Mamici Noiembrie-Decembrie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Dienutza, doar un concediu medical te poate salva. Angajatorul nu te poate elibera de indatoriri decat pe baza unei scrisori medicale de la ginecolog (nici macar medicul de familie nu te poate rezolva...cel putin mie asha mi-a spus medicul meu).
Deci, daca esti in relatii bune cu ginecologul tau, poate te ajuta. Altfel, nu prea vad cum potzi rezolva problema astfel incat sa primeshti si niste bani pt. perioada asta de concediu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

dienuta, presupun ca lucrezi in sectorul privat. Ai carte de munca la acest angajator?

Mergi la inceput

toate gravidele de nov-dec fac nani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Buna Burtici !
Vin de la spital .Ca tot a venit vorba de stat acasa ,eu am intrat de astazi in concediu .M-am dus sa-mi fac un control de rutina si am dat de belea .Am terminat cu munca,nici pe scaun nu am voie sa stau ,doar la pat .Am colul de 2,6 cm ,f,f scurt .Cu o foaie de la dr. ginecolog ,dr. de familie este obligat sa-ti dea concediu .Eu nu am vrut concediu dar asta e .O sa clocesc in pat urmatoarele luni .Si eu care visam la o intilnire de grup .
16+

Mirela si Cosmin 2 ani si 6 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Nu chiar toate fac nani dar ar cam face.

Eu am avut astazi o nebunie la serviciu si nu s-a terminat inca.Acum fac o pauza de papa asa ca am intrat un pic.
De azi dimineata am inceput sa iau Materna (acum in mare mi-au mai trecut greturile) si pe la 8,30 mi s-a facut un rau la serviciu de nu ma puteam tine pe picioare , nu-mi puteam controla mainile si picioarele.Pana acum nu am patit asa ceva si ma intreb daca nu cumva de la Materna. Acum sunt OK sper ca si bb e bine (abia pe 25 am programare la eco-sper sa-mi spuna ce este).

Mandy 15+

Mergi la inceput

mandi, n-am mai auzit de rau de la materna. poate e o coincidenta. sunt convinsa ca saptamana viitoare vei afla sexul bebeului
mirela, o sa stai in pat pana in noiembrie?www.clicksmilies.com/s0105/schlafen/sleeping-smiley-011.gif" border="0">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetelor, voi cum stati cu dormitul si cu depresiile?
Indiferent la ce ora ma culc,4.30 fix ma trezesc, proaspata si odihnita si ma uit la televizor pana pe la 7 fara un sfert, cand ma pocneste un somn de zici ca n-am dormit in viata mea, iar la 7 suna ceasul. E groaznic, iar doctorita nu vrea sa imi dea nimci pentru insomnia asta.
In ceea ce priveste depresiile, sunt "beton". In fiecare zi "dau apa la soricei" din tot felul de motive, ba ca mai am 3 nunti in urmatoarele 2 week-enduri, ba ca primaria nu a terminat blocurile ANL si nu cred ca ne mutam pana vine bebe, ba ca si eu si sotul luam salarii cu penalitati de 10%-15% (daca nu merge bine productia, este penalizata toata unitatea - cu tot cu TESA)!
Imi vine sa ma urc pe pereti. Voi nu patiti asa ceva? ....sau oi fi eu

Mergi la inceput

oh, ba da, depresii cu innegurari, nu cu lacrimi. sunt si mai rele...
insomnii? de la 22:00 sunt fresh, ies afara, ma instalez la tv, fac curatenie, orice. la 1-2 (atat a.m., cat si p.m.!)imi vine somnul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Nu prea dorm mamicile la ora asta :)

Eu una as vrea sa dorm, sunt franta, lucrez de la 4 dimineata si mai am o tona. Nu imi pot refuza clientii vechi si buni platnici, si parca ii apuca pe toti deodata cu tone de munca. As dormi putin, pt ca ma doare capul cumplit, iar e vremea asta in schimbare si ma da peste cap.

Mirela, important este ca bebelica si tu sunteti bine, si daca este sa stai in pat, desi cred ca vei innebuni de plictis si stres, rezultatul va fi unul super, sunt sigura.

Mandy, sincer cred si eu ca este o coincidenta chestia cu raul si Materna, eu am luat de cateva ori si n-am avut nimic-nimic. Insa nu mai iau decat 1 la 3-4 zile, pentru ca incerc sa-mi culeg vitaminele din produse, atat timp cat analizele nu au aratat carente vitaminice. Ca veni vorba tu pe unde lucrezi/stai prin Cluj? Esti clujeanca get-beget?

Ma bucur ca am propria firma si nu am griji cu angajatori, carti de munca etc.... in primul rand pt ca statul roman ia fara sa dea, si in al doilea rand pentru ca e un dezastru la asigurari de sanatate si la fortele de munca, sefii de pe acolo nu le mai dau zile multe pana la faliment. Prefer asigurarile private, pana om vedea ceva constructiv si de la stat, dc vom vedea.

Spor la munci in continuare

Ripley 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Salutari voua!

Eu am avut si insomnii iar acum as dormi si de-amiaza dar n-am cum.
Vremea asta apasatoare cred ca ma influenteaza cel mai tare. De 5 nopti incoace visez foiletoane si sunt din cauza lor si mai obosita. Unul dintre vise a fost chiar dragut: nascusem o fetita, dar cu toate ca povestea a fost lunga de-o noapte intreaga, multe detalii n-am retinut.

Eu voi avea 28 de ani in decembrie.
10+ (DPN 11-14.12.2005)

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput