Bebelusi de noiembrie-decembrie 04 (46)
Raspunsuri - Pagina 15
Ela2001 spune:
Buna.Am aparut si eu.
Andreap m-am uitat pe pozele tale; e o dulcica Mariuca si nu pare slabutza deloc. Avem si noi caciulitza din aia alba cu floricele roz. Uitasem sa-ti spun cred ca te-am vazut la BabyExpo, dar te-am pierdut repede din vizor, nu stiu unde-ai disparut.
Dianei i-au iesit deja 2 dintisori jos si cred ca sta sa iasa si al treilea. La primii 2 n-a fost cien stie ce miriita sper sa fie la fel si la ceilalti.
Try poate ca Alex se trezeste din cauza dintisorilor. Oricum si Diana inca se mai trezeste o data pe noapte pt papica.
Ma duc sa-i fac supica.
Fetelor e vreuna din voi care se plimba prin parcul Tineretului?
Ela2001 - bebitzei Diana Andreea (22.10.2004)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001
ioana_du spune:
Viovio, Onitza e bine, a stat mai mult timp la Moreni, si acum e pt. cateva zile in Ungaria (fara Paul, care aramas la Moreni, la bunici). Se va bucura cand va afla ca ai intrebat de ea
In alta ordine de idei .... Carmen, bine ai venit, ma bucur ca bebelusul tau e mancacila, nu ca Bianca mea !
Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)
http://photos.yahoo.com/ioana_du
FELIS spune:
Gata ... imi merge si mie net-ul
VIOVIO ... super poze
AM mai adaugat ceva pozici si cu munte si cu Cismigiu... Sunt in casutza din bara de ID
MIKI... incet-incet... trimite-mi si mie pozele pe mail...
SIMINA... vineri abia o sa vezi poza, ca eu nu am aparat digital... si pun filmul pe CD...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=4" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
FELIS spune:
DA ia uitati si aici diverse poze de la 4 si 5 luni... nu stiu de ce nu am denumit albumul si l-a luat implicit... Stie careva cum se schimba denumirea albumului?
In albumul mai sus mentionat sunt niste poze care imi plac la nebunie... Sa-mi ziceti care vi se par nostime sau dragalase, sa vad daca am dreptate si nu sunt subiectiva...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=4" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
FELIS spune:
Deschideti careva subiect nou ca apoi nu mai putem umbla la listutza... Eu nu am timp... Asa... alungati-ma si pe mine la lucru si la invatzat...
andreap spune:
Mai,cineva tot incearca cu capitol nou.....Poate moderatorii le vor sterge si sa deschidem unul nou,da' bun@!
Felis,super poze..mie imi place aia in care e infofolit in patura d enu i s evede decat nasucul!
POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
FELIS spune:
Eu zambesc a rade la asta si mai e si prima unde doarme cu taica-su... ma topesc de dragul lor...... De fapt mie mi-e tare drag in toate ca doar e puiul meu scump...
Eliza5 spune:
L-am programat pe gogoshelul meu pentru operatie de desfundare de canal maine dimineata la 9.00. Sa va rugati pentru noi!! Interventia este usoara dar eu am emotii cu anestezia (generala). O sa-l opereze d-nul dr. Paul Grecu.
Uuffff.... de-abia astept sa treaca operatia asta...
Eliza si Alex (15 nov. 2004)
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Eliza5
L-am programat pe gogoshelul meu pentru operatie de desfundare de canal maine dimineata la 9.00. Sa va rugati pentru noi!! Interventia este usoara dar eu am emotii cu anestezia (generala). O sa-l opereze d-nul dr. Paul Grecu.
Uuffff.... de-abia astept sa treaca operatia asta...
Eliza si Alex (15 nov. 2004)
Ne rugam pt voi... BAfta!...
aime spune:
Ne-am intors de la vaccin, am plans putin, dar tareeee...am tras si un puiut de somn, am papat supitza si asteptam sa vedem ce se intampla...i-am dat o doza de Calpol...deocamdata e vesel, dar a dormit cam iepureste...nu s-ainrosit la vaccin, sa speram ca va fi bine, dar au trecut doar 3 ore, daca trecem pragul celor 4 ore, va fi ok...
Avem 68 cm si dupa cantarul lor, 7.400kg, dar vad eu deseara, ca e zi de cantar.
Eliza, bafta multa si sigur ca o sa fie bine,iti e mila tare de ei, ca sunt atat de mici, dar cand stii ca ce faci e ptr binele lor...hai, curaj...gandeste-te ca ii vei vedea lacrimile curand, eu am plans cand i-am vazut prima data ochisorii umezi...pui mici ce sunt
Pai haideti sa scriem separat greutatea si diferite evenimente...eu ziceam in locul adreselor de mail, daca tot sunt la nume, nu?
mami si vladut(15 nov.2004)