Bebelusi de iulie-august 2004 (65)
Raspunsuri - Pagina 12
amironeanu spune:
Buna!
Am intrat si eu un pic pe fuga pentru ca ne pregatim de baita.
Multumesc pentru raspunsurile in legatura cu laptele praf si mai am 2 intrebari in legatura cu prepararea mancarii. Cum faceti:
- pilaful (orezul) si
- pastele (macaroanele) cu sos.
Vreau un pic mai in amanunt ca eu parca sunt picata de pe luna . Mai bagati mixerul in ele sau le dati asa cum ies de la fiert. Eu i-am dat de la borcan orez si nu prea am avut succes. as mai incerca.
Sper sa reusesc sa mai intru si dupa ce adoarme Stefi ca sa vad ce ati mai facut. O seara placuta!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
kim222 spune:
Poze de la plimbare:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/basom11/detail?.dir=/c0dc&.dnm=bb00.jpg&.src=ph&.tok=phQD3_CBdYdihCO3
rain spune:
muah!
veniram din parc ...ufff ce caldura, iar motii astia ne-au cocosat, vor numai sa mearga, prind viteza de nu-mi vine sa cred ...
fetele ...cele care vreti sa slabiti, astazi am scris un mesaj la subiectul cu Montignac, va dau si voua link-ul ...dar sa va uitati la poze, sa vedeti schimbari la mine si la Alex (tati)!
eu abia astazi cand am comparat pozele mi-am dat seama cat de mult am slabit
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48018&whichpage=7
Olivia, tinem pumnii iubita sa slabesti cat vrei tu, cat despre Luca ...sa stii ca asa "mergea" si Andreea la inceput, se tara cand vroia sa ajunga repede undeva, cand nu era grabita mergea de-a busilea, pe urma a mers de-a busilea ...iar acum ma dispera ca e peste tot, eu o las intr-un loc si in secunda urmatoare e in altul, o sa vedeti voi distractie!
Tatiana, bine ati revenit, eu chiar i-am zis de cateva ori Roxanei sa iti spuna ca va asteptam in club, ca doar sinteti de-ale noastre!
pupacim si revenim, io de cateva zile i-am mutat ora de somn mai devreme si acum ma grabesc cu baita!
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
kim222 spune:
Nicol am vazut pozele...la tine stiam ca-i vizibila diferenta....dar la sotul tau este chiar si mai vizibila....nu numai ca este mai slab ..dar pare si mai tinar!
Eu m-am apucat de dieta pe care o tine si Corianai....
Acum maninci normal sau cu moderatie?
rain spune:
Olivia, nu numai ca pare mai tanar, dar se simte si foarte bine, adica nu mai oboseste cand face miscare, nu mai sforaie, sintem amandoi foarte incantati de reusita ...ca doar are 29 de ani, daca se ingrasa in ritmul ala pana la 40 ajungea ca un mos!
de vreo luna de zile mananc normal, chiar exagerez cu dulciurile ...dar vad ca nu se pune nimic, din contra ...tot mai dau jos
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
roxanaz spune:
hello din nou.
Andreea, ai terminat cartea cu rebecca??? spor la facut bagaje, si Lilianei la fel!
Andreea (mironeanu) orezul pilaf il fac ca pentru noi, recunosc...chiar si cu ceapa, si nu i-l mai pasez, ptr ca lui Patrick ii place ff mult asa. pastele le pasez pentur ca noi mincam doar "al dente" (de, nebunii....). dar le poti fierbe mai mult si daca folosesti paste mici....cred ca merge. succes! cum mai decurge operatiunea biberonul?
Mitzu cand veniti??? condor e chiar linfa cazino, adica in buricul mamaiei...abia astept sa ne vedem!!!!
asta e valabil pentru fiecare familie care vine....sper ca nu indrazniti sa plecati fara sa ne vedem!!!!
Gani pui ma chinui sa te intreb ceva de o mie de ani de unde ai gasit aparat de tintari cu ultrasunete? vreau si io pentru pitikanie. saru'mina!!!
Simona R. spune:
Buna seara!
Tatiana,bine ai venit(revenit)!
Vroiam sa spun ca si David merge in picioare daca il tin de o manuta...nu mult timp,dar oricum,isi tine binisor echilibrul.
Mi-ati facut pofta sa iau olita...desi aveam de gand sa incerc mai tarziu.
Ma intreba Adela daca David doarme acum toata noapte...nu,nu doarme,dar se trezeste de mai putine ori decat inainte....mie tot mi se pare mare lucru!Asta este!
Noapte buna!Vorbim maine!
http://community.webshots.com/user/simonarida
mitzura spune:
Roxi, avem bilete din 12 august pana in 18. Mai venim cu o pereche care n-au copil. Iti dai seama ca ne vedem :)! De-abia astept! Sper ca e fain hotelul asta...
Noi esuam din ce in ce mai rau cu baia! I-am cumparat si scaun de baie in speranta ca din el nu se mai poate ridica. Degeaba, nu face decat sa se agate cu mainile de cel care ii face baie ca sa iasa afara. Desi i-am dat o gramada de jucarii, toate noi. Asa ca i-am facut in super-viteza, cand l-am spalat pe cap i-a intrat ochi asa ca a iesit cu scandal mare. Si toate astea se intampla numai de cateva zile. Nu-mi explic ce s-a intamplat. Si eram asa multumita ca ii place in apa si nu-i e frica, ca mie toata viata mi-a fost frica de apa si m-am gandit ca macar el sa nu fie fricos. Si uite....
Nicole, felicitari pt siluete! Uimitor!
Simona, la cat mai putine treziri!
amironeanu spune:
Am revenit si eu, repeede ca mi-e un soooomn ...
Roxana, multumim de raspunsuri si intrebare. Operatiunea biberonul merge bine, ea oricum avea citeva saptamani de cand seara la culcare bea un biberon de cereale (din acelea cu lapte). Lapte simplu nu a vrut, asa ca am inceput sa le combin. In aceasta seara i-am facut un biberon mic de lapte in care am pus 3-4 lingurite de cereale fara lapte si nu am avut probleme. Eu i-am luat Nan 2 si imi pare rau pt. ca am inteles de la voi ca Milumil 3 are cereale in el si poate il accepta mai bine. Problema este ca eu nu prea as vrea sa o intarc de tot, pentru ca ea noaptea se trezeste de 3-4 ori si cel putin de 2 ori o linistesc punand-o la san. Nici macar in brate nu vrea, plange si se zbate, dar la san readoarme in citeva minute.
Gabriela (leeloo) si Stefania plange daca sunt si eu si bunica cu ea si bunica sta cu ea. Daca eu apar in peisaj, indiferent ce face cu cine este nu mai prezinta interes. Asa ca parerea mea este ca ar trebui sa-l lasi singur cu bunica/bona si sa vezi apoi cum s-a descurcat. Este greu, dar ne obisnuim, nu avem ce face.
Tatiana si Ramona, bine ati revenit. Am vazut si pose cu 2 printese frumoase foc! Pupici!
Mitzura, lasa ca ajungeti la mare si va vrea numai in apa . S-ar putea sa fie doar o faza ca si cu sculatul in picioare pe jumatate adormit. Dar Tudor vrea sa iasa de tot din cada sau doar sa se ridice in picioare?
Nicole, este foarte evidenta schimbarea si in scurt timp. Si eu vreau sa trec la regim impreuna cu sotul, dar el are zile in care este plecat de dimineata pana seara, oare ce as putea sa-i dau la el de mancare?
Liliana si Andreea, spor la bagaje! Liliana, asa frumos povestesti despre Adeluta ca imi vine sa o mananc! Iar pe Pupi imi vine sa-l smotocesc un pic.
Si Stefania a inceput sa se miste mai mult pe jos. Sta in patru labe dar inca o ia inapoi. E asa simpatica. Plus ca deja este o rasfatata si jumatate si stie sa santajeze. Azi am lasat-o pe jos. Din fund a ajuns pe spate si se juca. Eu am plecat la baie, iar in momentul in care am disparut a inceput sa urle (nu sa planga). Dar stiam ca nu avea ce sa pateasca, asa ca am lasat-o. A plans 1/2 de minut, apoi liniste. Cand m-am intors ea era bine merci, in genunchi la marginea canapelei si foarte zimbitoare. Deci poate sa se descurce si singura, dar daca poate sa planga putin si este ridicata, de ce sa se mai oboseasca?!
Noapte buna si o zi frumoasa maine!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
kim222 spune:
Adela tu te plingeai de ridicarea lui Tudor in patut din somn....si Luca de 3 zile face ceva asemanator noaptea....se trezetse ,incepe sa plinga si intr-o secunda este in patru labute si nu site ce trebuie facut in continuare....Vacanta placuta....nu mai trebuie sa mentionez..ca va invidiez...