Bebelusi de iulie-august 2004 (65)
Raspunsuri - Pagina 9
roxana1974 spune:
Helau gagici. Si eu sunt obosita dupa o nunta (ieri) si o petrecere de burlace (asta noapte). Mi-am trimis baietzii afara sa se plimbe ca sa pot eu sa vin sa citesc ce ati mai facut.
Am vazut pozisoarele voastre, Phillip e un dulce si un haios, Ricardo e bestial cum statea el in iarba si caruciorul mi-a placut. Cred ca e marca TCM, asa e ema? N-am ratat nici piticii din tara piticilor (David si Bianca) pe Matei gogoshelul, pe Mara cea rozalie, Blue Angel, am intepenit cand l-am vazut pe-al tau pe olitza e deliciooooooooooooooooos!!!Parca e tron nu olitza manca-l-ar mama pe el de printz! Nicole, la fel, am innebunit!! E atat de dulce pitica pe olita aia roz, mai mare dragul, Doamne unde gasiti asa olite? Carmen, nu in ultimul rand i-am vizionat si pe tzucureii tai, Doamne toti sunt delicioshi!!! Atat am avut sa va zic deocamdata la toata lumea.
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
butterfly spune:
Salutari! Am intrat putin sa va spun ca suntem bine dar scumpelul meu doarme putin ziua si cum ma vede la calculator... s-a zis cu mine! Nici nu mai promit ca voi intra zilnic dar promit un nou album si vesti detaliate curind ca vom implini si anishorul...
Pupici!
BLUE ANGEL spune:
Tatiana bine ai (re)venit !!!! hai Constanta !!!!
Roxy , mai te-ai suparat pe mine ?.. ca nu am inteles mesajul ...
m-am uitat astazi pe eticheta chiloteilor dar nu m-a ajutat prea mult dar ti-am zis ca am o idee .. cei de la standul respectiv faceau reclama si clubului Micii Campioni si maine sun si ii intreb ce si cum ...fac orice pentru Patrick
depsre olitza noastra .. e o porcarie !!! astazi am vazut in Carrefour simple si ieftine muuult mai practice decat asta ...
revin
pup
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
amironeanu spune:
Buna seara!
Sunt franta, cred ca azi am impins la carut cel putin 10 km. Si a fost un vant care a ridicat tot praful din Iasi, dar nu am putut sta in casa, asa ca ne-am umplut de praf.
Simona (Blue Angel) eu am glumit, stiu cum este, veniti in Iasi pe fuga si aveti si o gramada de rude si prieteni care vor sa va vada. Si nici data viitoare cand veniti nu cred ca reusim sa ne vedem, pentru ca eu pe 29 mai plec acasa la parintii mei pt. 2 saptamani. Il vom cunoaste pe d-l Pufulescu alta data. Pana la majorat mai avem timp .
Gabi (Roberta) de la noi si veti trece cu brio si peste aceste momente.
Tatiana, bine ai revenit, te mai asteptam cu rapoarte mai complete despre Bia (asa este numele ei sau este prescurtarea de la Bia?)
O intrebare. Laptele praf odata pregatit poate fi tinut la frigider 3-4 ore, apoi incalzit la microunde si consumat? As lasa soacrei mele maine un biberon de lapte gata pregatit, ea doar sa-l incalzeasca.
Ma duc sa ma culc, dar va urez noapte buna si o saptamana usoara si frumoasa!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
philip spune:
laptele praf odata pregatit poate fi tinut la frigider 24 de ore. adica, daca l-ai facut la 6 seara, tre' sa-l pape pana la 6 seara a doua zi. eu nu l-am lasat niciodata asa mult. cand era mic, incercam sa i-l dau in maximum 12 ore. acum, i-l pregatesc proaspat mereu. pun apa in sticla si cand ii e foame numai adaug laptele.
succes
philip&andreea
roxanaz spune:
neatza neatza.
ce vreme frumoasa.....si io-s zombi. grasunu s-a trezit la 6 cand a plecat taica-su si....logic ca nu a mai dormit deloc. da ma consolez cand vad ca nu-s singura
Simona cum sa ma supar???? eu chiar am zis mersi ca ti-ai adus aminte....chiar asa rau a sunat????
Andreea, tiza ta ti-a raspuns f bine, poti lasa laptele 24 de ore la frigi.
ma duc sa mai beau vreo 13 cafele....si ma-ntorc!
eli spune:
LA MULTI ANI!!! (pt ieri) Radu (10 luni) ; Stefan Theodor (9 luni) ; Alexandra Lia (8 luni) si (pt azi) caci fac 9 luni :Eduard Constantin ; Stefan Takeshi ; Cristian Gabriel ; Giulia ; Maria Carina
rain spune:
neata neata neata
pupacim si noi pe toti sarbatoritii!
am intrat sa va dau veste mare ...de dimineata a facut moata kk la olita, deci la a doua incercare am avut o reusita ...ma asteptam sa dureze mai mult!
va dati seama ce incantat e tati, are fetita mare!
pupacim si revenim
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
BLUE ANGEL spune:
'neata frumoaselor mamici si scumpilor bebici
La multi ani pentru toti sarbatoritii !!!Sa cresteti mari si voiosi !
Pupici multi Andreei cea frumoasa si desteapta !!!! la cat mai multe "productii" in olitza
Roxana , sorry ..eu cred ca m-am tampit ..mi-am pierdut simtul umorului si nu mai sesizez nuantele ... nu e prima oara cand mi se intampla ...mai imi spune sotul meu cate o poanta si stau ceva sa compilez ...
btw, pe 17 venim la mare ..poate prindem si o vreme mai blanda sa-l bagam putin pe d-l Pufulescu cu picoarele in nisip
noi am avut un wknd plin cu musafiri si iesiri la iarba verde ..ce bine a fost ...
acum casa mea arata ca dupa razboi , nu am nimik de mancare si ..o leneeeee ,de zile mari !!!iar net-ul merge cu viteza cu care compilez eu poantele ...
pupici la toata lumea
o zi faina
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
Ramses spune:
Buna,fetelor ! Cred ca ne-ati uitat de cand n-am mai scris,dar suntem la bunici si avem mai mult timp asa ca am citit cam tot ce ati scris in ultima vreme...Sper sa pot tine pasul cu voi de acum
Roxanaz,m-am amuzat grozav de cosmarul tau cu doctorita!Sa stii ca si eu visez ca sunt insarcinata iar,si ma ia o panicaaa!! Dar vreau bb2 ca sunt tare scumpi,iar Sara a fost (si este) o cuminte,asa ca am curaj,doar cu job-ul nu prea stiu ce sa fac?!Il leg de gard de tot?!
Mitzura,noi facem drumuri lungi de cand Sara avea o luna(Bucuresti-Iasi;Bucuresti-Vaslui)e din ce in ce mai greu,ca Sara doarme mai putin si ma calareste mai mult de scoate untul din mine si mie mi-e si rau pe masina,dar am observat ca e mai bine daca o pacalesc sa stea in scaunelul ei de masina(jucarii noi sau incropite ad-hoc)
Fetele din Iasi(Andrea,in special),noi venim periodic pe acolo dar stam putin,cand o sa stam macar cateva zile o sa dau sfoara-n-tara...Acum suntem la Vaslui,la ai mei.
Programul nostru a fost cam dat peste cap zilele astea cu drumurile,dar, in mare,cam asta-i:
-ora 6 200ml lapte
-ora 10 fructe+cereale
-ora 14 piure legume+carne/ou/ficat
-ora 18 iaurt+cereale
-ora 21 200ml lapte
Am intarcat-o...Apropo Andrea,Sarei nu-i placea laptele Bebelac pe care il ofeream,dar a luat foarte bine Milumil si intarcarea a fost treptata(cam o luna)si fara probleme.
Sara nu mananca branzica de nici un fel...nu m-am agitat pana acum,i-am dat iaurt,dar ma intreb daca totusi trebuie sa-i dau neaparat?!
Sa nu uit sa-l pup dulce pe Luca(Blue) de la Sara care e,dar m-am mai uitat pe la poze si imi vine sa mai smotocesc cativa bb-ici...
Bravooo Andreea pt kk la olita ,noi nu am reusit decat pipi,o avea si olita cu manere rolul ei
Pupici de la noi!
Ramona si bb-lusa Sara
http://photos.yahoo.com/ramonahirbu