Mamici/tatici din Timisoara (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Gabitza, nu eu te-am intrebat de ceaiuri, ci Ana68 Dar... mi-ai raspuns inainte... (o fi fost ceva telepatie? ) ca voiam si eu sa te intreb ce ceaiuri bei, nu cumva sa fie de slabit, ca doar nu vrei sa tii cure de slabit chiar in timpul sarcinii ...cu toate ca ma gandeam io ca n-ai momente de-astea de inconshtientza (in care sa vrei sa faci cure de slabire adica ), mai ales ca mai ai inca o sarcina la activ si nah... experienta

Ufff ce geloasa is pe voi..ca va intalniti si io nu pot veniiiii Dar sper sa aveti vreme buna si soare si frumos ...si sa stiti ca daca ploua, chiar nu e vina mea, ca nu obisnuiesc sa fac voodoo sau dansul ploii cand altii se intalnesc si eu nu pot sa ajung

Din pacate eu nu prea ma implic in discutiile viitoarelor si actualelor mamici, pt. ca nu am nici un bb la activ si nici la purtator (momentan nici nu e momentul sa am, cum am mai spus intr-un post mai vechi, abia peste vreo cativa ani buni ma vad asteptand bb ). Totusi, discutiile voastre imi sunt utile pt. ca invat si eu cate ceva dinainte, asa ca "when the time comes" o sa fiu pregatita

Va pup si pe voi si pe ingerasii vostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut mamici si burtici,
Mai dau o tura pe aici ca m-a luat dorul de voi si nu ma pot abtine sa nu va citesc.....
Giova,si eu cred ca raul asta e in functie de fiecare organism in parte.Babeste se spune ca raul tine pana misca bebe prima oara in burtica si pe urma scapi de greturi.Insa nu e tocmai o regula.Nu te speria!Eu una nu am avut probleme de genul asta....
Gabi,faine ceaiuri bei...Imi amintesc ca acum vreo 4 ani in urma am facut si eu o cura de coada calului si alte plante,pe care le-am cules eu insami de la munte...
Amutza,eu stiu ca edemele se fac din prea multa albumina in organism.Mie asa imi spunea doctorul.Nu stiu sa-ti explic fenomenul...Si eu am avut aceleasi probleme cu umflatul picioarelor si a mainilor....In luna a 8 a de sarcina,daca apasam cu degetul pe glezna ramanea gaurica,asa eram de umflata....Se zice ca trebuie sa nu mananci sarat absolut deloc si sa eviti tot ce iti provoaca aciditate si sa nu bei acidulat....Pentru masuta de infasat...ai incercat la Modern in P-ta Operei?Si pe strada perpendiculara pe linia de tramvai,unde e libraria Humanitas pe colt,se afla magazinul dela Chico...Incearca si acolo...Iar cu burtiera...la mine nu a functionat.
Mary,felicitari pentru sportiva din burtica....Citind ce ai scris m-am amuzat si mi-am amintit si eu cand eram gravida cu Luana,dar si cu Alex.Si Luana era agitata si uneori ma lovea destul de puternic si imi crea discomfort.Atunci Marius se apropia cu gura de burta si ii spune:"tatiiii,hai n-o mai lovi pa mama,ca o doare!".Culmea e ca se linistea cateva minute si o lua de la capat....iar si iar...
Alexa,La Multi Ani! in avans si sa ai o zi de nastere grozava!
Giulia,sa fie timp fain....si sa ne vedem cu bine duminica..
Sa fiti sanatoase si sa aveti tot binele din lume...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Poze-de-familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliatm spune:

Sunt fericita ca febra a scazut ... mai vedem cum stam la noapte

avem pozici noi!!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fetitzalumami/album?.dir=/27da

giuliatm, mamika Alessandrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fetitzalumami/album?.dir=/27da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Buna dimineata fetele harnice!
Mie mi-e din ce in ce mai lene sa vin la lucru

Amutza, am vazut masuta cu vanita dar memoria mea ... Nu mai stiu exact unde, in Kappa (magazinul de bebei din aripa noua) sau poate la Miniblu in centru.

De burtiera mi-e greu sa precizez daca este sau nu necesara. O rezidenta de la spital (tipa SUPER faina, s-a ocupat enorm de mult de noi) incerca sa ne convinga sa nu folosim si sa lasam uterul si pielea sa se refaca singure. Cert este ca mie mi s-a parut mai confortabil cu burtiera (ma enerva groaznic cum atarna ditamai burtoiul ala gol - creepy de-a dreptul) si nu am putut sa renunt.

Giova, locuri de picknick cam aceleasi le stiu si eu ... Din pacate nu sunt prea multe prin zona ... Se mai poate si la Padurea Verde, dar si acolo este aglomerat rau. Mai bine Pischia sau Cheveres. E mai linistit si mai frumos.

