Bebelusi si copilasi de mai-iunie 2004 (44)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

35. Catusha Ilinca - D.N. 20 Mai 2004! (ora 16.45, cu 3 kg si 50 cm)

36.DanaA Stefan - D.N 21 Mai 2004!

LA MULTI ANI! ILINCA
LA MULTI ANI! STEFAN

Sa cresteti mai si frumosi si sa aveti o copilarie frumoasa

Nicoleta si Alexandra Bianca

http://community.webshots.com/user/tnicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Azi am ceva timp liber la servici si stau pe net sa-mi imbogatesc cunostintele in ceea ce priveste copilul.
Uite ceva util : http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47780.
Sunt convinsa ca toate stiti de toate astea, dar mi-a placut ca sunt toate la un loc si m-am gandit ca va vor fi de ajuttor.
Mie una mi-a fost de ajutor.

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii

Poze Amalia

"cele mai mari placeri ale vietii sunt cele impartasite cu altii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

La multi ani, Ilinca!
La multi ani, Eric!
Sa cresteti mari si sanatosi! Felicitari pentru primul an si petrecere frumoasa!

La multi ani, Amalia!
La multi ani, Justin!

Nicoleta, tortul l-am facut la comanda, n-as fi stiut eu sa fac asa ceva...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Axia, inteleg ca ati facut chef tu si Tibi...sa va fie de bine! :-) Asa e si mie imi place mirosul lui de bebe mic care nu prea mai e de fapt bebe mic... Vad ca si tu ai copil mare, al meu tot timpul a fost dolofan, acum inca a mai sczut 1 kg de cand a fost bolnavior da tot are cam la 13 kg. Pupici.

Monet ce frumos... Planuim si noi o iesire prin toamna, sa vedem ca nu ne-am hotarat unde ne ducem. Da chiar, ce program de plaja i-ati facut Liei? I-ai dat cu cremita pe ea presupun, ce fel? Si ati lasat-o in soare sau ati mai trecut-o si la umbreluta? Hai ca te omor cu atatea intrebari da chiar ma intereseaza pentru fi-miu in caz ca optam pentru mare si nu prentru munte cand mergem in concediu (sincer mie tare mi-e dor de mare)... Pozele sunt grozave. Iar cele cu Liuta dormind...parca e un ingeras. Asa mi-e drag cand vad pozite cu ei dormind, atata pace emana, si asta cu toate ca atunci cand sunt treji nu stau o clipita :-) Chiar ca iti prieste sarcina! Pupici pe burtic si Liutei pe nasuc.

Ioana si eu stau cam prost cu kg-le da totusi lumea cand ma vede zice ca am revenit la cum am fost inainte de sarcina. CHiar si sotul zice asta da eu inca mai am vreo 4, chiar 5 kg uneori in plus. O fi de la masa musculara cum zicea Dana. Cred ca totusi mai e si faptul ca am fost asa grasa atatea luni si se vede diferenta. Sper sa reusesc sa mai dau jos cand ma intorc la serviciu si nu ma mai atrage frigiderul sau dulapiorul cu ciocolatele...

Alus noi nu i-am luat de la mana a doua, la noi nu sunt nici prea scumpe hainutele (adica depinde de care vrei sa ii iei, daca iei de firma sunt mai scumpe) si a si primit foarte multe dragute. Noi am ajuns la marimea 24 luni (Axia eu n-am vazut inca de 26 luni). Daca e compleu pantaloni-hainuta ii mai vin inca si cele de 12 sau 18 luni, da la pijamalutele dintr-o bucata doar de 24 luni. SIncer eu nu prea iau fara el, ii masor hainutele pe el, asa fac si cu ta-su ca amandoi sunt mari rau si mi-e teama ca le iau degeaba.

Cris si eu uitasem, am vazut si eu pozicile, e o dulceata Amalia si prima pozica, atunci cand sta cumintica sa o pozati e grozava, cred ca in locul vostru as face un tablouas dupa ea.

Dana m-am uitat si la pozicile voastre, eu nu stiu de ce da nu ma uitasem la pozitele voastre nici mai din urma, sau am uitat. Stefa pare ca alearga repede ca tati pana sa il pozeze mai-mai sa iese din cadru :-) E tare dragalas. Iar Andrei e un frumos, n-au aparut inca fetele pe la usa dupa el? Poate o dau iar in bara cu aprecierile da imi pare ca seamana cu tine, da nu stiu cum ai tu ochisorii ca nu am prins o poza de aproape. Tu in cat timp de la nastere ai dat kg jos? Ca tare bine arati...

Diana, mii de scuze! SI eu inainte cand vedeam ca s-a scris o multime nu mai indrazneam nici sa citesc daramite sa si raspund. Da e vina Irinushei ca ea m-a "provocat" la discutii. Si, sa stii ca mai am o saptamana ca apoi de la serviciu abia daca oi mai apuca sa intru da mesaje de-astea kilometrice nu cred sa mai apuc sa scriu. Eu nu ii dau ceaiul indulcit lui Danut ca pana pe la 10 luni nu i-am dat nici biscuiti dulci sau altceva cu zahar, apoi l-am mai "atins" cate putin si acum ii dau zilnic biscuiti ca ii plac mult si ii mai usureaza durerile de gingiute. Mersic de raspuns, ma bucur ca e ok sa ii dau ceai, ca ii face bine. Spor la invatat si distractie placuta sambata, sa aveti parte de o vreme superba!

Ioana ma uit pe pozicile voastre mai tarziu ca acum sunt pe fuga.

Nicoleta, bravo pentru dintisor. Mai da suparacioasa soacra mai ai. SI ce daca e bufet, asa e acum si cu atatia oameni nici n-ar mai fi loc de trecere daca pui masa intinsa. Ce menu vrei tu sa faci la copii? Poate ma inspir :-)

Cris mersi de link. Sa stii ca eu am salvat si tot ce ne-ai scris tu data trecuta, nu stii cand ai nevoie. Hai ca e aproape weekend. De fapt la voi chiar e deja.

Un weekend placut la mamici si bebici.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Daniel (28 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Am sa va povestesc ce mi sa intamplat aseara. Cand sa intors sotul de la servici,am mancat ca deobiciei si impreuna am inceput sa ne jucam cu printesa noastra. Ca de obiciei ma intrebat ce am facut in acea zi si ce nou este. eu am inceput sa-i povestesc. Cum am fost la plimbare, cum julia a fost interesata de tot ce misca in afara de oameni smd.Dupa raportul din aceasta zi am inceput sa-i povestesc despre mailul primit de la prietena mea din romania. Dupa ce am terminat sotul meu a spus: " Acum iubire tradumi ce ai spus!" eu mirata l-am intrebat" Ce ai uitat polona ca trebuie sa-ti traduc? Nu am uitat polona, ci nu inteleg in romaneste!". Iclipa aia am bufnit intrun ras, cred ca va inchipuiti, nebunesc, Julia se uita la mine ca la o nebuna. l-am intrebat dece nu mia sup ca am incurcat limbile, el a spus ca nu a vrut sa ma intrerupa. Asa ca de doua ori am dat raportul

Astazi este o zi superba, mult soare si cald in jur de 20 grade, de mult nu a fost asa, daca era soare batea vant rece, sau ploua .Acum isi face siesta de dupa amiaza pe balcon.Iar eu trebuie sa fac de papa.

Pupici la toate

http://community.webshots.com/user/alus1
Alus+Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Buna mamici, pupici la bb-ici si copilasi!!!

