Bebelusi de martie - aprilie 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Fetelor ieri am avut BOTEZUL.

Asa ca poze noi de la biserica si de la petrecere daca aveti placerea sa ne vedeti.

Amanunte zilele astea ca azi ne refacem dupa atata dans.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Gata, mi-am probat pompa si merge foarte bine treaba I-am oferit Ioanei un biberon cu 100 ml. laptic (atat am extras in vreo 10 minute si am zis ca ajunge pentru proba). A fost foarte surprinsa, la inceput s-a si inecat (era obisnuita intai sa munceasca putin si abia apoi sa-i vina laptic), pana la urma l-a papat pe tot, dar in pauze tot incerca sa ajunga la sursa adevarata Bineinteles ca dupa biberon am pus-o si la san sa termine fata masa si a fost extrem de fericita Gata, sunt libera!!! Pot sa plec pentru mai mult de 3 ore de acasa fara stres si asta e mare lucru

Sibip nu-l mai schimba tot timpul. Daca a facut inainte de masa schimba-l, daca nu, schimba-l la sfarsitul mesei, nu-l mai intrerupe, mai ales daca mai face si dupa aceea. Nu-i deranjeaza caca, poate sa stea acolo si o ora, doua, nu-i problema deocamdata. Cand or sa manance si altceva inafara de lapte o sa trebuiasca sa-l schimbi repede sa nu se irite. Unica lor grija la varsta asta este mancarea. Sunt fomisti mari!

Ninocikap felicitari pentru botez! Sa va traiasca crestinul!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sibip spune:

Rrox, multumesc pentru raspuns. Totusi sint in mare deruta. Dupa ce il schimb mai accepta niste mincare... desi cum il pun jos pt. nani, cum tipa ca mai vrea... e foarte ciudat si nu-i dau de cap, ce=ar trebui sa-l las sa plinga?
Pe scurt, maninca binisor, da semne de somn... cum il pun in pat mai sta citeva minute si iar vrea...
nu stiu ce sa ma mai fac cu el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Smmiha sigur ca te mai tinem minte! Bine ai revenit printre noi!

Sibip daca il iei din nou si il pui la san suge ceva sau doar se simte bine? Daca suge inseamna ca nu s-a saturat. Bebelusii obosesc, ii ia cu somn si fac pauze de supt. Si Ioana mai adoarme, dar o astept cateva minute, chiar o pun in patut si ea se trezeste si mai suge. Abia cand e satula se culca. Desigur ca atunci cand nu are inca chef de somn tot mai cauta cu gurita, dar doar fiindca e teribil de confortabil pentru un bebe sa stea la san. Cam asta ar fi. Daca mai suge da-i, daca doar se joaca, culca-l.

Ce liniste a fost azi pe aici!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Roxana,urmeaza si caruciorul,azi insa a batut iar vantul,s-ar parea ca nu mai avem anotimpuri clasiceChestia cu parter-ul mi-a sugerat-o si tata,cred ca m-am prostit de tot cu sarcina,nu mam mai duce capul nici la cele mai simple solutii...Ce ma bucur ca esti multumita de pompa,ai facut afacere buna.Ariadnabr,poti sa preiei metoda...
Adriana,ptr.poze,am verificat,trebuie sa te duci pe back to balcanalina's photos si apar albumele,cel nou e cu Alex la 18 zile(am pus link-ul cam aiurea,sorry).Ma bucur ca in sfarsit ai avut o zi buna,cum meritati si tu si Cezarica.
Ligia,fornaitul e normal in timpul mesei,nu trebuie sa pui ser.
De imbracat si eu procedez cam la fel:ceva subtire,cu maneca scurta dedesubt,costumas doua piese grosut tricotat deasupra,caciulita,paturica,iar daca e mai frigut adaug un costumas de bumbac cu totul pe sub cel tricotat.Pielea are temp.normala la dezbracare,inapoi acasa.
Marox,Implanon-ul,din ce-am citit pe link-ul pus de zuzunaki,este un dispozitiv care se introduce(implanteaza)sub tegumentul antebratului si elibereaza lent un produs progesteronic anticonceptional care functioneaza 3 ani,procedura de implantare fiind f.scurta,in medie 2 min.
ninocikap,sa va traiasca crestinelul!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/album?.dir=4c74&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

mda...se pare ca in afara de explicatiile moasei nu ma mai ajuta nimeni...multumesc anyway si sedere placuta pe forum in continuare!

"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta." - Emanuel Swodenborg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Sunt necajita....
Jos dimineata Rares aproape ca a "sarit" o masa, vineri s-a repetat, astazi masele au durat intre 5-7 minute; i-am facut pentru prima oara proba suptului dupa o masa de 5 minute- rezultat 85 grame. papa 5 minute dupa care nu mai vrea sa atinga tzitzi sub nici un chip, il apuca joaca. De vineri pana astazi(duminica) nu a luat nici un gramNu plange, e linistit, jucaush, dar nu stiu ce sa-i fac sa pape, el era un flamand, nu stiu ce se intampla cu el O sa vina dimineata dr.pediatru...
Spuneti-mi, ce sa-i fac sa pape???

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

AM RAMAS FARA LAPTE, off. as vrea s-o mai alaptez, dar nu mai am de ajuns, am mai avut rezerve la congelator si a papat tot, acum nu stiu cum sa fac cu formula, pot sa-i inlocuiesc o masa?, treptat?, cum?, cum sa-mi dau seama daca-i prieste sau nu?, off... am inceput de ieri sa-i dau(i-am dat30 ml) mai mult cu fortza ca plangea de foame, eu nu aveam, si ea impingea afara biberonul cu limbutza, azi inainte de culcare am stat cu ea la san in fatza televizorului 2h, si in final cu chiu cu vai 20ml de formula, acum doarme deja de 1h, sper sa fie satula...
va rog daca imi putetzi raspunde la intrebari...

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocrainic spune:

Nu am prea mai scris, caci ne chinum cu mulsul.
An_k intrebare - cum sti ca ai ramas fara lapte?
Tare mi-e ca ceva se intimpla si la noi de cind am reinceput sa ne mulgem. Tot ce scriu este muls din sinul sting, cel bolnav.Vineri seara am muls cam 55-60, pe urma simbata dimineata dupa ce in timpul noptii nu ma mulg deloc, am muls 60, in restul zilei 35-40, pe urma duminica dimineata, 70-80, iar pe urma toata ziua duminica mai mult de 25-30 nicicum. De la 8 seara duminica pina la 7 dimineata luni nu am muls deloc partea stinga, prin urmare am scos 110. Iar David, plinge, plinge si iar plinge. Toti din jurul meu spun ca il doare burtica, eu zic ca nu-i ajunge papa. Daca il pun la sin mai trage cite un pic si pe urma se linisteste cu tzitza in gura. Noaptea trecuta nu a dormit nici el nici noi, sunt termiata si de obosita si de multele intrebari care le am. Nu m-ar deranja sa-i dau lapte praf, dar as vrea sa-mi confirme cineva, gata fata s-a terminat cu productia de lapte! Dar asa cu moasa care-mi zice ca e ok sa creasca 200 g in 10 zile si toti din jur zicindu-mi ca bebelusii pling, nu mai stiu ce sa ma mai fac, simt ca innebunesc! Acum din nou e f agitat il inirte mama cu caruciorul prin curte. Dupa o noapte nedormita el continua sa plinga!!!
Pusi

http://community.webshots.com/user/ocrainic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giliutza spune:

Ninocikap, sa va traiasca crestinul mic si sa fie sanatos si voinic! Va doresc sa aveti multe satisfactii si impliniri cu si alaturi de el!!

Ocrainic, eu am ramas fara lapte cam acum o sapt.Cum mi-am dat seama? Adinuta sugea la san cateva minute, dupa care se enerva foarte tare, tragea de tatica in stanga si-n dreapta si cand incepea sa suga normal iar se enerva, dadea drumul la san si apuca si iar ii dadea drumul si tot asa la ambii sani.Asa ca mi-am cumparat o pompa (cea cu pompita de la chicco) si m-am muls sa vad cat lapte am. Ce sa vezi?? Surpriza... 40 ml lapte in 24 de ore!!! Asa ca am intarcat-o si acum o hranesc cu Milumil. Trecerea de la san la biberon nu a fost deloc complicata, pentru ca in perioada alaptarii ii dadeam ceiulet cu biberonul si, in plus, la maternitate primea noapte hrana cu biberonul (tot Milumil). Asa am patit eu, acum vezi si tu ce se intampla la tine.

In legatura cu imbracatul, noi ii dam un body de bumbac pe dedesubt si un costumas mai grosut pe deasupra, plus caciulita. In carucior ii mai punem si o paturica peste, pentru ca in parc, pe malul lacului, bate vantul si mi-e teama sa nu raceasca. Am vazut ca majoritatea fac asa.

Mai nou, papusica mea a descoperit ca ii place sa doarma in pat cu noi!! Nu o pun la mijloc, ci la margine langa mine si adoarme asa, foarte fericita!!Mi-a fost mila rau de tot intr-o seara cu colici si am luat-o in pat si de-atunci...Mai doarme careva in pat cu mami si tati?

Giliutza:)

Mergi la inceput