Doctor Uscatescu Valentina?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

De acord cu Monu!
Si eu sunt de aproape un an sub monitorizare la Fundeni si pot spune ca, fara analizele si tratamentul recomandat, sarcina asta nu ar fi existat.
Nu cred ca suntem noi in masura sa judecam nivelul profesional al unui dr. Daca nu avem incredere, mergem in alta parte, dar nu aruncam cu pietre aiurea, doar pentru faptul ca a avut omul o zi proasta (noi nu avem?????)
Nu stiu de unde a iesit suma aia enorma pentru tratament, dar se stie ca in sarcina medicamentele sunt gratuite. Eu fac zilnic Clexane de 0.2ml si toata sarcina nu am platit nimic, fiind eliberate gratuit.
Diana, parerea mea e sa mergi unde vrei sa-ti faci analizele sau le poti face in mai multe locuri.

Sanatate multa!

Aurasa UM 3.09.2004 DPN 10.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Este incredibil cat de diferite sunt opiniile legate de dna dr. Uscatescu, nu cred ca am intalnit pana acum un medic mai controversat. Si eu am trecut prin "focurile" Fundeni si pana la urma parerile au ramas impartite, asa cum sunt si in randurile medicilor ginecologi. Ce sfat as putea sa-ti dau, daca te hotarasti sa mergi acolo, evita sa stai cu ea la discutii, ia rezultatele si fugi.. mergi le medicul tau sa ti le interpreteze si sa-ti dea tratament (daca va fi cazul). Eu am trait experiente extrem de neplacute aratandu-i ecografiile si discutand pe marginea situatiei mele, prefer sa nu-mi amintesc..

Ai grija si bafta!

Sa auzim de

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Asa e Tia, ai dreptate....si mie mi s-a parut ceva ciudat la ea....in sensul ca atunci cand m-am dus dupa rezultate, va reproduc exact cum a spus: " iubita ti-au iesit perfecte....n-ai nimic, in ciuda antecedentelor familiale, la cum esti tu somatic, ai putea face si 10 copii; dar totusi eu as mai vrea sa-ti fac " nush ce analize Beta nush ce , si altele.Pai bey frate daca medicul meu a fost interesat doar de astea si au iesit bune, de ce imi mai cauti tu nod in papura?
Eu nu mai merg sa fac nimic acolo; nu mi-a placut organizarea, cum nu mi-a placut nici la Giulesti.....mai aveam putin si-mi luam singura sange ca asistentele alea se uitau la venele mele (inexistente) ca mata'n calendar.... si m-a si durut cand au reusit sa depisteze o vena.... Dar ma rog... toti suntem ciudati intr-un fel sau altul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Mai fetele,
Imi pare rau ca unele sunteti asa acide!Experienta unora dintre noi a fost super traumatizanta si am vreaa sa nu o mai impartaaseasca si altii! Paerile si MAI ALES INDOILELEILE pe care le avem legate de dr si spital au fost spuse tocami pentru ca s-a deschis un asemenea subiect si S-A CERUT O PARERE!Nu a venit nimeni sa deschida un subiect al carui titlu sa fie EVITATI SPITALUL FUNDENI SI PE DR USCATESCU!

Eu nu as vrea sa va reamintesc exzperienta mea pana in saptamana a 8a de sarcina cand i s-a spus sotzului meu ca ar fi bine sa ma convinga sa faac tratamentul DACA NU VREA SA CRESCA COPILUL SINGUR!

Asa ca hai sa fim rezonabili!Sunt oameni si nu putini care au avut experiente mai mult decat neplacute!Si nu spun decat ca tuturor , dar majoritatea persoanelor diagnosticate cu SAFL erau puse sub tratament gresit!Eu am avut recomadare de Clexane 0,4 in fiecare zi plus alaptareasi asta in conditiile in care la momentul acela SAFL era negativ!

Si datorita faptului ca am avut un dr MINUNE am reusit sa nu consum inutil banii statului- si nu numai - ca nu stiu ca au fost mari probleme cu procurarea acestui clexane grauit si fetele care l-au facut stiu asta, ca o parte se dade gratuit si o parte tr cumparat, pt ca la Casa de Asigurari tr ceva, o chestie legata de un prag al salariului- ma rog nu mai stiu exact...

Oricum succes mult tuturor si luatzi decizii asa cum va dicteaza sufletul!

http://community.webshots.com/user/bestuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut!

Eu nu dau dreptate nimanui... sau tuturor,luati-o cum vreti.

Am fost diagnosticata cu sindrom antidfosfolipidic in luna a 3-a. Nu la Fundeni si nu de Dr Uscatescu. Am luat aspenter si am facut diverse analize
In luna a 9-a, un neonatolog m-a trimis din nou la analize. Nu mai aveam nimic. De ce am avut sau de ce nu am mai avut nu stiu sa va spun.Matei s-a nascut sanatos si fara peripetii, eu sunt bine. Probabil ca in curand voi reface ceva analize.

Parerea mea,impartasita si de cativa dintre dr cu care am discutat, este ca diagnosticarea sindromului antifosfolipidic se face uneori prea repede si superficial, fara a lua in calcul toate aspectele. De aceea va recomand sa consultati mai multi medici si sa repetati analizele la laboratoare diferite.

Multa sanatate va doresc.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput