Bebelusi si copilasi de mai-iunie 2004 (44)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI, DE ZILELE TRECUTE SI DE MAINE (ca nu stiu daca mai reusesc sa deschid).

Intru si eu repede cu noutati ca de citit va mai citesc eu dar de scris....

Ciprian e intr-o delegatie la Iasi (a plecat ieri si acum e pe drumul de intoarcere) asa ca am fost si mai agitata decat de obicei. Am adus-o si pe bunicuta mea (care m-a crescut) de ieri pana azi la mine ca altfel nu mai apuc sa stau de vorba cu ea decat la tel sau pe fuga cand ii duc de mancare. Asa ca am avut de ingrijit trei copii.

Vad ca discutati de dormitul cu copii in pat. A mai fost subiectul dar atunci nu aveam probleme majore asa ca nu am intervenit.
Am mai povestit eu ca, atunci cand am ramas insarcinata cu Catalin, avand o sarcina cu mari probleme (mai ales noaptea - contractii si drumuri dese la baie), Cipi s-a mutat in camera mica unde eu ma duceam in vizita si ne simteam cam ca la inceputurile noastre (nu prea mult ca pe urma mi-a cam interzis dr sa ma simt iar ca in luna de miere). Andu cum a vazut patul gol a dat fuga langa mine. Mi-era atat de drag sa ma uit noaptea la el (ca de dormit nu prea dormeam de contractii). Dupa ce l-am nascut pe Cata, am vrut sa-l trimit la el dar a plans si a zis ca nu vrea. Nu am insistat pentru ca nu am vrut sa faca legatura intre Cata si exilatul lui si sa creada ca-i dau mai multa atentie lui Cata. Asa ca am ramas cu amandoi, Cata la el in pat, Andu cu mine. E, a fost bine pana acum de pasti cand fiind la Breaza a trebuit sa dorm eu cu Cata in pat (Andu a dormit cu taica-su spre disperarea lui ca imi zicea ca "tati sforaie si vreau sa dorm cu tine). Dupa ce am venit de la breaza Cata nu mai vrea la el in pat. Adoarme langa mine in patul "mare" adoarme bustean. il iau il pun la el in pat e in picioare brusc. Il iau il pun in pat cu mine adorme de nu are treaba. Il pun la el se scoala parca-l arde. Asa ca sa ma vedeti acum cu amandoi in pat. Si dorm gramada unul peste altul de nu-0mi vine sa cred. I-=a si pozat tati acum vreo doua seri o sa puna el pozele maine si vi le arat. Nu asi fii foarte suparata, dar ce ma fac eu cu "luna de miere" si cu celalalte treburi de prin casa ca mi-e frica sa plec si sa-i las asa sa nu se scoale si sa cada din pat. Plus ca e cam inghesuiala in pat. Ma gandeam sa lipesc patul lui Cata de patul nostr, cu gratarul lasat sa simta ca e tot langa noi.

In rest, sunt foarte incantata ca mi-am luat masina noua (Matiz). Dar are un porbagaj de nu am loc sa bag nici carutul (noi avem un chicoo destul de maricel cand se strange). Dar o creste si Cata.

Si Cata tropaie singur prin casa netinut. Am decsoperit acum vreo 3 zile. noi il tinem in tarc. Dar mama il mai scoate si mai merge cu el prin casa sustinut de manute. La un moment dat l-a lasat in sufragerie in fundulet sa inchida ea geamul. Cand s-a intors nu mai era Cata. L-a gasit in bucatarie cotrobaind pe la dulapusi. Cand a vazut-o s-a intors cu spatele si a luat-o la goana.

Acum ar vrea numai pe jos si nu-i mai place deloc in tarc si e groaznic cand am treaba. Ca acum de ex ca a inceput sa chiraie. Va las. daca reusesc sa-i culc, in asteptarea lui tati poate mai reusesc sa intru sa mai scriu ca mai am o groaza (v-am spus ca are 10 dinti? dintre care 2 maselute?).

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)http://community.webshots.com/user/cata2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani Justin!
La multi ani Amalia Elena!
La multi ani Eric! - 1 AN
La multi ani Ilinca! - 1 AN

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Vanesa- asa doarme Julia, cu patutul ei lipit de al nostru, si cum ai scris o adorm langa mine si apoi o pun in pat la ea, numai ca ea nu se trezeste, o las sa adoarma mai bine in pat la noi si apoi o mut. Cu mine doarme numai atunci cand are nopti rele. Sotul meu atunci se culca in sufrageerie, toti trei nu incapem, si ea si sotu cred ca patul este numai ptr. ei.Nici eu nu pot sa o las nesupravegheata ca imeiat imi face curat peste tot., s-a facut un mic Felicitari ptr. noua masina

Dana- Julia are ochi albastri camine si sot, dat acest albastru este de nedescris, toti sunt fascinati de ochi ei, de ea, are cum am spus ochi albastri, parul blond si carnatia mai inchisa decat polonezi si sprancene lungi. Na ca mam laudat si eu cu ea.

Fetelor tot va citesc ca ati taiat deja turta sau motul, sau in curand veti taia, noi nu vom face asta, aici nu se face asa ceva, nici macar alesul de pe tava, dar eu ii voi da sa aleaga. Cu turta mai greu si motu si asa nu prea am din ce taia. Va multumesc ca mati ajutat cu marimea la lucrisoare asa cum ati putut, va sunt recunoscatoare. Pupici la toate, ma duc sa fac nani sunt asteptata.

Va doresc un weekend cat mai placut si cu mult soare.

http://community.webshots.com/user/alus1
Alus+Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

La multi ani Clara!!!!
Sa cresti mare, frumoasa, sa ai o viata plina de noroc si dragoste, sa fii desteapta si sa-ti bucuri mamica in fiecare zi!!!!

Madishor, sa-ti traiasca printesa iar tu sa fii sanatoasa toata viata ca sa te bucuri de scumpii tai copilashi!

La multi ani Elena!
La multi ani Stefan!
Sa cresti mare si voinic, sa-i aduci mamei multe bucurii!
Dana, sa-ti traiasca voinicelul si sa fie sanatos!

La multi ani Ilinca!
La multi ani Eric!

Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!

Mergi la inceput

Madishor, distractie placuta si sa stii ca vom fi cu gindul la voi toata ziulica! Pupici din partea noastra Clarei pe manute, obrajiori, burtica si frunte! si

Diana, felicitari pentru primii pasi! Sa-ti traiasca scumpul Vladut! Distractie placuta la frigarui, sa stii ca nici noi nu vom rata ocazia sa mergem la padure mai ales ca stim un loc foarte fain. Pupici , chiar ma gindeam oare ce mai faci. Si pe mine nu ma lasa Patrick la calculator. Ne-au crescut copilashii!

Dana, ti-am vazut voinicelul. Ce frumos merge si ce a mai crescut! Sa-ti traiasca! Nu-i bai daca nu poti pune poze asa des, oare nu suntem aici ca sa te intelegem?!

Va pupam pe toate si am fugit ca nu ma lasa fiu-meu prea mult cu voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

In primul rand sarbatoritii!!

La multi ani Clara Elena!!!! Madisor sa-ti traiasca mica printesa si sa fie sanatoasa!!!!

La multi ani, Elena!!!Mamaleone unde umbli?

Grate., multumesc pt cuvintele frumoase. Tare bine mi-au picat.

Mona, esti in plina activitate. Mama ce te invidiez, dar las ca vine mama peste 2 saptamani si mai recuperez si eu.

Alus, de-aia suntem aici sa ne laudam cu puiutii nostri. Asa ca da-i inainte.

Fetele si noi avem o mica petrecere maine(sambata). Azi am facut salatile si tortul. Maine mai am treaba cu aranjatul. Andrei i-a facut lui Stefa o pictura foarte frumoasa si a asezat-o in punguta cuu(,) cadou. A zis ca este special facuta pt fratiorul lui.
Stefa a invatat unde sunt ochii, parul si nasul Acum invatam unde e urechea.
V-am pupat pe toate si puiutii vostri!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani Stefan! - 1 AN
La multi ani Elena! - 1 AN
La multi ani Clara Elena Lidia! - 1 AN

Si celor 2 Elene, inca o data La multi ani, de ziua numelui!

La multi ani Amalia Elena, tot de ziua numelui!

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

La multi ani, Clara!
La multi ani, Elena!
La multi ani, Stefan!

Felicitari pentru primul an implinit si La multi ani fetelor si pentru ziua de nume!

La multi ani, Amalia Elena!

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

La multi ani STEFA!!!

Dana sa-ti traiasca umblaretul!!!

La multi ani ELENA!!!

Mamaleone, sa-ti traiasca balenutza mica! :)

La multi ani CLARA!!!

Madisor, sa-ti traiasca frumusica mica! :)

Fetelor, distractie faina azi la sarbatorirea comorilor!!! Ma gandesc la voi si poftesc la tort :)

Irinusha & Cris (03.05.04)
poze si pozilici

Mergi la inceput

Dragele mele,

Nu va speriati ca va scriu asa de devreme, la noi e 6.58 AM, puiutul meu doarme de rupe iar eu de la 4 dimineata nu pot inchide un ochi si am zis sa intru pe net, sa vad ce mai faceti.
Ma voi stradui sa mai pun niste poze astazi si as vrea sa le fac in casa unde puiutul meu merge mai liber, se simte mai bine descult.

Stiu ca Madishor, Dana, si Mameloane cu scumpii lor sarbatoresc deja, deci nu prea vor avea timp de noi, dar si noi suntem in cautare de cadou pentru bebe. Vrem sa-i cumparam ceva frumos si durabil, e prima lui zi de nastere totusi, de aceea umblam pe la magazine de bijuterii. Am cumparat deja cruciulita din aur, asa de frumoasa fetelor, micuta, cu margini patrate ca sa nu-l deranjeze si a mai ramas sa-i luam lant si poate inca altceva.
Am asa mari emotii, musafiri nu prea vom avea, Dariusea e plecata in Florida,prietenii din NY au fost de Pasti, cei din Seattle vor veni in septembrie, atunci au vacanta, vecinii sunt varstnici.Sper sa iasa bine!
Fetelor, cele carora puiutii nu le dorm noaptea, n-ati incercat sa le dat apa atunci cind se trezesc. Eu asa am facut si slava Domnului, Patrick doarme de la 9.30-10 pina la 8.30-9, n-are treaba si e ceva timp de cind l-am invatat asa. Bineinteles ca mai sunt si exceptii, dar rar.
Cred ca saptamana viitoare il voi intzarca definitiv, de o saptamana am redus alaptatul la 2 ori, dimineata si sera, dar, fetelor, ma apuca o nostalgiiiiiieeeee! Atat de mult m-am legat de puiutul meu!

Va pup pe toate, aveti grija de voi si de puiutii vostri!

Mergi la inceput