ocupa si tati sa ne faca si noua albumul !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiadanaila spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Acris, felicitari pentru mica smecheruta!se pare ca ati avut o vreme foarte frumoasa la peterecere! Motul i l-a luat nasul pentru ca asa trebuie sau asa s-a nimerit (de ce nu nasa)?; exista vreo regula?
De abia astept sa-i tai si eu motul, cred ca o sa-l tund zero dupa!In afara faptului ca este lung si ii vine in ochi, a crescut destul de neuniform la spate; parul de la nastere i-a cazut aproape tot, asta de acum este din ultimele luni, cred ca o sa-i creasca destul de repede inapoi.
Berta, am vazut pozele; mai are putin si se da singur pe tobogan

Ana-Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni

Mergi la inceput