Mamici din Arad...??? (30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Eu nu prea am net seara,nu stiu ce se intampla,tot sun la RDS si vin la noi,dar cand vin ei merge netul,seara nu mai merge.Tot ne spune ca se lucreaza,dar eu m-am saturat deja....
Acum l-am culcat si eu pe Dragos.A venit de la nisip plin cu nisip in cap,in chiloti,in ciorapi...groaznic...l-am dezbracat direct in vana si apoi la dus cu el. Ii place la nebunie la nisip si femeia il duce in fiecare zi.E tare bronzat!

Clau,nu te invidiez ! Am vazut pozele,Raul e tare scump,s-a schimbat mult si e foarte mare.
Nu-ti poti pune calculatorul in alta camera sau zugraviti peste tot?

Flavia,la ce se operaza sotul tau? Cred ca ne-ai spus,dar am uitat eu. Succes pe maine si refacere rapida!

Magda,da' ce rabdare ai tu cu florile!

Ioana,sa-ti cumperi dopuri la prize sa nu ai surprize si sa fii linistita. Vad ca incepe distractia si la voi.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Clau unde sunt pozele?????
Flavia succes sotului si mult curaj!Cine il opereaza?
In sfarsit reusesc sa pun pozele.

Magda si Bianca

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ceau fetelor!

Clau eu am vazut ceva poze de la tine, dar numai una era cu Raul, restul cu tine!

Magda ce frumoasa s-a facut begonia ta! Si trandafirii....

Flavia tinem pumnii sotului la operatie si tie sa fii bine !!!!!

Noi tot asa.....continuam cu crizutele de personalitate, dar tot degeaba ca mami nu ne baga in seama.Cand am fost la Craiva a facut si acolo o crizuta din asta si soacra-mea a vrut sa-l ia repede in brate.M-am certat cu ea sa-l lase in pace ca altfel asa se invata! De atunci nu se mai baga in treaba mea!

Noa fug la bazuc ca s-a trezit....Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Alina, sotul meu se opereaza de varicocel. Adica trebuie sa i se faca o incizie mica sa i se gasesasca vena de sange care merge spre testicol si sa o ligatureze.

Magda, Gurtavenco il va opera, dar din pacate acum s-au apucat la Municipal sa schimbe nu stiu ce in blocul operator asa ca GHINION nu il mai opereaza azi ci, SPER, saptamana viitoare.

Eu va spun ca se tin ghinioanele de mine... ieri pe la 8 mi-a iesit scurgerea de la baia mare in baie si pe hol. Noi stam la 1 si cei de la parter au canalizarea separata asa ca a iesit la noi in casa si la vecina de etaj. Pe langa asta cei de la Apa Canal au zis ca vin doar dimineata... imi venea sa-i bat, cum adica, sa stam fara apa, fara wc, cu un miros nasol in casa ca ei nu aveau chef sa vina....... Pana la urma a apelat Sorin la niste pile si a venit o vidanja si a desfundat canalul. Asa ca aseara am facut dezinfectie de voie de nevoie.

Sunt obosita acum, parca m-a batut cineva. Azi, daca tot nu-l opereaza pe Sorin, mergem la tara la pescuit.

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Flavia, imi pare rau ca v-ati inundat.
Mult succes lui Sorin saptamana viitoare la operatie. pacat ca nu l-a putut opera azi. lasa ca o sa fie bine!
Va urez week-end placut.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Uitati aici sunt pozele

Ups s-a trezit Raul...Ceau!

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Azi m-am intalnit cu Magda!!!!! ....si cu restul familionului(a se citi sot si d-ra Bianca care e o fetita frumoasa foc)!

Flavia imi pare rau de peripetiile voastre cu apa care a iesit in casa.....groaznic! Tinem pumnii atunci pe sapt viitoare la operatie!

Gabi mai zi-ne de voi!!!

Clau e un dulce Raul dar cum de n-am vazut eu pozele astea???Adevarul e ca nici n-am cautat prea mult!......vroiam sa-ti mai zic ca te-am vazut cu Raul la plimbare, veneati dinspre autogara catre UTA, acum seara. Noi eram in masina mergeam la 5 colturi.

Noapte buna la toata lumea(si mie daca se poate).....si pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Ceau fetelor!
Fetelor v-am ajuns, dar ce numai voi sa va recunoasteti pe strada?Aseara dupa ce am iesit de la servici(dupa 12 ore) am mers la pizza 5 colturi si in timp ce mananc(noi eram inauntru) cine papa afara pe terasa?IoanaEi si uite asa am cunoscut-o "live".
Clau mi-am adus aminte intr-o zi ca ai scris ca sora ta ma cunoaste, de unde?Poate ca mi-ai mai spus dar am uitat.
Familia Morostes anul asta mai veniti la noi?
Flavia ai gasit ingrasamant pt flori?
Acum va las, merg sa gat de pus supita la foc si sa pun azot la flori, pupici la toate

Magda si Bianca

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

salutare!
ce sa va mai zic de noi?!
Am vandut masina saptamna asta(neasteptat de repede). Luni am dat-o in ziar, marti am vandut-o, miercuri am ramas fara ea. Asa e de rau acum fara masina. Da las' ca vine aia noua!
chiar imi pare rau dupa daciutza, dar unde sa tii doua masini la bloc. Nu avem decat un garaj, si sa o lasam pe-afara... avem tare muti copii pe aci care nu stiu sa se joace normal.
Azi dupa masa mergem la ziua unui prieten, si-o tine pe strand la casuta, cu gratare, mici si bere

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor! Aseara nu am putut intra pe DC,imi scria ceva mesaj ca-i eroare. Am fost si noi plecati ieri la Cicir la prietenii nostri si am facut gratare,au venit si ceilalti prieteni care s-au mutat la Cicir(inca o familie) asa ca am fost o gramada pe-acolo si o gradinita de copii. Gabi,fain ca ati vandut masina asa repede.Va luati Logan? Magda, sigur ajungem anul asta la voi,dar nu stiu exact cand.Asteptam sa infloreasca trandafirii! (glumesc) Clau,cum stati cu santierul,mai poti? Cred ca mai mult stai pe-afara cu Raul,el sigur ar vrea sa "ajute" pe-acolo.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani

Mergi la inceput