Bebelusi de martie - aprilie 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 13
oanamc spune:
Marox, eu am cate 4-5 orificii la fiecare san, dar probabil ca se intampla asa datorita suferinteipe care am indurat-o in spital cand am avut furia laptelui si a trebuit sa ma mulg de nebuna zi si noapte.Atunci mi-am desfundat canalele; poate si Leti a ajutat mult ca e mare fomista si trage de disperare.
http://community.webshots.com/user/oanamucenicu
adrianafedorca spune:
hello mamici,
hiroral asa am patit si eu cu Cezarica al meu , plangea si vroia numai la san , eram disperata si nu mai puteam si el saracutul era lesinat de foame, nu se mai satura cu lapticul meu ,
ninocikap si eu zic la fel lasa copilul in pace daca el nu plange de foame , stai tu linistita daca nu se satura stia el sa te atentioneze
Marox bine ca ai adus vorba ca si eu vroiam sa le intreb pe fete , eu la sanul stang am 3-4 orificii pe unde iese lapticul iar la dreptul doar 2 , oare sunt canalele infundatte, mi-a zis mama ca la ea tasnea laptele prin mai multe si ca ea crede ca nu s-au desfundata canalele si de ai a nu se satura bebe , oare asa sa fie? la voi cum e?
Mamacita condoleante pentru unchiului tau, sincer imi pare rau, tu ai grija de tine si de bebe , eu am observat ca lapticul vine si in functie de starea mea daca sunt ok , am si laptic daca sunt suparata sau obosita nu mai e laptic, oricum felicitari pt cei 170 ml bbravo tine-o tot asa si Alex o sa fie un voinic si jumatate
eu in continuare ii dau si la san si la masa de seara ii dau si completare cam 60 ml, si doarme 4-5 ore cateodata 3ore , ziua daca-l scot afara doarme 3-4 ore , e un bebe model, pacat ca nu am eu laptic suficient pt el, dar eu inca mai sper ca o sa vina laptic muuuuult
acum am reusit sa-l adorm si eu pe bubulin, nu vrea sa adoarma mai devreme nici daca-l pici cu ceara , ma duc si eu in pat daca nu dorm odata cu el la revedere somn
pupicei si noapte buna
http://community.webshots.com/user/adrianafedorca
andira spune:
Mamacita, condoleante pentru unchiul tau, imi pare rau ca treci prin asta!
Marox, si eu am tot cam 4-5 canale la fiecare san.
An-k, multumesc de sfaturi. Acum am inceput si eu sa pun la congelator, am pus in 2 biberoane - le folosesc ca recipiente - 50ml, sambata sper sa iesim nitel prin oras si sa o las pe Irinuca la socrii cu haleala dupa ea... Si sper sa nu se strice!!
Ellinia, eu o tin pe Irinuca de la 3 zile pe pat inaltat, la 30 grade.
Initial asa a pus-o pediatra, apoi, cand am fost internata la Gr Alex cu ea, tot asa au pus-o. Eu i-am pus niste carti sub saltea. Intr-o zi am vrut sa o tin si la orizontala, dar am sarit cat colo cand s-a inecat cu lapticul pe care de-abia il mancase. Deci, ca sa nu stau cu stresul ca se ineaca - mai ales ca a avut si multe secretii in primele zile - o tin la 30 grade.
ariadnabr spune:
Oana, sincer nu stiu ce sa mai fac! Am fost cu ea la spital si mi s-a spus ca e doar constipata. Mi-au dat lactoza. N-a avut nici un efect la inceput iar acum 5 zile a facut kk de 2 ori in prima zi, apoi inca o data a doua zi dimineata. Dupa aia nimic din nou. Aseara i-am dat Babylax din nou. Nu o pot lasa mai mult de 5 zile, am lasat-o 7 (pt ca a zis doctorul ca e ok) si mi-a plans urat de tot (urlat nu plans!), am ajuns cu ea la spital si am cerut raze x, mi-era frica de o ocluzie. Mi s-a spus sa-i dau mai multe lichide. Am incercat cu ceai, cu apa, cu suc de morcovi...Nu-i place nimic altceva decat titica.Nu stiu ce sa mai fac! Aici, prin farmacii nu gasesc nimic care sa-i pot da. I-am spus mamei sa-mi faca pachet cu debridat si siropul acela natural de la Helpnet. Ma tot amagesc cu ideea ca odata cu diversificarea se va rezolva si asta...sperante, sperante, sperante
Madalina si bebe Sonia
http://www.babiesonline.com/babies/s/sonia/
mamanati spune:
Buna sera fetelor,
De fapt e deja noapte.
Roxana, mersi ca ne-ai inclus in listuta.
Mamacita, ne pare rau pentru unchiul tau. Condoleantele noastre. Straduete sa ramii totusi calma, desi imi dau seama ca e greu, dar Alexandru are nevoie de laptuc.
O urare de bun venit noilor mamici!
Fetelor si bebelina mea nu stiu ce a avut ieri ca tot o gura a tinut de dimineata pina seara. Si la baita a plins, iar dupa ce a papat pe la 10 seara a adormit si s-a trezit sa pape abia la 5 dimineata (noi mincam la 2-3 ore, iar ziua, uneori, si la fiecare ora). Cred ca era biata de ea supraobosita. Dar toata ziua n-a dormit decit cite 10 min.
Eu tot mai am o problema majora. De fiecare data cind o pun la sin pe Demi, urlu ca un urs ranit, (chiar in sens direct). Am impresia ca imi arde sinul. Nu dureaza decit citeva sec pina la 2-3 min. dar e foarte dureros. Si biata de ea simte si se agita, si lasa sinul, si plinge pina nu ma linistesc eu. Nu vreau s-o stresez, dar nu rezit sa nu pling. Cine stie cit mai dureaza si de ce? Au trecut mai mult de 2 sapt. de cind o alaptez.
Hai ca merg si eu la somnic ca e tirziu.
Noapte buna la toate si la bebelusi.
B.N.
an-k spune:
ariadna, din cate stiu eu morcovul strange stomacul, incearca suc de albitura-pastarnac, patrunjel, stiu ca ajuta, sau mananca multe prune, o sa ai si tu program la wc dar o ajuta si pe ea
succes
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca
hiroral spune:
Mamacita sicere condoleante,imi pare rau pt unchiul tau!
La noi e 10 jumatate dimineta acum cand scriu si bb mea doarme,sper ca si-a revenit la programul initial si nu o sa-mi mai faca show astazi,dar sincer va spun si eu ca si mamacita i-am facut de toate in brate, schimbat, papat, de toate si tot era mofturoasa si plangea..
In legatura cu kg nici eu nu am dat jos nici un gram de cand am nascut si pana acum,si intradevar mananc mult,dar daca nu mananc nu fac laptic asa ca...kg in plus pe parcurs poate voi reusi sa scap de ele.
merg sa ma apuc de facut curat,spalat,acum cat mai este timp!!
an-k spune:
fetele care ati facut deja Botezul, am o nelamurire, sa iau fotograf profesionist sau nu?, voi ati luat?, si daca da cam cat va costat?, ati luat doar pt Biserica?
scuzatzi multele intrebari dar nu stiu ca sa fac, sa iau... sa nu iau..., si daca iau pe cine iau...
va pupic
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca
ninocikap spune:
An-k eu am avut fotograf profesionist, si am avut si niste prieteni cu camere digitale, dar se cunosc pozele pe care i le-a facut cel profesionist, i-a facut unele tip portret foarte frumoase. Nu le-am pus pe album pentru ca nu am avut cu ce sa le scanez, dar a meritat, parerea mea.
mie mi-a luat 15.000 de fotografie, mi le-a dat gata aranjate de el si in album, si a si filmat.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
mamacita spune:
Fetelor,multumesc pentru condoleante.
Circul cu Alex a continuat pana la 1 noaptea,cand i-am dat iar sa suga,apoi a dormit normal,3-4 ore,ca de obicei.Dar de la 10 seara eu m-am culcat,ca plansesem si eu alaturi de el si sotul m-a trimis la culcare si l-a preluat el pana la 1,asa ca m-am trezit cu laptic si Alex a mai luat odata 170ml.
Azi suntem in limita normalului,adica mancat la 2 ore si scremut pentru kk si vanturi.Sa dea D-zeu s-o tinem tot asa.
apropos de canale,eu am 3-4 la stangul si 3 la dreptul;in spital aveam cate una bucata de san,apoi dupa muls s-au desfundat si altele si dau debit bun
Sa va intreb ceva,chiar daca veti rade de nestiinta mea,dar avem o dilema conjugala:putzi se aseaza in sus sau in jos in Pampers,caci sotul meu o aseaza in sus si Alex face pe langa pampers.Nu va mai spun ce rad si el si taica-meu de mine,cica unii isi pun atele sa le stea in sus si eu o asez in jos...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos