Bebelusi de iulie-august 2004 (65)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Sal'tare !!!!
Roxy , aparat cu ultrasunete -Happy Baby -~1.300.000 cu tot cu lampitza de veghe .. zi-mi si-ti iau ca eu vin pe 17 iunie in Cta ...maine iti dau raspunsul si cu chiloteii ...
Mitzule , Condor-ul este o alegere buna !!!
Oliv , am avzut pozele ... d-na de langa voi e Marry P.? Luca e un scump ..azi i-am cumparat d-lui Pufulescu o bandana cu steagul SUA !!!
daca gasiti si voi cu steagul Ro facem schimb ..ahaaa , tare faza cu copacul
Emanuela , ai primit mailul meu ? am avut net-ul busit si nu stiu ce mailuri au plecat si care au mai si ajuns ..

ce mai vroiam sa va zic ..hmmm !
revin

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Simona ...da, tipa este Mary P....si mie mi-a placut faza cu copacul..si am zis ca merita pastrata marturia...
Cu steagul Ro? Aici??? Pai astia nu stiu de o tara numita Ro...hi,hi...ei vor sa ma convinga ca-s din Rusia si ca Marea Neagra poate-i lac?!?....si nu stiu eu....

Mergi la inceput

faza cu copacul mi-a amintit ceva ... am fsot si noi la Slobozia si am vizitat ranch-ul acela facut de un maaare om de afaceri care acum cred ca-i la zdup ..vroia sa imite Dallas-ul ...si printre altele si-a inaltat in curte un mini turn Eiffel ..si scria pe o placuta "..construit si dedicat tuturor oamenilor de bine din tara asta " ...
stiu americanii ce stiu cand zic ca esti rusoaica ..rusoaicele sunt frumoase !!!!...
lac cu valuri ??? a, da ..mai este unul in Ungaria ..imi scapa numele ...
las' ca ne facem noi mari si cucerim lumea ..

Simona si bb Luca

Mergi la inceput

Hi,hi..nu am vizitat ranch-ul ala niciodata...doar treceam pe linga el..in drum spre C-ta......
Eu nu mai sper sa ne facem mari...la ce citesc prin ziare...
Cum sta d-nul Pufulescu cu actiunea olita?

Mergi la inceput

o porcarie ..nu ai pierdut nik ...
e fain cand citesti din ziare ..sa vezi cand traiesti live aici ...noi sa fim sanatosi .. mai rau va fi cand vor creste bebelusii nostri si atunci se schimba problema ..deoarece pentru ei iti doresti ce-i mai bun ..eu una fac ceva si il trimit in Australia ..si poate ma cheama si pe mine

mamica lui a abandonat misiunea din cauza de olitza bleaga !!!!
maine sper sa-i cumpar una normala !!!ca el saracu ar face dar tot pe parchet se duce tzutzuroiu ...asa in poze arata bine dar e tare incomoda ...
ahaaa , vroiam sa-ti zic ...Marry P. are o figura de om bun si calm ..
esti multumita de dansa ? dar Luca ?

Simona si bb Luca

Mergi la inceput

Una buna :
"Intrebare - care este cel mai amar vin?
Raspuns - Vin din concediu ...
he, he ...

Simona si bb Luca

Mergi la inceput

Da ,asa este,... un om bun si calm..poate prea calm pentru gustul meu...dar ce naiba o stiu de cind ma stiu..daca nici cu ea nu se putea trai ..intram la idei:)
Olitele mai fancy ..asa mi s-a spus si mie ca nu-s bune..nici aici in US de aceea noi am luat una care aduce cu un mic..are si colac care se pune intr-o faza ulterioara cel mare....Eu sint multumita deocamdata de ea.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza frumoaelor
aseara era o liniste pe aici....mama-mama
Simona, sar'na inca o data de ajutor. buhuhu 1,3 milioane? face si supa din tzantzarii aia? ce marca e? ca imi iau de pe aici.
care e faza cu copacu'?? ca io-s mai in urma cu neuronu' si ma haituieste grasu, imi inchide calculatorul am fugit la bucatarie sa imi pun cafea si cand m-am intors.....el imi daudse restart
Andreea (mironeanu), sa nu iti para rau ca ii dai nan, e ff un, Patrick cu asta a crescut.
MIizu mama stati doar o saptamina? si in 12-18 august??? aoleuuuu sper sa fim aici, pe baricade! ca vreau sa ne vedeeem!
bfff, tre sa termin, ca am un miorlaici pe aici, sa vad ce nu-i convine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Neata,
Am revenit si noi dupa cateva zile de plimbareala. Am fost la socrii, s-au intalnit fetele mele cu verii lor de 2 ani respectiv 6 luni. Cred ca va cam dati seama ce a iesit... A fost frumos, am stat in gradina, lumea a baut bere, eu apa De mancare nu mai spun...
Eu am slabit 3 kg saptamana trecuta. Burta se duse in totalitate insa a mai ramas din celulita de pe picioare si inca mai sunt ficsi pantalonii pe coapse. Imi pun mari sperante in electrostimularile pe care le voi face eu cand vin acasa. Btw, stie cineva un cabinet bun care se ocupa cu asa ceva?
Olivia ti-am trimis pm, imi pare rau ca nu am fost la post aici :)
Nicole am vazut si eu pozele cu tine si Alex. E de-a dreptul spectaculos ce ati facut voi!! Spune-mi si mie cat timp ati tinut faza 1 si ce ati facut dupa? As vrea sa fac si eu ceva sa ma mentin, de slabit nu mai am nevoie ca iar imi ies oasele pe dinafara cum eram inainte de sarcina. Dar si daca o iau iar cu dulciurile si bericile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Buna dimi,
Multumesc frumos de recomandari si mai astept si alte sugestii. Eu ma gandisem la Orfeu, Central sau Modern. Stiti ceva de astea?
Raducu s-a mai reglat la burtica, sper sa se faca bine.Cu baita (inca!) nu avem probleme, ii place si inca nu vrea sa o ia la picior. Dar...avand in vedere ca o cam ia pe urmele lui Tudor (a se vedea ridicatul in picioare cand e semiadormit...)sunt pregatita si pentru asta.
LMA Andreei (Pako),sa fie sanatoasa si cuminte.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu

Mergi la inceput