Bebelusi de noiembrie-decembrie 04 (46)
Raspunsuri - Pagina 14
Viovio spune:
Felis,m-ai pacalit de data asta.
M-am culcat la 2.00,dar m-am trezit la 4.00,sa-mi trimit sotul la serviciu!
Asa ca acum stau iar pe DC.
Buna dimineata,fetelor!
Sa aveti o zi buna si calda ! (desi zicea cineva,ca de azi se strica vremea )
Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.
simonacip spune:
Paxela, merci pt pozici.
Pupici tuturor fetelor.
PS Eliza, cind te vad si pe tine prin Moghioros, ca eu mai ies si in W-e si nu ne-am intilnit niciodata. pe la ce ora va plimbati voi?
Simona si David (10 nov)
http://community.webshots.com/user/simonacip
Viovio spune:
Fetelor,distrati-va putin azi!
Aruncati o privire la pozele Biancai,noul album "bya funy",sa vedeti si voi ce mama nebuna are saracu' copil!
Si daca v-a placut,sa-mi spuneti si mie!
Distractie placuta.
POZE CU BIANCA
aime spune:
'neata fetele!
Vio mi-au placut tare mult pozele, sunt super...mai ales aia cu "gata scoala" mi-am cautat si eu programul, dar inca n-am incercat nimic...
Simina, ce strengarita e Mariuca ta, e o dulcica...copilu' ala plange??? cu ochisorii aia frumosi???
fetele, noi ne ducem la vaccin azi si sper sa fie bine...tare mi-e mila de el, ca exact la 4 ore de la intepatura incepe calvarul si dureaza cam o ora, timp in care plange, plange...ii tin compresa, ii dau Calpol, da' pana nu-si face damblaua serul...asta e...sa-mi tineti pumnii, plizzzzzzzzzzzzzz
Nu zice nimeni nimic despre propunerea mea??? sau o fi proasta????
mami si vladut(15 nov.2004)
Viovio spune:
Si eu care credeam ca bintui singura pe aici si voi va bucurati de somnicul dulce al diminetii...
Aime,.Lui tati aia nu ii place.Zice ca Bianca arata ca de 50 de ani!Mie mi se pare haioasa foc!
Succes la vacin,si poate de data asta scapati de ora de calvar!Bianca plinge atunci cind il face dar acasa doarme...(noi nu am facut pina acum decit 2 vaccinele).
In legatura cu propunerea ta,cred ca e foatre buna.Desi deocamdata noi nu ne putem lauda cu dintisorii.
Pe mine m-ar interesa foarte mult cam ce greutate/inaltime au bebelusii (am vazut ca la lista de papa unele fete au scris si asta),ca eu sunt vesnic obsedata ca Bianca e prea slaba!
POZE CU BIANCA
Viovio spune:
Na,ca eu plec la culcare!
Nu uitati sa va distrati cu noul album al Biancai!
POZE CU BIANCA
carmen spune:
Buna dimineata fetelor,
Am intrat sa va salut doar ca tocmai s-au trezit fetele si incepe programul zilnic: schimbat, spalat, mancat, joaca.
Ana deja si-a pierdut rabdarea si ma striga "Hai odata".
O zi frumoasa.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
andreap spune:
buna dimineata...Mai Viovio,cand eu ma trezesc,tu te duci la culcare...cum rezisti????Da,stiu,de la cele 3 servicii pe care le aveai.Chair ca esti nebunica..Super poze!
Azi dimineata parca nici nu se mai vedeau bubitele "dalmatiencei"mele..Azi ma hoitarasem sa mai cer parerea unui pediatru,dar daca dispar de tot,ce sa-i arat?Asa ca stau inca in cumpana sa ies sau nu afara.
Carmen,super fete ai!Sa-ti traiasca!
Simina,eu in fiecare zi fac 5-6 ore de ture cu caruciorul..Sa inteleg ca a inceput sa-i placa la plimbare?
O zi super
POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
monica-elizabet spune:
buna dimineata fetelor frumoaselor,
eu sunt cu d-ra crize in brate...nu mai vrea sa stea nicaieri nici in scaun nici in patutzul ei...doar a mine in bratre si sa nu ma lase sa scriu.
azi noapte a dormit super bine, la 7 s-a trezit prima data sa pape si apoi direct la 9 fix...ea care de obicei nu mai adormea...uff...ce bine a fost..m-am odihnit si eu.
fetele, am vazut pozele...imi pare rau ca nu am participat si eu la plimbarica...
felis, apropo de role...azi ma duc sa-i cumpar role lui alex ca deja nu mai rezist nervos...se roaga de mine cand vede un copil cu role..ia-mi si mieeee....te roooggg..pliiizzz...si alte nebuneli de genul asta...sper sa nu fie cea mai mare greseala din viatza mea dar zau ca nu mai rezist psihic la urlaciune de nici un fel
simina...chir copilasul ala frumos mai si plange?nu s-ar zice...dar stiu cum este cu aparentele inselatoaresi mariuca andreei este la fel...doar ca a ei s-a mai cumintit un pic...ultima data cand ne-am intalnit mai au facea crize ruxi....acum mingea urlaciunii a ramas tot la noi in teren din cate vad
andrea,ma bucur ca i-au mai trecut bubitele..poate totusi a fost alergie, fara febra, fara nimik.si sanatate multa
vio...acum tu meritai bataitza
aime, bafta la vaccin...stai linistita totul o sa fie bine...lui vladutz
danamunti, cum te mai simti? si eu am uneori niste dureri de cap ingrozitoare, imi dau chiar si stari de voma...sanatate multa si ai grija de tine.
felis,lui mihaitza si sa-i iasa dintisorii cat mai repede si fara durere.
va pup pe toate si pe bbelasi si am fugit sa-i dau papa ruxitei.
sa aveti o zi minunata
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
Viovio spune:
quote:
Originally posted by andreap
buna dimineata...Mai Viovio,cand eu ma trezesc,tu te duci la culcare...cum rezisti????Da,stiu,de la cele 3 servicii pe care le aveai.Chair ca esti nebunica..Super poze!
POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
Am vrut sa ma culc!
S-a trezit insa Bianca,asa ca ne pregatim de iesit in parc.Adio somn!
POZE CU BIANCA