Mamici/tatici din Timisoara (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Giova, eu am luat cate o pastila in fiecare zi. Cu greutatea nu are rost sa te stresezi de acum. Eu una am inceput sa depun mai tarziu, dupa 12 saptamani. In orice caz, trimestrul 2 a fost dezastru. Bine, si la prima sarcina la fel. Dar atunci am pus per total 16 kg, iar acum deja am 14 ... nu cred ca voi mentina acelasi nivel. In fine, ciudat este ca nu s-ar zice ca am asa multe kg in plus ... Nu stiu unde s-au pus toate ... Am o burta enorma ce-i drept, dar totusi, de unde 14 kg? Ma depaseste problema ...
Oricum, nu are rost sa te cantaresti zilnic. Ia-o mai lent. O data pe saptamana e ultra-suficient.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 29 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

MAI MULT MA CANTARESC, DIN CAUZA CANTARULUI, CA IMI PLACE.
AM FOST LA CEA DE A 2-A INJECTIE. A FOST MAI SUPORTABILA. POATE PE A 3-A NICI NU O VOI MAI SIMTI.

http://community.webshots.com/user/ioananemes


gio si bb 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Salutare!
Am intrat si eu sa ma mai recreez un pic.Am avut o zi de KK!M-a enervat soacra-mea atat de tare incat si mi-a fost frica sa nu pierd laptele.Imi vine sa o sterg de pe fata pamantului!
In fine, vreau sa va intreb cum ati facut sa slabiti dupa nastere, ca eu intr-o luna nu am dat nici un gram jos .De ce oare?

http://community.webshots.com/user/oanamucenicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Mai am o intrebare: ce cofetarie imi recomandati pentru tortul de botez?

http://community.webshots.com/user/oanamucenicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Oana, imi pare rau ca te-ai enervat. Nu o lasa sa te streseze! Soacrele, mamele si bunicile astea au un talent deosebit de a face pe desteptele. Noi cand s-a nascut Eva le-am declarat clar ca nu vrem sfaturi si indicatii numai daca le cerem de nevoie. In rest, noi stim cel mai bine. Si chiar asa si este. Alte vremuri, alte informatii, alta crestere, ce naiba!
Eu am slabit de la sine, dar nu am alaptat decat vreo luna. Din cate stiu eu, pe perioada cat alaptezi vei slabi mai greu. Organismul pastreaza rezervele pentru lapticul de bebe.
Dintre cofetarii am auzit lucruri bune despre "Sava". Mie personal imi mai place Trandafirul. Fac lucruri si foarte bune, nu doar frumoase. Cei de la Codrina de exemplu le fac frumoase foc dar mi se pare ca au un gust tare artificial.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 29 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata mamicute si burticute,
Cam putinei pe listuta pentru 22 Mai....Rugati-va sa nu ploua si hai sa ne intalnim,ca eu abia astept sa va cunosc si sa vorbim....
Gabi,e voie sa ti cura de ceai cand esti graviduta?!Te intreb ca eu nu am mai auzit pana acum si sunt mirata....De ce nu ne-am "vorbit" cand eram si eu gravida cu Luana,ca poate imi dadeai si mie "reteta"cu ceai si nu mai aveam acum 100 de kile....Iar faptul ca ai 14kg in plus....din cate stiu eu si din cate am citit,pai tu esti graviduta ideala.La carte scrie ca o femeie insarcinata,ia pe tot parcursul sarcinii,in greutate,intre 13 si 15 kg.Pentru ca bebe are 3kg,3kg si ceva,lichidul amniotic 1-2kg,placenta are si aia 3-4 kg....si tot asa si se aduna kilele si iese grutatea.Si tu pui un picut,dar cu putin efort,la greutatea asta,dai repede jos.
Giova,eu am luat acid folic dupa 6 luni de sarcina,daca imi amintesc bine.Luam o pastila pe zi,plus Prenatal o pastila si am luat si fier,nu mai stiu cum se numea....
Oana,nu te mai enerva....Nu face bine !!!!Ignor-o!Sau mai simplu:spune-i sa te lase in pace.De slabit o sa incepi sa slabesti mai incolo un pic....Acum,vorba lui Gabi,corpul tau are nevoie de rezerve ca sa fabrice laptic...
Am auzit si eu de cofetaria Sava si am si mancat prajitura de acolo.Mi-a placut.Eu ,de obicei,cumpar de la Codrina,e aproape de mine si mie imi plac si praji de la Codrina...
Fetelor,va doresc numai bine si sa fiti sanatoase....

Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Poze-de-familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

neatza!!!!
azi sunt matinala, nu gluma.
OANAMC, nu te mai stresa, spune-i in fata ce ai de spus si gata. voi stiti cum e mai bine pt. puiul vostru.
Noi le-am spus din start, inainte sa stiu ca sunt insarcinata, ca nu vreau pe nimeni la mine in casa dupa ce voi naste (asta batea mai mult la soacra, ca mama e mama). ai nostri sunt ambii in Alba Iulia si nu cred ca as rezista nici 2 zile cu soacra la mine in casa. si asa nu ne prea inghitim una pe alta.
hai sa trec la alte probleme, ca nu e bine sa ma enervez in timpul sarcinii.
fetelor vreau sa va intreb ceva: duminica si luni mi-a fost un rau, nici nu pot descrie, stare de voma, dar nu puteam varsa. Ieri si azi sunt mai bine, mult mai bine. ieri starea de voma a aparut putin pe parcursul zilei, azi nu prea am (pana acum, cel putin).
ei intrebarea mea, pt, cele mai experimentate e: starile acestea de greata si varsaturi tin in fiecare zi timp de 3-4 luni, sau cand si cand?
nu de alta, dar sa stiu si eu la ce sa ma astept in continuare.
va pupic si va doresc o zi buna.


http://community.webshots.com/user/ioananemes


gio si bb 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Neatza

Giova, chestia cu greatza difera enorm de mult de la o femeie la alta si chiar de la o sarcina la alta: eu cu Eva nu am stiu ce sunt problemele, dar absolut deloc pe tot parcursul sarcinii.
La bebelul asta am avut o greatza difuza pana prin sapt. 15, nu din aia nasoala sa vomit ... dar oricum neplacuta si aparea mai ales seara. Ziua era cat de cat suportabil, insa seara eram complet daramata. Asa ca nu exista abolut nici un fel de regula. Dar in principiu eu zic ca e normal sa ai zile bune si altele mai proaste.

Albi, ceaiurile ce le beau eu sunt ok in sarcina si chiar recomandabile in ultimul trimestru pentru a drena surplusul de lichide depuse in organism. Nu este vorba de ceaiuri de slabit. In principal, cele mai bune sunt urzica si coada calului. Si se pare ca nu-s ele chiar degeaba, ca deja s-a dus un kg (de fapt litru ca sa ma exprim corect, caci e clar ca era vorba despre apa). Si ai dreptate, ar fi perfect sa iau vreo 15 kg in sarcina, doar ca eu mai am doua luni si .... si nici o sansa sa mai iau doar 2-3 kg in atata timp ...
Tin minte ca greutatea asta de acuma o aveam in sarcina trecuta in luna a 9-a. Dar na, m-am plans destul, promit sa nu mai fac

Si eu sper ca va fi vreme buna duminica ... Ma enerveaza ca e asa ciudata primavara asta. Pe de alta parte, pentru mine clar e mai bine sa nu fie calduri.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 29 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Oana, nu te enerva si nu mai pune la inima, pune si tu la dos.
Giova, eu nu am avut greturi aproape deloc, asa cum am mai scris in mesajul anterior, doar odata de la cartofi fierti. Cred ca depinde de fiecare.
Fetelor, pe duminica se anunta vreme faina cu 25 grade si 0% sanse sa ploua.

Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

o alta intrebare, dar nu legata de sarcina (cred ca v-am disperat deja cu acest subiect).
unde se poate iesi la iarba verde? pe langa Timisoara? de cand astept sa mananc un gratarel si niste mici facuti de noi pe gratar. de 2 sapt. ne-am cumparat toate ustensilele pt. iarba verde, dar nu s-a aratat din cauza timpului.

http://community.webshots.com/user/ioananemes


gio si bb 6+

Mergi la inceput