Iar la servici, iar calare pe calculator ... deh, in fiecare zi imi e dor de voi! :)

Irinel, tocmai acum dupa atatea declaratii de dragoste imi spui ca nu te pricepi ... ts, ts, ts! Si eu zic ca Danutz seamana cu tati ... dar na, nici eu nu prea ma pricep :) ... important e ca avem copii frumosi, nu cu cine seamana ... nu?!
Mai dulcico, n-am vrut sa te sperii sau sa fac disputa cu tine, ti-am spus doar toate astea sa nu fi dezamagita daca o sa fie altfel ... ce nu sper ptr. Danut. Eu sunt singura la parinti si cateodata mi-am dorit un frate sau o sora, chit ca ne-am mai fi si certat ... si ptr. asta as mai vrea sa-i fac lui Cris un fratior (nu ma supar nici daca-i surioara ;)) ... dar asa de repede nu m-as incumeta ... nu cred ca as face fata cu doi de teapa lui Cris ... si vad la o prietena cu un baietel de 3 ani ca la varsta asta e mult mai usor cu un copil ... poate gresesc, dar na, sper si eu. Deci eu una cred ca-i extrem de greu cu doi copii mici, nici gand ca se mai ocupa singuri ...dar cum spuneam, poate gresesc si sunt eu speriata de bombe (ca de obicei de altfel) ... mai traim si mai vedem. Dar sincera sa fiu de abia astept sa am iar "burtica", ca mie mi-a placut tare mult insarcinata ... povestesc la cine vrea si la cine nu vrea sa auda ce bine mi-a mers, ce bine m-am simtit si cat de mandra eram de burtica mea ... de nastere tot asa, deci dupa mine si maine as ramene cu "burtica", insa frica este mare ... Sper sa-mi treaca ;)
Mar papa Cris bucatica, cel mai bine curatat de coaja, taiata o bucatica din care musca el ... cand nu am cutit la indemana ii dau chiar marul intreg, care arata dupa aceea ca mancat de soricel :) Cand avea doar dintii de jos il radeam pe razatoare de sticla si-l papa asa ... asa as face acum ca stiam ca Danut nu are multi dintisori, sa nu rupa o bucatica prea mare sa se innece!

Mona, ce poze superbe!!!! Sunteti o familie frumoasa foc!!! Iar Dana are dreptate, iti prieste "burtica" ptr. ca arati super!!! Liuta este o mandrete de fata!!! Frumoasa foc ... si mare, mare!!! Mi-a placut cum dormeati cu ea in pat :) De "samburelul mic" nu-ti face griji ... uite-te la Liuta ce fata perfecta, sanatoasa si frumoasa ai avut in burtica, nu cred ca-i "samburelul" altfel!!! Curaj!! :)
O intrebare: colocul Liutei era din acela cu chilotel, ca n-am putut vedea bine? O sa mergem si noi la mare in septembrie (in Spania, de abia astept!!!!) si as vrea si eu asa ceva ptr. Cris.

Dana, am vazut pozele!!! Frumosi copii! Sa-ti traiasca! Si cum merge Stefa, wow!!!! Pupici!!!

Ioana, si eu i-am dat lui Cris o data peste manute cand a umblat la pamant dupa ce i-am spus de o mie de ori ca nu-i voie si l-am luat de la locul faptei ... si ce rau mi-a parut cand s-a pus pe plans (asa face cand il certi ... ca tare n-am dat). Am zis ca n-o mai fac acum cand nu intelege bine ... si m-am tinut, dar tare greu imi e cateodata ;) Acum mai usor e cu vorba si explicatul ca nu inteleg de ce sunt batuti, sa nu se simta neiubiti ...
Acum nu inteleg ca daca dau cu piciorul il si doare pe cel lovit ... cica pe la doi ani incep ei sa inteleaga ca fac rau ... Cris trage de par si musca (o face doar cand ii place de cineva, deci asa arata el iubirea), incerc sa-l fac sa inteleaga ca ma doare, ma vait, m-am facut ca plang, am tipat la el si tot asa ... de obicei rade de numai poate si incearca iar sa ma muste (am avut si semne, a dat sangele) ... incerc mai departe si cand o face la copii sar repede sa-l opresc, e singurul lucru pe care-l pot face ... Iar cand va creste o sa-l iubeasca pe cutu' ca pe ochii din cap, nu trebuie sa-ti fie teama!!!
Am vazut si pozele, frumoasa petrecere si frumos copil! Sa va traiasca!!!

