Mamici de iulie-august 2005 (35)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocoloasha spune:

Fetelor,multumesc frumos pentru urari si va doresc si voua sa fiti,intr-o buna zi,nashe de bebei sanatosi!
Uffff...........cred ca pana la urma o sa-mi fac o ciorbitza de fasole ca nu mai pot de pofta si,asta e,stau cu trifermentu' langa mine ( thx,Monica Elena!)

Cocoloasha,mamica de cocolosh 28+ ,Victorash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Buna fetelor!

Inca n-am fost la dr. ginecolog sa-mi vada ecografia dar m-am mai linistit. Incerc sa nu mai stresez sa nu-mi agit bebele. Saracu', ieri nici nu prea a miscat de stresata ce eram. Azi a inceput fotbalul de dimineata. Mai ales ca are picioare lungi . Bietul sotul meu a zis ca nici nu ma mai lasa la ecografie. Aseara pe la 10.30 cautam site-uri despre masuratori. VREAU sa nu mai stresez ca si asa ma streseaza maica-mea. Cred ca o sa ma mut cu chirie ca nu mai merge.

Va pup
acusor 26 sapt

http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Acushor nu te mai stresa atat...stai calma, ai sa vezi ca e bine...si nu e nimik grav...Si cu mama ta...invata sa si ignori...gandeste-te la tine si la copil acum, voi sunteti importanti

Irinuka, n-ai venit...sa ne dai si noua de veste

Albinutzza 31+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa
http://photos.yahoo.com/albinutzza75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Boga, tu ai luat numai un kg in greutate??????????????????????? sau in ultima luna? mi-a picat falca.ca si eu luat numai unul si in rest zero, adica 10!
mie si unul pe luna mi se pare putin si frumos si mai ales greu de realizat, dar unul pina la atitea sapt...nici nu-mi pot imagina.
M26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

acusor lasa stressul. Tu crezi ca ecografiile astea iti spun la sigur tot despre bebe? Deabia cand il ai in brate il poti masura exact. O sa iasa o mandrete de copil!

Luminita
28 de saptamani cu Andrei

Mergi la inceput

gata, am vazut, ai zis "mami a mai luat" deci nu de la inceput...ma lasase total schelaria .
uuuuuuuuuffffff! iarta-ma!
M

Mergi la inceput

mamini, nu te mai stressa ca o sa slabim dupa nastere. O sa fim niste mamici super!

Luminita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

mamini.... 1 kg in ultima luna... dar eu cred ca sunt 2 de fapt insa cu schimbarea vremii am fost imbracata mai usor si s-a "simtit " la cantar.

acusor nu mai fii copil ca masuratorile astea sunt aproximative, bebelina mea avea diametrul capsorului de 21 saptamani, picior de 22 si creieras de 23

luminita sunt foarte multe mamici care nasc prin cezariana, si foarte putine dintre ele au ajutor non-stop care sa aiba grija de bebe, Eu la o 5 zile intindeam rufe pe sarma si la o saptamana conduceam masina...cand vine bebe nu mai ai timp de durerile personale, o sa vezi!

Pupici,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 28 saptamani + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Boga, anyway, esti cumintica 1 kg pe luna e bine. eu am cam luat 0.5 kg pe sapt, deci 2 kg pe luna ( cam la fel imbracata, mustaceste tanti asistenta ca ma descalt, imi scot cureaua- am una din aia de fitze, cu catarama mare si grea, puloverul- dar pe de alta parte, ea ma porcaie daca ma ingras ).depinde peste cine dai, unele sunt ok, unele sunt de-a dreptul nesimtite. prietenei mele( care a luat 16 kg in total si acum mai are 2.5 kg in plus dupa 4 luni) i-au spus in luna a 7-a ca e inconstienta si sa renunte la masa de seara si sa nu mai manince banane si nici piine si sa nu se atinga de dulciuri, in fine, o tzatza din aia de a facut-o sa plinga, aproape.
macar asistenta mea e si ea grasuta, nu prea comenteaza de mine, se uita asa lung si zice: ai grija doar sa nu maninci prostii, ca oricum te ingrasi, dar macar sa nu fie degeaba. si stiu ca are dreptate, dar asta e. incerc doar sa nu sar calul prea tare.
iar voi fi apostrofata pt subiectul asta, acum doua zile a fost un comentariu de genul: sa trecem la chestii serioase, ce ne mai doare si ce pastilute mai luam.sincer, eu sper sa nu avem nici o problema serioasa, sa batem cimpii cu gratie despre de-astea care nu conteaza, sa fim sanatoase toate si bebeii nostri la fel.

M 26s+5

Mergi la inceput

Boga, de dragul puiului meu nu voi avea timp de dureri. Acum numar zilele pana il voi tine in brate. Nu imi mai e frica.

Luminita

Mergi la inceput