Mamici din Arad...??? (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ce aiurea apare mesajul scris anterior,nu am putut incepe de la capatul randului,de aceea sunt toate una dupa alta.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

quote:
Gabi,fain ca ati vandut masina asa repede.Va luati Logan?

Alina ne luam Peugeot 407 Paladine
Nu e chiar asa fain fara masina. Am fost foarte dependenti de ea si acum stam ca pe jar. Sper sa avem masina pana la sfarsitul saptamanii.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ceau fetelor!

Nu prea am chef de nimic ca sunt franta de oboseala......de 3 nopti nu prea dorm ca urla bazucu de durere de gingii......acum i-am dat si Nurofen......sper sa doarma noaptea asta!Si dupa aia sa-i iasa odata dintii aia care-l chinuie ca nu mai pot de mila lui!

Alinush fain ca v-ati distrat la Cicir!

Clau ati fost la nunta?

Gabi faina masina va luati!

Na fug in pat ca nu mai pot........pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'

Mergi la inceput

Ceau fetelor! Cam liniste pe aici astazi.
Gabi,eu am intrebat daca va luati Logan ca ziceai tu zilele trecute ca vrea Cipri,oricum nu se compara cu Peugeot... E super masina!

Ioana,imi pare rau de voi cu dintisorii,saracutul Alesio!

Clau,cum v-ati distrat la nunta?

pozici
Dragos la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Salutare si o saptamana cat mai placuta...

Magda, mi-am luat ingrasamant ceva solutie care se pune 2 capace la 2 litri de apa si se uda florile cu ea o data pe saptamana. A fost 120.000 lei. Daca nu infloresc florile ca "nebinele" ma duc si o ud pe tanti aia cu ea, poate infloreste ea...

Gabi super ca va luati masina. Dai de baut daca ne vedem.

Am fost la tara si la pescuit, nu am prins mare lucru, doar niste pestisori din-aia mici, dar care prajiti cu faina sunt super. Duminica pe cand ne-am apucat de pescuit am "pescuit o ploaia" de vara de ne-a udat pana la piele, dar a fost fain.

Aseara am vrut sa copiez niste CD-uri acasa si m-am trezit ca nu mai imi recunoaste calc CD player-ul si CD writer-ul, cred ca am capatat ceva virusi si trebuie sa-l duc la service. Nasol ......

Azi incep fizioterapia asa ca saptamanile astea doua o sa fiu ocupata dupa-masa.

Daca stabiliti o intalnire sa spuneti din timp ca sa pot veni si eu.

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Nimeni pe aici. Plang ...

Ce faceti fetelor? Ce mai munciti de nu mai intrati pe aici?

Clau, mai ai cu zugraveala?
Gabi, cand vine masina? Ce culoare va fi?
Alina, nu uita sa ne pui poze de la nunta.
Ioana, cum ramane cu lucrul, nu mai mergi?
Magda, cum stai cu examenele?

la toate.

pozici

Mergi la inceput

quote:
Gabi, cand vine masina? Ce culoare va fi?

Flavia, noi speram ca vine pana la sfarsitul saptamanii, dar cred ca ne facem sperante desarte. Masina e in zona libera Curtici, dar birocratia e tare mare. E tare nasol fara masina, daca te-ai obisnuit cu ea. Culoarea o sa fie "gris fer". iti dau un link daca vrei sa vezi, e chiar ultima culoare http://www.peugeot.com.ro/ConfigColor.aspx?ModelConfigID=323
Nu mai avem rabdare, parca am fi copii mici
Fetele care sunteti in domeniu medical, poate ma puteti ajuta. Am o prietena care are un baietel caruia i s-au cracanat piciorusele exagerat de tare. astazi l-am vazut si am ramas socata. Nu stiu cum se numeste afectiunea, ca as mai cauta informatii pe internet. Ea a fost la un medic ce a vrut sa-i puna copilului pciorusele in ghips pentru 3 luni, dar ea nu a fost de acord sa tina copilul imobilizat atata vreme. In 16 o sa mearga la alt medic ce o sa-i dea(recomande) un aparat care se pune noaptea.copilul are un an jumate. Daca stiti ceva despre asta spuneti-mi si mie.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

quote:
Fetele care sunteti in domeniu medical, poate ma puteti ajuta. Am o prietena care are un baietel caruia i s-au cracanat piciorusele exagerat de tare. astazi l-am vazut si am ramas socata. Nu stiu cum se numeste afectiunea, ca as mai cauta informatii pe internet. Ea a fost la un medic ce a vrut sa-i puna copilului pciorusele in ghips pentru 3 luni, dar ea nu a fost de acord sa tina copilul imobilizat atata vreme. In 16 o sa mearga la alt medic ce o sa-i dea(recomande) un aparat care se pune noaptea.copilul are un an jumate. Daca stiti ceva despre asta spuneti-mi si mie.

Gabi,baietelul prietenei tale poate avea picioarele cracanate de la rahitism sau sa aiba displazie de sold,mai degraba asta e daca zici ca a vrut sa o puna in ghips. Parerea mea e ca a facut destul de rau ca nu ia pus piciorusele in ghips atunci la 3 luni,acum e mai complicat,se poate ajunge si la interventie chirurgicala.Atunci s-ar fi corectat foarte bine.

Flavia,nu am uitat de poze,dar trebuie sa primesc CD-ul,care e la Oradea.

Restul fetelor pe unde umblati??????

pozici
Dragos la 3 ani

Mergi la inceput

quote:
Parerea mea e ca a facut destul de rau ca nu ia pus piciorusele in ghips atunci la 3 luni,acum e mai complicat,se poate ajunge si la interventie chirurgicala.Atunci s-ar fi corectat foarte bine.

Alina, acum a vrut sa-i puna picioarele in ghips, nu la 3 luni. Nu a fost asa rau inainte. Ea tot a intrebat medicul de familie care i-a zis ca nu e nici o problema si abia acum a fost la ortoped. iti dai seama ca la varsta asta nu mai poti tine un copil in ghips.
Si eu cred ca rahitismul e cauza, desi i-a dat calciu si D3 injectabil.E si greu, ca are 15 kg la un an jumate.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzica

quote:
Parerea mea e ca a facut destul de rau ca nu ia pus piciorusele in ghips atunci la 3 luni,acum e mai complicat,se poate ajunge si la interventie chirurgicala.Atunci s-ar fi corectat foarte bine.

Alina, acum a vrut sa-i puna picioarele in ghips, nu la 3 luni. Nu a fost asa rau inainte. Ea tot a intrebat medicul de familie care i-a zis ca nu e nici o problema si abia acum a fost la ortoped. iti dai seama ca la varsta asta nu mai poti tine un copil in ghips.
Si eu cred ca rahitismul e cauza, desi i-a dat calciu si D3 injectabil.E si greu, ca are 15 kg la un an jumate.

www.stoc-studio.ro/tudor

Gabi,n-am inteles eu bine,am crezut ca la 3 luni a vrut sa-i puna.
Vigantol nu ia dat,numai D3 injectabil? Saracutul copil!

pozici
Dragos la 3 ani

Mergi la inceput