Nicoleta, petrecere faina!!! Si noi tot bufet am facut si am fost putini ... la 20 de invitati nici nu se poate altfel. Pupici cantaretei mici!!!

Alus, eu ii iau lui Cris imbracaminte nr. 80 ... depinde si de firma ca unele sunt f. mari de cred ca or sa fie bune si la toamna ... iar mie imi plac sa stea mai lejere putin. Si i-am luat si second cand mi s-au parut bune si nepurtate. Pupici!!

Cris, saru'mana de link ... il scot la imprimanta. Am vazut-o pe Amalia cu fundita ... frumusica foc!!! Pupici luptatoarei mici!!

Cine zicea de "criza de personalitate"? Si Cris face tot asa ... se enerveaza de arunca ce are in mana si bombane pe limba lui ... ce-o injura el acolo. Cateodata ma bucur ca nu-l inteleg ;)
Dar e si dulce cand vrea ..... La babyparty am avut trompete din hartie (le stiti sigur din copilarie) si am tot "trompetat" cu ele, Cris se uita cu ochi mari la noi ... dupa cateva zile l-am prins cu o trompeta din aceea in gura ca tot facea "tuut" cu ea ... binenteles ca nu avea putere sa sufle in ea sa scoata zgomotul, il facea el din gat ... am ramas "baf"! ... nu-mi mai incapeam in piele de mandrie ce copil destept am ;)
Si cum zicea si Mona de Lia, "vorbeste" si Cris cu intonatie si gesticuleaza de zici ca-i mafiot ;) ... italian il fac ;) ... cand "vorbeste" la telefon - o face cu tot ce prinde in mana - face pauze intre gangureli, gesticuleaza si din cand in cand mai si rade ... e de coma. Ah, si cand prinde telefonul inainte sa-l dupa la ureche il butoneaza ... imi e si frica ca intr-o zi o sa sune pe careva in China, sa vezi atunci nota de plata ... ;)

Si apropos de dormitul cu copilul in pat - stiti ca eu sunt fan, Cris nu mai doarme cu noi, dar langa patul nostru, deci de fapt tot cu noi - am tot citit in revistele mele ca e ok, depinde cum se simte familia bine. Nu dauneaza copilului in nici un fel ... iar mama niciodata nu o sa sufoace copilul in somn ... binenteles ca era vorba de mame normale (ca noi binenteles), nealcolizate si nedrogate (era chiar specificat in acel articol) ... deci fara grija ... iar acum sunt copiii destul de mari sa protesteze in caz de ceva. Si mie imi place sa-mi bag fata in Cris (si lui ii place sa se joace in parul meu, il linisteste asta si doarme mai bine ... e un tic de-al lui) sa-l miros ... imi place chiar mirosul acela de pampers plin de pipi de dimineata ... cred ca sunt nebuna, dar asta e ... :)

Nu reusesc sa pun pozele de la Babyparty, nu stiu ce are webshot-ul ... si ma oftic de numa'...

Madutza, pe unde umbli? Pupici zulufatei mici!!!

Va pupic dulce si va doresc un week-end fain!!!

Irinusha & Cris (03.05.04)
poze si pozilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

La multi ani ERIC!!!!
La multi ani ILINCA!!!

Sa cresteti mari si sanatosi! Sa aveti o copilarie de vis si o viata plina de bucurii si reusite!!! Pupici!!!

Alus, se vede ca iti petreci mult timp cu noi :) ... mi-a placut! :)

Irinusha & Cris (03.05.04)
poze si pozilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Buina fetele!!!

Multumim de aprecieri!!! Ce mandra ma simt acum!!!

Irinel, acuma te-am prins si tre sa ma asculti. Tare mult imi place sa vorbesc de baietii mei. Andrei are ochi albastri spre gri. Eu am caprui si Adi la fel. Deci nu stiu de unde vin cei albastri. Cand era mai mic ii semana leit lui tata-sau. Acum parca s-a mai schimbat si imi seamana si mie. Stefa in schimb seamana mult cu mine. Si da, e tare iute. Cu de-abia apucam sa-i facem poze. El alearga nu umbla. Si cateodata mai si trage cate o tranta de nu stiu de pe unde sa-l culeg.Eu mai am de dat jos 5 kg.Pot sa zic ca ma incap pantalonii de dinainte de sarcina, dar imi iese burta peste. Deci la burtica mai e problema. Cred ca dupa 9 luni am inceput sa mai dat jos ceva kg. Nu-mi spune ca te duci la lucru si nu o sa mai scrii ca eu tocmai m-am obisnuit cu mesajele tale lungi.

Irinusha, Eu eram cu crizele de personalitate. Asa e si Stefa si credeam ca numai el face de-astea, dar vad ca nu e singur. S-o trage de la nedormitul noaptea? Sanatosi sa fie. Multumesc de aprecieri. Ei, ia zi, il faci mafiot?

Nicoleta, multumesc de urari. Maine e ziua cea mare. parca nu-mi vine sa cred ca a trecut un an.

Stefa a adormit aseara la ora 8 jumate in timp ce manca. Doamne ce dragut era. A dormit pana la 2 cand i-a trebuit sa pape si pe urma pana la 7. A fost obosit saracu ca ieri a fost prin parc o gramada de vreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Buna seara (sau ziua)

In primul rand sarbatoritzii...La Multzi Ani, Ilinca, Iustin! Acris sa itzi traiasca micutza Amalia! Iar Amaliei ii spun La Multzi Ani de doua ori si pentru maine, sa fii sanatoasa si sa ai muuult noroc! Elena sa cresti mare si sa o faci pe Mamaleone fericita! DanaA sa itzi traiasca Stefan, sa fie sanatos ca de restu' a avut si are mami grija Sa te bucuri de cei doi voinicutzi!(noi maine ne sarbatorim si nu stiu daca mai am timpa sa intru).

Acum sa va scriu cat pot de repede, ca nu am reusit sa fac tot ce mi-am propus pe ziua de azi si trebuie sa vina si sotzu' cu mandra cea mare de la scoala... Am reusit sa citesc cat de cat ce atzi mai povestit zilele acestea... Tare harnicutze atzi fost, nu ca mine... Am reusit sa ma uit si pe cateva fotografii, izbanda mare, ca mi-am propus de nu stiu cand.

Irinusha, e chestie de traditzie (a mai zis cineva chestia asta, nu mai stiu cine exact). Nu ai facut nimic aiurea la finutzul tau. Nasii mai dau ceva pe langa hainutze (cercei sau lantzisor) daca nu au dat deja. La intrbarea ce dau parintzii nasilor, chiar nu stiu. Noi datzile trecute sau maine nu le dam nimic. Da' ne-am revansat cu alte ocazii. Da' cum se procedeaza exact...nu stiu. Cum ma mai descurc?! Fac fetze, fetze, sunt permanent in contracronometru si incerc sa le termin pe toate... Ehhh! Mergem inainte! Cu sofatul e ok...merge, imi place, trebuie sa exersez in continuare. Si a mea zice "ite" (nu stiu daca v-am mai zis, daca da scuze de repetitzie). V-am vazut pozele, tare frumusei suntetzi!Ai un baiat pe cinste! Bine ca v-atzi plimbat si ca v-atzi simtzit bine, locurile sunt superbe! Si in legatura cu mersul in picioare, stai linistita ca va "pasi" in curand de nu o sa stii cum sa il prinzi
Grate, dulce ca intotdeauna Cand vad oameni ca tine imi creste inima ca un cozonac. Cum stam cu pregatirile de turta...? Chiar acum i-am zis sotzului sa ma astepte sa termin de scris voua ca sa luam niste suc. In rest, totul e cam gata...Mai am cate ceva de facut, ici, colo, prin partzile esntziale lui Patrick de la noi! Ai putea sa faci chestia cu tava si cu taierea motzului cu cineva apropiat, mai ales ca la baietzi potzi sa faci pana la 3 ani maxim.
Irinel, eu i-am dat sa muste din mar, dar spre deosebire de DanaA, nu am avut nici o experientza neplacuta in aceasta privintza cu ceilaltzi doi. In privintza vorbitului o sa revina cat de curand si cuvantul "Bravo". Asa sunt ei au perioade si perioade... Cat despre fratzi Irinusha, Grate si celelalte fete au dreptate. Depinde de caracterul fiecarui copil, da' pana la urma, mari, tot se vor intzelege (mai mult sau mai putzin), ca doar sun fratzi!
DanaA, multzumim de aprecieri! Nici cu voi nu mi-e rusine. Suntetzi frumosi foc. Cat despre puiutzi ce sa mai zic... Minuni!