Auci! Ma capaceste asta micu' in fiecare dimineata de imi salta burta in toate partile

Albi, cam asa este. Mamicutzele au cam acaparat topicul, sper sa nu ii plictisim prea tare pe ceilalti.

Alexa, uite acuma te trec pe listuta. Sper ca veti veni la urmatoarea intalnire.

Fetelor, cum ne recunoastem duminica? Ceva sugestii? Sau ramanem la chestia cu esarfa pe mana?

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 29 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Oare ce mai face Aileene? Ca nu a mai trecut de multisor pe aici? Cum or fi mama si sora ei? Ca de o vreme nu prea mai auzi multe noutati despre zona sinistrata ... Cam multa tacere in media, se mai aude numai de controverse si certuri legate de pompele unguresti. Ce tembeli, groaznic!

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 29 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Fetelor, pe duminica se anunta o vreme super, super faina cu 26 grade si fara ploaie.
Eu zic ca ne stabilim un loc de intalnire, langa fantana, de exemplu la ora 17.
Eu sunt fericita ca am reusit sa fac rost de spacer si am inceput tratamentul cu Singulair si Flixotide.
Giulia, m-ai terminat cu scumpetea de fetita. E asa dulce, imi aminteste de Paul cand era bebe. Sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea.
Pe duminica!

Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amutza spune:

Buna fetelor cu si fara bb!

Noi ne trezim numai la ore din astea si acum e sotul la lucru de dimi si ne mai putem lafai un pic si pe net (daca tot mere rds-ul).
Ana68 si Gabirus va multumesc pentru raspunsuri. Mai asteptam sugestii cu burtiera ce parere au alte fete.Ana68 si eu sunt in luna a 8-a si de aceea am butuci in loc de picioare, dar ma amuza cum arat si mi se fac gaurele. De sarat nu prea mananc sarat si apa nu reusesc sa ajung la 2l pe zi, dar oricum stiu ca e ceva normal.
Giuliatm ai o scumpete de fetita de iti vine sa o papi nu alta. Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa, sa va bucurati de ea.

Noi am fost ieri la echo sa ne intalnim cu bebitzu sa vedem ce face si e totul ok, ii place in burtika la mami si nu vrea sa iasa foarte curand. Avem 35 de sapt si 2450g. E un foarte cumintzel. Si foarte ascultator deja.

Mary25 ai reusit sa faci ceva cu PM-ul?
Noi nu stim daca ajungem la intalnire (desi mi-ar fi placut), dar e ziua mamei mele de nume si........

Va pupam si sa fiti sanatoase cu bb cu tot si cele fara (sa nu va simtiti pe dinafara dar asa e cand esti mamica sau viitoare mamica, sper sa intelegeti).

Amutza + bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mary_25 spune:

,
Amutza: din pacate nu am reusit, dar nici nu ma mai chinui. Da-l incolo......!
Ieri m-au enervat niste prietene de-a lu' soacramea: "Vai, tu n-ai burta de deloc! Parca esti trasa la fata! N-ai pofta de mancare? Vezi ca trebuie sa manianci cat cere bb. etc....."
In mintea lor daca nu pui 30 de kg cel putin, ceva nu e in regula. S-or inceput cu tot felu de exemple. Pana si ficamea le contrazicea, imi tragea niste suturi....!

,
Mary si bb 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

buna fetelor!!!
noi suntem bine, fara greturi. azi e a 3-a zi de cand sunt mai bine. dar parca mi-e si frica sa nu se fi intamplat ceva cu bebele. Oricum sanii ma dor, la wc merg la fel de des. si astea cred ca sunt semne bune.
Am fost la Chicco sa vad cat e o crema antivergeturi. 600.000 lei!!! nu mi-a venit sa cred. oricum nu am inca nevoie de ea, dar am vrut sa ma informez.
este buna crema asta? ati folosit-o? vb. si cu sora mea in italia sa vada cat e acolo. poate e mai ieftina si sa mi-o trimita.

http://community.webshots.com/user/ioananemes

gio si bb 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amutza spune:

Mary chiar nu trebuie sa le bagi in seama pentru ca nu suntem toate la fel. Am o prietena in luna a 5-a si nu i se vede deloc burta si e asa de slabutza, dar daca la echo a iesit ca e bine si zici ca le-a si contrazis atunci e ok. Voi sa fiti sanatoase. Stai linistita ca pe la 6 luni mai ales pe la 7 o sa-ti vezi burta crescand pe zi ce trece de nu o sa-ti vina sa crezi. Si mie imi zic ba ca ai burta prea jos, ba ca-i tuguiata si asta inseamna nu stiu ce, fiecare cu parerea lui. Eu nu le-am cerut-o. Asa ca stai linistita si nu le mai lua in seama.

Amutza + bb

Mergi la inceput