Endometrioza

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Romaniaau,
Eu am endometrioza stadiul I (sunt cateva puncte mici rosii in vreo doua locuri). Urmeaza sa fac FIV. Dr. mi-a spus ca nu este problema in acest stadiu. Si de fapt aceasta endometrioza in acest stadiu nu poate fi singura cauza de infertilitate la mine (asa a zis dr.). Nici eu nu aveam simptome clare (de fapt nici nu i-am spus la dr. de simptomele mele). Am facut laparoscopia sa vad daca nu am cumva ceva aderente sau altele sau ceva pe la ovare, ca sa vada dr. daca va merge bine FIV-ul. Gasesti multe despre endometrioza in diferite stadii asociata cu FIV daca ai sa cauti pe google.
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bon-bon spune:

Buna fetelor,
Mi s-a pus diagnosticul de endometrioza acum 2 ani, dar fara nici o interventie laparoscopica. Daca simptomele nu ar fi atat de tipice pentru endometrioza, m-as fi indoit ca diagnosticul este corect. Simptomele mele erau dureri ingrozitoare in timpul ciclului precum si sangerare abundenta, ciclul dura in jur de 7-8 zile, precum si durere in timpul actului sexual. Am fost la un medic si mi-a prescris anticonceptionale, care m-au ajutat foarte mult in ameliorarea simtomelor in sensul ca dureri nu mai am. Totusi, nu sunt convinsa ca pe aceasta cale se trateaza boala ci doar simptomele
In ultimul timp, am inceput sa am si mici sangerari inainte sau dupa ciclului, ceea ce ma ingrijoreaza f. mult si de acea m-am hotarat sa schimb medicul cu altul poate mai competent in domeniul acesta. Sper din tot sufletul sa existe o sansa si pentru mine sa fac un bebe...

Mergi la inceput