Mamici de iulie-august 2005 (35)
Raspunsuri - Pagina 5

mamini spune:
mamini spune:
 Deny,Rh-ul nu se schimba,se mai pot gresi analizele...merita sa o repeti si vorbeste cu dr tau.
M

corbioana spune:
corbioana spune:
 Neatza burtici!!!! 
Irina tinem pumnii sa fie totul bine la analize, nu te mai stresa ca o sa vezi ca nu e nimic!!!! 
Deny nu e posibil sa-ti iasa Rh negativ si a doua oara pozitiv, vezi ce ti-au facut aia la analize si fa scandal ca nu e de glumit cu asa ceva. Tu ai niste chestii clare de facut in caz ca ai Rh neg vaccin chestii socoteli deci nu-i de joaca ce-s nebuni? Multa bafta!!! 
Isabelle ma bucur ca sunteti bine tu si bebeii tai. Iti tin pumnii cand te internezi (si eu nasc in acelasi spital ca si tine). Speram sa nu fie atat de rau nici pt noi. 
Mai fetelor eu dorm aici de sparg bag seama, azi m-am trezit la 10.30, sunt o fericita vad eu  Ori prenatalul imi prieste sau se apropie vremuri grele cand nu voi mai dormi neam odata cu bebe si recuperez acum .
Ori prenatalul imi prieste sau se apropie vremuri grele cand nu voi mai dormi neam odata cu bebe si recuperez acum . 
Va pup si va urez o zi cat mai buna fara incidente!!!!!
Ioana
sapt.31
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

gabirus spune:
gabirus spune:
 Cocoloasha, felicitari pentru nasterea finutzului tau!
Cred ca este tare fumos sa fii nasha  .
.
Si super ca veti avea copilasi de aceeasi varsta; colegi de joaca.
Eu am trecut de ieri pe ceaiuri de urzica si ceva combinatie speciala ptr. reducerea edemelor la picioare. Acumulez cam multe lichide, asa ca am eliminat si din sare. Efectele deja se vad, ca prima chestie mi s-au dezumflat picioarele. Sper in aceste fel sa mai reduc ritmul nebunatic al kilogramelor, caci deja ma simt frustrata cand ma urc pe cantar.
Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 29 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

nique15 spune:
nique15 spune:
 Neatza burtici!
Am intrat sa va salut si sa va urez o zi buna tuturor, iar celor care mergeti la control sau aveti diverse probleme sa veniti cu vesti bune!
Si eu sunt de acord cu sfatul general, nu va mai stresati cu masuratorile, doctorul meu mi-a spus ca depind si de ecoraf, de modul in care acesta este setat, deci relax!!!
Gabi spune-mi te rog si mie ce contine combinatia de ceaiuri pe care o faci tu pentru picioarele umfalte si acumularea de apa... si eu am astfel de probleme!
Va pupam.
Ioana  si bblina 29+
 si bblina 29+

deny_82 spune:
deny_82 spune:
Buna!
La fel am zis si eu fetelor ......de aceea mi s-a parut foarte curioasa treaba....Eu am incercat sa-mi fac programare pt. azi de fapt....dar medicul se pare ca nu e ....e zi de vaccinari prin scoli ....Asa ca tre' sa astept pana maine.....E posibil sa se fi facut o greseala si asa s-a si intamplat mai mult ca sigur....si am sa cer sa fac un alt set de analize...ca banuiesc ca sunt toate rezultatele gresite....Am mai patit o data asa ....cand mi-au gasit sange in urina si am stat internata in spital o sapt. si eu saracuta de mine nu aveam nimic....s-au incurcat "borcanele".....De atunci ...cand e vb. de analiza si tre' sa duc proba de urina....imi pun de acasa hartiuta cu numele si lipesc bine,bine ca nu cumva sa se mai incurce probele.....Eu sper ca greseala s-a facut prima oara si nu acum....Tinand cont ca mama este rh pozitiv si nu a vut probleme cu sarcina ....ceea ce inseamna ca si tata este pozitiv....ar fi, cred eu imposibil ca eu sa fiu negativ.....De obicei se mosteneste rh-ul tatalui.....Deny si David 29shttp://espanol.pg.photos.yahoo.com/ph/denissa_82/my_photos 

lulu75 spune:
lulu75 spune:
 Eu am fost in urma cu cativa ani intr-un laborator intr-un spital si... m-a luat durerea de cap cand am vazut ca fiecare venea acolo, lasa eprubete cu sange cu biletele si dupa cateva minute nimeni nu mai stia care e sangele cui. Eu am iesit bolnava de leucemie in ultimul grad, asa ca.....
Luminita 28 de saptamani cu
 28 de saptamani cu  Andrei
 Andrei

mitub spune:
mitub spune:
 Salutari fetele mele dragi,
mi-a fost dor de voi zilele astea dar ieri  m-am hotarat pur si simplu ca nu vin la servici, asha ca am aranjat prin dulapuri, am spalat n randuri de haine si am fost si la dr. si m-am intalnit cu bebelina mea.
Totul este OK, bebe creste exact ca la carte, cum s-ar spune, mami a mai luat numai un kilogram in greutate (desi burta s-a marit considerabil), iar cu tensiunea stam in limite normale (9 cu 5). Bebe s-a asezat cu caputul in jos, coloana in stanga iar cu  piciorusele da de cateva zile in coastele mele si ma obliga sa stau dreapta.
Peste doua saptamani merg din nou la ecograful mare din spital sa vedem cum stam si cu greutatea puiului, (atunci filmam din nou si ne mai vede si tati) iar la control la cabinet pe 20 iunie.
Sala de asteptare era plina de mamici cu burtici si mi-a facut bine sa mai vad lume...din pacate toate voiau cezariana, plus legarea trompelor (erau la al doilea copil) numai eu ma incapatzanez cu nastere normala. Oricum, partea buna este ca acum s-a crucit doctorita cand a auzit ca eu vreau sa ma apuc de bagaj, asha ca mai aman cumparaturile pana cel putin la sfarsitul lunii (andreea de-aia n-am scris inca lista).
Azi am fost sa duc probe de urina si sa-mi ia sange pentru analize, cele uzuale (glicemie, hemoglobina, calciu si mai stiu eu ce-mi face). cat despre ce chestii iau, am fier, calciu, magneziu, (astea intr-o zi) multivitamine, acid folic, (ziua urmatoare)  zymafluor zilnic. Bineinteles ca toate ar trebui luate zilnic, dar nici nu vreau sa ma fac balenuta...oricum ma scol dimineatza cu o pofta de mancareeee...
Saptamana asta vreau sa mai stau acasa macar o zi, si la fel si de-acum incolo, sa o las mai moale cu statul prea multe ore in fund la servici...ca vorba ceea, nu-mi ridica nimeni statuie. Evident ca azi m-asteptau problemele vraf. Dar dc nu mai vin, tot trebe sa se descurce, nu???
Va pup dulce,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 28 saptamani + (DPN 1 august)

Monica-Elena spune:
Monica-Elena spune:
 Cocoloasa poti manca fasole si daca simti ceva nelalocul lui poti lua triferment si carbune medicinal este aceptat in sarcina. Dar sa mananci cu masura.
Monica si bocanila de 32 sapt din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

gabirus spune:
gabirus spune:
 Am uitat ca vroiam sa va traduc si ceiurile de care zicea Peca: este vorba despre urzica si coada calului.
Combinatia de care ziceam se gaseste ca atare in pliculete se numeste "Picioare usoare" si va scriu mai tarziu exact ce contine, acum nu le mai tin minte chiar pe toate din compozitie.
Eu clar am o acumulare de lichide, pentru ca am de cateva zile o senzatie de parca as linge incontinuu sare  simt un gust tare sarat in gura tot timpul, chiar daca nu mananc nimic sarat. E tare ciudat ...
 simt un gust tare sarat in gura tot timpul, chiar daca nu mananc nimic sarat. E tare ciudat ...
Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 29 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

lulu75 spune:
lulu75 spune:
 Si eu am mancat fasole cu afumatura si nu am avut nimic. 
Pofta buna!
Luminita 28 de saptamani cu
 28 de saptamani cu  Andrei
 Andrei