Bebelusi de sept - oct 2004 (45)
Raspunsuri - Pagina 7
loreema24 spune:
Eu sunt de acord cu pusul la listuta . Acum depinde si de voi.
Ramona & Loreema
Pozici
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
pufymic spune:
Deci punem iepurasi?????
Pupici!
Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
daniver31 spune:
Si eu sunt pentru iepurasii din listuta....chiar daca noi nu avem nici unul!!!!1
Pupici
loreema24 spune:
Sa vedem daca accepta si ellen ca ea ar trebui sa munceasca!
Ramona & Loreema
Pozici
loreema24 spune:
Gata maine ma duc si ii cumpar fetii periuta si pasta de dinti si Zimaflour!
Sa-mi fie rusine ca incep asa de tarziu!!!!!!!!!!
Ramona & Loreema
Pozici
aissa spune:
Ana, are 2 zdranganitori de plus, nici nu au cum sa o sufoce nici nu o deranjeaza. Si catelul e moale si ea il pune pe cap, apoi il ia. Si daca nu le are isi pune patura. Daca nu are o carpa in mana nu adoarme.
Buburuza m-a dezamagit total...asa ca deocamdata mai astept, s-ar putea sa vina luni....buuuuna organizare au!
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
Naty spune:
Fetelor,
Mor de nervi! Am atata de lucru la servici, ca de la 9,30 dimineata pana la 6-7 seara lucrez non-stop, uneori nici sa mananc nu am timp. Si, cu atatea pe cap am facut o gafa teribila .. am uitat de termenul de judecata al unui client, n-am trimis pe nimeni acolo. Nu era ceva foarte important, nu-i nimic grav, dar ideea e ca ne-a anulat apelul pentru ca nu timbrasem suficient, ceea ce e cel mai nasol lucru care se poate intampla unui avocat, sa pierzi fiindca n-ai pus suficient timbru. Daca ar fi fost acolo cineva ar fi putut timbra pe loc Nu stiu ce dracu ma fac cand o primi clientul hoatrarea si o vedea ca n-a fost nimeni si de asta i s-a anulat apelul
Daca ar fi facut unul din angajatii mei treaba asta, ii trageam un perdaf zdravan, dar am facut-o eu si nu-mi ramane decat sa ma dau cu capul de pereti si sa sper ca n-o sa pierd clientul (unul din cei mai importanti).
In alta ordine de idei, bebelina e ceva mai bine, i-a trecut nasucul, se pare ca medicamentele antialergice isi fac efectul.
Nici noi nu avem dintisori!
Bebelina sta foarte bine si mult in fund, se tine perfect dreapta, sta sprijinita in picioare daca o tin de axile, se rasuceste intr-una de pe o parte pe alta, dar inca nu se ridica singura si nu zice nici "mama" nici "tata", doar "bebe" si "pa...pa...pa".
Si danseaza ... daca aude muzica si danseaza cineva in fata ei, se pune si ea sa se miste in toate felurile, e asa de haioasa ...
Frosa bebelina e mucioasa cam de o luna. Pana acum n-a avut nimic, decat o raceala la 2 luni, pe care a luat-o de la mine. Sunt sigura ca acum e ceva alergic, fiindca i-a trecut cu medicamentele antialegice - Ketof sirop si Calciu. Oricum, ea e foarte alergica in general, tot timpul face bubite de la te miri ce. Probabil a mostenit de la mama mea, care e la fel.
Daca bebe al tau are mucisori aposi periodic, fara febra, rosu in gat si altele se poate sa fie alergie.
Raluca si Ioana Alexandra 10 oct.
http://community.webshots.com/user/rnico102
elyanne spune:
Acolo unde sunt (
dintisori) ar trebui pus nr. de dintisori (cum am pus la mine). De-asta era bine ca subiectele nou create sa fie deschise cu userul: mamica de spet-oct
In felul asta puteam modifica mai multe dintre noi in lista.
Asa trebuie sa modifice doar cea care a deschis subiectul.
Asta a fost si ideea cand s-a creat userul respectiv.
Eliana si Elena (23.10.2004)
Pun lista din nou cu userul comun... sa mai puteti modifica si voi.
elyanne spune:
quote:
Originally posted by loreema24
Gata maine ma duc si ii cumpar fetii periuta si pasta de dinti si Zimaflour!
Sa-mi fie rusine ca incep asa de tarziu!!!!!!!!!!
Ramona & Loreema
Pozici
Eu stiam ca Zimafluorul trebuie dat pana la apritia primilor dinti ca sa aiba efect asupra dentitiei temporare... Daca i-au aparut primii dintisori mai are efect doar asupra dentitiei permanente, deci poti sa incepi sa ii dai si mai tarziu (4-5 ani)... Asa stiu eu...
Oricum, este destul de controversat si subiectul cu Zimafluorul, asa ca eu nu o sa-i dau si gata. Pediatrul a zis ca el nu imi recomada, nasul nostru (dr. stomatolog) a zis ca e bun... Deci parerile sunt impartie.
Eliana si Elena (23.10.2004)
aissa spune:
Eliana e super listuta si pentru munca.
Despre Zimafluor eu l-am intrebat pe stomatologul nostru, care e un tip tanar si m-am gandit ca stie cam care e tendinta acum. Si el mi-a zis ca e inca mica pentru asa ceva, asa ca nu mai inteleg nimic. Oricum, nu i-am dat si nici nu cred ca ii voi da.
Naty, e de inteles, eu una va admir pe cele care lucrati. Eu nu stiu cum o sa fac luna viitoare ca fata care imi tine locul intra in concediu si o sa trebuiasca sa ajung pe acolo. Adevarul e ca stand acasa eu pierd, uit ce am stiut si nu mai sunt la curent cu noutatile. Dar prefer asa decat sa pierd din timpul petrecut cu pitica, am asteptat-o prea mult. Si ce mi-e cel mai greu e ca nu am cu cine sa o las....
Cristina si Alexandra (30.09.2004)