Gata, plange Clara, va pup!

Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

la multi ani, stefa!
la multi ani, ilinca!

sa traiti si sa cresteti mari si sanatosi sa-i fericiti pe iubitii vostri parinti! pupici, mii!!

ce mult timp aveti, irinush si irinel, sa scrieti! mie parca mi-a intrat timpul in sac si nu-l mai gasesc:). oricum, lasa ca vine vacanta (cu trenu' din.... spania si oriunde vreti sa ajungeti!:)), sa va spun cum am 'tratat-o' pe lia la soare: plaja dimineata intre 8 si 10:30 si dupa masa intre 4 si 6pm. lotiune de plaja pentru copii cu SPF (sun protection factor) 30 (erau si de 45, da' io am zis ca 30 ii de-ajuns. si a fost:)), data pe tot corpul (nu-i placea:)) inca inainte de a iesi din camera, apoi re-dat dupa intrarea in apa - pe fata, spate si zone sensibile. (desi lotiunea zice ca e waterproof si cred ca e adevarat, eu am vrut sa fiu sigura ca nu se arde fata:)). colacul are doua inele (se vede in poza 'de sus' in care vroiam sa-i pozez fundu' gol) si dedesubt are doua fisii in forma de cruce sau X si copilul isi poate baga piciorusele prin cele doua 'gauri' care se formeaza (din cruce) inspre in spate - si-atunci corpul are tendinta catre in fata sau piciorusele pot intra in 'gaurile' din fatza si-atunci corpul e inclinat catre spate, ca pe un sezlong. liutei i-a placut tot timpul inspre fatza, sa poa' sa dirijeze ea in ce directie s-o apuce:) cu minutele si labutele.
multumesc mult de incurajarile in legatura cu temerile mele ca ar putea fi ceva in neregula cu "bebu doi" sau "baby X" cum ii zicem mai nou:). sper sa aveti dreptate si sa fie totul bine, sa-mi fac griji si ginduri degeaba.

alus, m-am distrat de povestioara ta cu incurcatul limbilor, dar mai ales un pupic sotului tau ca te-a lasat si nu te-a intrerupt. se vede ca te iubeste foarte mult. sa fiti sanatosi, toti!

fug ca am jumate de zi libera sa fac niste cumparaturi pentru weekendul viitor - mergem sa-l vizitam pe frate-meu in new jersey, cam la 4.5 ore de noi cu masina si vreau sa le duc ceva fain pentru casa noua si, desigur, ceva pentru nepotelele mele. dup-aia, am de mers la un scyrt birthday party la o amica de-a mamei mele, asa ca ajung acasa numa' pe la 7pm. miine mergem la ziua de nastere a claudiei (ea implinise 1 an in 29 aprilie) si dup-aia la premiera filmului star wars - o lasam pe lia la ai mei (poate pina duminica, ca tre' sa fac curatenie in casa, fuge casa!!).

va pup cu tot dragul, aveti grija de voi, un weekend execlent pentru toata lumea!

mona, lia (24.04.2004) si simburelu' mic (16+)
www.seansimon.com/aruba2005.htm" target="_blank">VACANTA

site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput