Bebelusi de iulie-august 2004 (65)
Raspunsuri - Pagina 10
rain spune:
Ramona ...hehehehe, sa-ti spun sincer nu stiu daca moata a "ambalat" olita cu manerele pentru ca n-am stat langa ea, am asezat-o pe olita si am plecat la bucatarie, dupa 5 minute am venit la ea si deja mirosea !
ei ii place bila aia din centru pentru ca are ceva in ea si face zgomot cand o rasuceste ...heheheehe!
Simo, m-am distrat cu compilatul poantelor ...si mie mi se intimpla in ultimul timp, ne-au ametit copii astia!
da stiti ce-a facut moata acum de dimineata, eu eram pe balcon imi beam cafeaua si zic "sa ma uit la ea ca nu o mai auzeam in sufragerie", cand ma duc ...Andreea lipsa, ma uit peste tot, o strig ...nimic! dupa vreo 2 min vad ca se misca usa de la baie, statea acolo si se juca cu olita ...pe intuneric!
noi inchidem usa de la baie sa nu se duca acolo, dar am uitat-o si cum a prins momentul fuga in baie...la fel face si cu usile de la balcon!
avem copii mari...io zic ca intr-o luna o sa mearga, prea ma zapaceste cu cataratul peste tot, sta si cateva secunde in picioare fara sa se tina de nimic, iar de cateva zile merge foarte bine daca o tin de manute, pana acum mai mult topaia pe loc, dar acum face pasi!
hai ca va pupacesc ...ma duc sa-mi beau restul de cafea si sa ma rog sa mai doarma moata, vecinii mei sparg un perete si e un zgomot infernal, dar vad ca pe moata inca n-o deranjeaza!
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
mitzura spune:
Neata neata!
Bravo bebelusilor cacaciosi la olita! Nicole, oare mi-ai raspuns ca nu cred ca am vazut...de unde ati cumparat olita, de care e ? Ca mi-a placut mult!
Ce sa va mai zicem de noi, azi noapte a fost prima data cand am dormit numai eu cu bebe si a fost ok. A mai fost tati plecat, dar cand era Tudor mai mic si atunci am chemat pe cineva sa stea cu mine.
Si Tudor e innebunit sa mearga exact unde nu are voie, respectiv pe balcon si in debara. Debaraua il fascineaza de-a dreptul, de cate ori trecem pe langa ea insista sa deschidem usa si sa arunce o privire inauntru, dupa aia sa intre, sa puna mana. Si de cate ori prinde usa deschisa, tzusti inauntru.
rain spune:
Mitzu, eu ti-am trimis mail cu filmuletul si ti-am zis si de olita, daca nu l-ai primit iti zic si aici ...olita e de la Bertoni, am luat-o din Cora si a fost 400 mii!
fetele, sa stiti ca v-am trimis mail la toate care mi-ati dat adresa de mail, sper sa fi primit filmuletul!
am vorbit la telefon cu Adina, au ajuns bine la Alba Iulia si Alex alearga pisica prin toata casa, cu alte cuvinte ...si-a gasit acolo o super jucarie!
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
carmenp spune:
saru`mina de filmuletz, l-am primit, am fost pe jos si io si ceilalti la care l-am trimis la rindu` meu.
quote:
Originally posted by rain
pupici!
si noi la apel, mai pe seara ca am umblat prin parc!
Carmen, chiar ca ai fost mortala cu telefonul ...sa te uiti pe mail ca ti-am trimis filmuletul!
Ema, ce bine ca mai auzim si de voi ...si mai ales ca auzim vesti bune, am vazut pozele, e un dulce Ricardo!
Eli, pupacim pe Stefan cel mergaret, deci in sfarsit s-a prins cum se inainteaza, sa vezi acum distractie (ti-am trimis si tie filmuletul)!
Simo, ai vazut cat de mortal e bebeul ala? tati cand mi-a trimis filmuletul mi-a zis "sa zici merci ca nu trebuie sa stai asa in timpul mesei"!
pentru ca zilele astea ati tot vorbit de olita, aseara cand am fost la cumparaturi i-am cumparat si noi moatei, azi am asezat-o putin pe tron ...dar nu stie ce trebuie sa faca!
i-am facut si poze, plus poze proaspete de azi din parc cu Marina si Alex!
http://community.webshots.com/photo/343203524/344951286kNnDfZ
cine vine maine in parc?
Andreea de la 4 luni
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
Ramses spune:
Hotarat lucru :luam olita cu manere ,trebuie sa nu ramanem de caruta la capitolul 'kk la olita'
Am uitat sa va arat un articol care pe mine m-a pus pe ganduri:daca nu ma joc suficient cu fetita mea si se uita prea mult la tv sau e singura cu jucariile .Hai ca ma pricep,nu gluma,am pierdut articolul,revin dupa ce-l gasesc...Ce sa-i faci,scleroza
Ramona si bb-lusa Sara
http://photos.yahoo.com/ramonahirbu
mitzura spune:
A, Nicole, mersi, n-am apucat sa-mi verific mail-ul!
Hehe, deci asa face Alex cu pisica! Si pisica mea e superstresata de cand a inceput Tudor sa umble. Noroc ca inca e mai iute decat el, si mai gaseste locuri innacesibile pentru el unde sa se refugieze.
leeloo2004 spune:
Dragele mele imi era tare dor de voi, dar uite ca nu am mai apucat sa intru pe forum de ceva vreme…
Intre timp mi-am gasit un nou job si incep de azi intr-o saptamina, asa ca Stefan va “incapea” pe mina bunicilor.
Cu asta este o mare problema, de ceva timp el s-a schimbat in sensul ca nu mai suporta sa stea cu altcineva decit cu mine. E drept ca am inceput acomodarea de saptamina asta si sper sa se obisnuiasca, dar e foarte greu. Nu stiu daca a mai trecut vreuna din voi prin asa ceva cind s-a intors la job – mi-ar fi de mare ajutor experienta voastra in astfel de cazuri pentru ca va spun, mi se rupe sufletul cind il vad cum plinge!
In rest ma pregatesc si eu sufleteste pentru re-inceperea serviciului, am si uitat cum e si nu imi vine sa cred ca s-a facut deja 1 an de cind stau acasa.
Sper sa putem pleca si o saptamina la mare, de pe 4 iunie, in principiu am aranjat, ramine sa vada si sotul meu daca e ok sa-si ia concediu in perioada asta. Oricum abia astept sa plecam, asta dpdv al odihnei, dar si sa vad cum se va comporta piticul la mare pentru prima oara!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
32 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga
Doamna Bibi spune:
Buna dragutelor,
iata ca dupa "razboiul" mutarii am revenit si eu,am trecut cu bine peste moloz si m-am linistit si eu putin, cu toate ca de azi am inceput si serviciul .Nasol momentul, dar trebuie sa ma obisnuiesc,stau linistita ca piticu e pe maini bune.
In rest baiat mare,face kaka la olita, striga de zor prin casa "tata" si "ham", merge destul de bine tinut de manute (chiar ma gandeam sa cumpar ham), darama tot ce prinde la nivelul lui, e criminal.Mai rau e ca a inceput sa se foiasca foarte mult noaptea,ma gandesc ca de la dintii astia care nu mai ies odata.Poate ca si schimbarea de casa l-a agitat putin...
Poate in wk ne vedem in parc,ca de acum doar in wk mai stau si eu mai mult cu piti, in rest doar seara. Sper sa pot sa stau cu program redus,sa vad cum sunt apele pe aici, macar o perioada mi-ar prinde bine un program redus.
Monica si minunea mea Bogdan zis si Bobo
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
carmenp spune:
Uelcam Tatiana, [
quote]Originally posted by tatianaS
Buna mamicutelor!
Intru si eu din nou la voi, si incep cu o fraza idioata..ca am mai fost, dar am lipsit ceva mai mult si n-am mai avut curajul sa reintru in discutiile voastre, dar uite ca mi-am luat inima-n dinti si incerc din nou, sa-mi fac intrarea. Ma primiti.....?
Eu sunt o mamica fericita de Bia mica, 10 luni si un dintisor si jumatate, care bate din palme, face "pa-pa", danseaza, rade, sa da jos singura din pat, spune "mama","tata", "Ham.." la catel, si-l recunoaste daca-l vede, stie cand ii spun ca nu are voie, si rade la mine ca o smecherica, care face multe nazbatii, dar te si pupa cand are ea chef.
Tatiana si Bia mucoasa mica
http://community.webshots.com/user/TatianaS
[/quote]
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
ina32 spune:
Buna,
Vreau sa cumpar bilete la mare in Mamaia dar nu stiu ce hotel sa aleg. Ma puteti ajuta? Imi puteti recomanda un hotel de 3 stele la care ati stat sau despre care stiti ceva? Pleaseeee.
Raducu a scapat de una si a dat de alta. De vineri are scaune moi, dese si galben deschise. I-am dat smecta(care, culmea, ii place foooaarte mult)si supa de morcov+orez (asta m-am cam chinuit sa i-o var pe gat ca nu-i place). Nu stiu ce sa-i mai fac. Dr. zice ca ar putea fi de la dinti dar io nu vaz nica pe la el prin gurita.
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu